|
Apple Intelligence için ücretli abonelik seçeneği gelebilir
-
-
Aaa Mesut Çevik ileride Samsung da ücretli olabilir diye görmüyordu. Bakalım bu haberi görmezden gelecek mi GGde yine.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple uygun fiyatlı verir bence :)
-
Apple'ın böyle bir şeyden para kazanmak istemediğine inanmıyorum. Tamamen ücretsiz yapacaklarına ilişkin bir açıklama gelse şaşırırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Apple deniyor bi şeyler işte.
-
Gelmese şaşardım
-
Sırf bu yüzden ekosistemi bozup başka markaya geçebilirim.En az 15 pro olacak dediler, tamam aldık. Birde para ödeyeceksiniz konusu çıktı. Müşterilerini önemsemeden tamamen para kazanmak üzerine kurulan bir şirket olduğunu bu kadar gösterirlerse 1 dk durmam (tabi apple'ın umrunda olmaz bu durum ama ben kendimi kötü hissederim). Samsung'a geçerim felan onlar Aİ için para alsın veririz. Apple'da şuana kadar ödediğim sadece uygulama paralarıyla samsung ekosistemi kurardım, sıkıldım artık. Artık zaten yeniliklerin gerisinde kalıyorlar gibi gelmeye başladı bana nokia gibi olacaklar bunlarda. Halen katlanabilir iphone çıkmış değil mesela, 2027'de çıkacakmış. 2027 muhtemelen yeni bir teknoloji çıkar zaten, sıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 6 Temmuz 2024; 14:7:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X