Şimdi Ara

Apple Intelligence betası herkese açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Intelligence betası herkese açılıyor
    Apple’ın büyük yatırımlarla hayata geçirdiği Apple Intelligence yapay zekâ paketi, duyurulduğu günden bu yana ABD kullanıcılarına kısıtlı olan bir beta süreci geçiriyordu. Bu haftadan itibaren genele açıldı.

Apple Intelligence deneyimi

Daha önce Apple Intelligence paketini deneyimleyebilmek için beta katılımcılarının ABD sınırları içerisinde olması ve Siri dilinin de ABD İngilizcesi olması gerekiyordu. Bu nedenle kullanıcılar farklı çözümlerle erişim sağlayabiliyordu.

Ayrıca Bkz.iPhone 16 etkinliğinde iPad mini 7 tanıtılabilir

iOS 18.1, iPadOS 18.1 ve macOS 15.1 beta 3 sürümleri ile birlikte ABD dışında yaşayan kullanıcılar da bundan faydalanabilecek. Kullanıcıların şart olarak yine Siri dilini ABD İngilizcesine çevirmesi gerekiyor. Hali hazırda sadece iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri Apple Intelligence ile uyumlu.

Kaynak:https://wccftech.com/apple-intelligence-region-lock-to-us-removed/

• Beta işi sıkıntı. Nihayi sürüm çıksın yüklerim.

• Yukledik ama ne ise yariyor anlayamadim bilen biri ornek verebilir mi deneyelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5erafett1n kullanıcısına yanıt

Bilmedigin uygulamayı neden yüklüyorsun?

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Bir kesim var yaşı genelde 13-21 arası, her önüne gelen şeyi sebebi olmadan denemek istiyor. Kimi aaaa!.. Ben de yükledim demek için kimi de öylesine yüklüyor. Ne işe yaradığını bilerek yükleyen ve gerçekten de ne yenilik varmış diye yükleyen sayısı çok az.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    İsletim sisteminde geliyor yuklemedim bisey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.