Şimdi Ara

Apple Intelligence, iOS 18.1 beta sürümüyle herkese açıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani 1 cihaz 3 yıl boyunca aynı telefon numarasını mı kullanmak zorunda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay zeka gelicek dendi hala yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple Intelligence, iOS 18.1 beta sürümüyle herkese açıldı!

Başlık yanlış,

Apple Intelligence, iOS 18.1 beta sürümüyle ABD kullanıcılarına açıldı!

olacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evil.Morty kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım, çünkü ihtiyaç duymadım diyorum. Abartılacak bir yanı da yok diyorum. Onun gördüğü işi gören başka uygulamalar da var diyorum. Benim eksik bilgim yok. Sadece ihtiyaç duymadığım için kullanmadığım bir uygulama var. Ama sen önyargılı konuşarak, bir markayı överken diğer markayı gömme moduna giriyorsun. Bu yanlışın farkına var diyorum. Sen kendi X markalı telefonumdan bu işi yapıyorum ama diğer marka telefonlar iş görmüyor ya da yapamıyor diyorsun. Ben de senin yanlışını düzeltiyorum. Bu arada eksik bilgi veren sensin, İphone yapamaz diyorsun ama ben sana basit bir uygulama ile bu işleri yapabileceğini gösterdim.

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Dostum bak ben markayı övmüyorum. Ben hem samsung hemde apple ürünleri kullanıyorum. Dex ile bildiğin masaüstü deneyimi yaşıyorum. Fakat iosda yok.

Kullanıcı ne demiş? "Ekranı ikiye bölüp pdfi bir tarafa exceli bir tarafa atıp girebiliyorum". Bak burada masaüstü deneyimi yaşıyorsun. Yani bilgisayar gibi kullanıyorsun. Hiç kullanmamış olduğundan şu videoyu izlersen ne demek istediğimi anlarsın ve bilgi edinebilirsin. https://www.youtube.com/watch?v=sVoh-gTsjU0

Yine diyorum, sen ihtiyaç duymamış olabilirsin fakat bu konuda bilgisiz olduğun gerçeğini ortaya çıkartır. Ön yargılıda konuşmuyorum. Markaları da gömmüyorum. Ios ile şuan bunu yapamazsın.

• Samsung S25 bekle beni geliyorum

• hakki.sert H kullanıcısına yanıt

Hat ve numara senin abi istediğin yerde kullan fakat yurtdışından kayıtlı cihazda 3 yıl boyunca yalnızca kendi hattını kullanabiliyorsun.

• Apple yapıyor yine bu sporu.

• Evil.Morty kullanıcısına yanıt
    Ben sana diyorum ki, konu hakkında bilgim var. Dex’in ne olduğunu da nasıl olduğunu da biliyorum. Ama ihtiyaç duymuyorum. Kullananların da çoğu ayda yılda bir ihtiyaç duyan insanlar. Dex kötü demiyorum, kullanışsız demiyorum. Ama abartılacak bir yanı da yok. Oha bu özellik için mutlaka şu marka telefonu almalıyım dedirten bir yanı yok. Marka gömme konusuna gelince, mesaj sirkülasyonundan dolayı seni başka üye ile karıştırmışım. Kusura bakma 👍

• hakki.sert H kullanıcısına yanıt
    Aynı kişiye ait hat veya hatlar desek daha doğru olur.
    Ayrıca 3 takvim yılı. Yani 31 Aralıkta kayıt yaptırırsanız 2 yıl 1 gün yeterli oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.