Şimdi Ara

Samsung One UI 7 güncellemesinden ilk video paylaşıldı! İşte yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung One UI 7 güncellemesinden ilk video paylaşıldı! İşte yenilikler
    SamsungAndroid 15 tabanlı One UI 7 arayüzü için uzun süredir mesai harcıyor. Dahası, arayüz güncellemesindeki gecikmeler nedeniyle bir süredir eleştirilerin odağında. Şimdi heyecanlı bekleyiş sürerken, One UI 7.0 güncellemesine ait yeni bir video ortaya çıktı. Yeni arayüz, oldukça akıcı çalışacak gibi görünüyor.

Samsung One UI 7 güncellemesinden ilk video paylaşıldı

Kaçıranlar için One UI 7 güncellemesi, yeni bir tasarım yenilemesiyle One UI tarihindeki en büyük güncellemelerden biri olacak. Buna göre hem arayüzde hem de yapay zeka tarafında çok sayıda gelişme sunması bekleniyor. Daha yumuşak animasyonlar ve geçişler, bildirimler için ayrı bir ekrana sahip yenilenmiş, iki sayfalı bir Hızlı Panel düzeni, tek elle daha iyi kullanılabilirliğe sahip kamera uygulaması ve bazı stok uygulamalar için yeni simgeler getirecek.

https://x.com/Jukanlosreve/status/1860579794011980271

Sızdırılan video, One UI 7'de bulunacak Hızlı Panel menüsünün iOS'tan esinlenen bir baloncuk tasarımıyla yenilendiğini gösteriyor. En üst satırda Wi-Fi ve Bluetooth arasında kolay geçiş için iki belirgin baloncuk öne çıkarken, uçak modu, konum ve el feneri gibi diğer seçenekler aşağıda yuvarlak bir dikdörtgen içinde işaretlenmemiş simgeler olarak yer alıyor. 

Dahası kilit ekranındaki bildirimler, Kontrol Merkezi'ndeki hızlı ayarlardan ayrılıyor. Bu, son zamanlarda diğer Android sürümlerinde de gördüğümüz bir trend. Ayrıca Multitasking (çoklu görev) animasyonları artık çok daha hızlı ve pürüzsüz. Dolayısıyla yeni sürümde kullanıcı odaklı geliştirmeler bizleri bekliyor olacak. 

Ayrıca Bkz.Samsung One UI 7.0 güncelleme takvimi sızdırıldı: İşte beklenen tarih

Samsung One UI 7 güncellemesi için henüz detaylı bir takvim paylaşılmadı. Ancak son bilgilere göre Beta sürümünün Aralık 2024'e kadar yayınlanması bekleniyor. Dolayısıyla 2025 yılında nihai sürümün hazır olması muhtemel.

Kaynak:https://www.androidpolice.com/one-ui-7-leak-shows-off-ios-inspired-animations-and-revamped-quick-panel/

• joven kullanıcısına yanıt

Kesin kopyadır mr fanboy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows android gibi işletim sistemleri çöp yapısından dolayı zamanla şişiyor dengesi şaşıyor gerçi iOS ta android gibi olmuştu iOS 16 itibaren

• Çok özgün tasarımlar olmuş, hele o arama baloncuğunun ios la alakası yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 26 Kasım 2024; 18:02:12 >
  • Haber de video da saçmalık. 19 saniye video yayınlamış birisi gören de Samsung kendisi yayınladı sanacak üst panel göstermiş iki tane de animasyon. Gidin her X paylaşımını haber yapın o zaman.

• joven kullanıcısına yanıt

Bu kullandığınız samsung aletleri ipon fanboyu olmaya engel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence samsung kopyalamayı bırakip gerçekten bir iyileştirme yapması gerekiyor özelikle kamera ve bildirimler noktasında yazılım güncellemeleri eş zamanlı dağıtımı konusunda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pwm değeri ve hızlı şarj Samsung almamı engelliyor.

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var windowsu karıştırma o bilgisayar o ayrı Windows sandığın kadar kötü değil macos kadar herhalde her gün işletim sistemi degistiriyon sen

• Bu arayüz bana bir yerlerden (ç)alıntı geldi ama neyse.👌🤣

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    Şöyle büyük büyük konuşuyorsunuz da çöp yapısı olmayan işletim sistemleri hangileri mesela? Çok merak ettim.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

ios

• önceden apple samsung'a özenirdi şimdi tam tersi durum var.

• iPhone fanboyu değilim ancak pil logosu iphone ya fazla benzemiyormu?

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Sesli güldüm :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.