Bayağı satılan bir ürün. Telefon alacakların bakmasında fayda var.
İkinci el piyasası 12.000-13.000 kolay alıcı buluyor.
Bildiğin paspas ama şarjlı. Sıcak fırsatlar için pahalı kaçacak ama belki ilgisini çeken biri olabilir diye ekliyorum. Ben bir süredir takip ediyordum bu ürünü. İndirime girince aldım. Çoğu kişi bu fiyata robot süpürge seçecektir ama ben kendim süpürürüm diyerek aldım. İkinci el satılan fiyatlardan daha ucuza düşmüş sıfırı. Hem de ek garanti olması ileride avantaj olur belkide.
17.899,00 ₺ indirimden önce
9.899,10 ₺ indirimden sonra (sepette ek %10 indirilmiş hali)
Firmanın reklam videosu:
Benim fatura:
Bir alt modeli de indirimde. Bir alt modeli ile karşılaştırma videosunun alt yazısının türkçeye yapay zeka ile çevirisi ve çeviriden sonra video:
Tabii ki, işte Almanca metindeki noktalama işaretleri eklenmiş hali (chat gpt)
"Kärchers kablosuz elektrikli süpürgeler güvenli ve yıllardır popüler, ancak kilise FC 7 mi olmalı yoksa uygun fiyatlı önceki model FC 5 mi, iç mekanlarda iyi karıştırabilmek için? İkisini de kendimiz satın aldık ve şimdi bağımsız bir testte birbirine karşı koymak istiyoruz.
Akü şarj edildiğinde hazırlık da hızlıdır. 400 mililitre su, yazılımı ıslatabilir ve isteyen, birkaç milimetre yeterli olan toplam temizleyici ekleyebilir ve ardından başlayabiliriz.
FC 5 ile FC 7 arasında görsel olarak fark, alt tarafın incelenmesinde bulunur. FC 5, iki ileri dönen yumuşak makara ile çalışırken, FC 7 dört makara ile çalışır. Bu, atık su tankının ortada olduğu ve dört etrafında çalışan makaraların kir ve kirli suyu daha iyi işlediği anlamına gelir. Genel kir alımı bu şekilde iyileştirilmiştir. FC 5'in 200 mililitre kirli su tankı kolayca çıkarılabilirken, FC 7'nin kirli su tankını ayakla önce çıkarmak ve ardından kullanımda biraz daha zahmetli olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak benim görüşüme göre bu dramatik bir durum değil.
FC 5'i doğrudan FC 7'ye takip ederseniz, FC 5'in makarasının neredeyse bir motor gibi çalıştığını ve pratik olarak sizi arkasından sürüklediğini fark edersiniz, bu nedenle neredeyse hiç güç uygulamanız gerekmez. Ancak benim için FC 7 ile bu daha hoş bir deneyim çünkü ağırlık daha iyi dağılmıştır ve zemin üzerinde süzülen bir hava yastığı gibi hissettirir.
Benim görüşüme göre bir satın alma kararı için oldukça önemli olan üç noktada belirgin farklar görüyorum. FC 7'nin bir serbest bırakma fonksiyonu vardır ve bu da günlük temizliği küçük saldırılar için sık sık duraklatmanız gerektiği anlamına gelir. FC 5'i ise yere koymak veya dayamak zorunda kalırdınız. FC 7'nin bir diğer büyük avantajı da düz vizyondur. Bu, pazarda bulunan en esnek tasarımlardan biridir. Mobilyaların altına girebiliriz, bu sadece FC 5'e karşı bir avantaj değil, aynı zamanda diğer birçok modelin de düz kullanılamayan arabalara karşı bir avantajdır çünkü onların tankları sızar.
Sonuç olarak, FC 7'nin temizlik konusunda FC 5'i geride bıraktığını söyleyebilirim. Bu testte sadece hafif avantajlar fark ediliyor, ancak diğer testlerde bu fark daha belirgin görünüyordu. Temizlik performansı daha iyi, ancak burada belirtmekte fayda var ki her iki cihaz da sadece mekanik temizlik yapar, yani düzenli olarak büyük kirle başa çıkan biri akülü bir model seçmelidir. Philips'ten bu konuda harika bir cihaz var, ben de yeni test ettim ve video açıklamasında bağlantıyı bıraktım. İki modelin de parladığı bir başka nokta kenar temizliğidir. Birçok rakip, makaraların plastik bir kapakla kapatıldığı için kenarları temizleyemez, ancak biz burada kenara kadar gidebiliriz, bu yüzden tekrar bezle uğraşmamıza gerek yok. Ve burada açıkça belirtmek gerekir ki, Kärcher özellikle 70 modelleriyle uluslararası karşılaştırmada çok güçlüdür.
Ürün verilerine bakmak, FC 15 ile FC 7'nin sınıf farkını daha da açıkça ortaya koymaktadır. 5, tabii ki, daha ucuzdur, yaklaşık 100 euro. Eğer şu anda kablolu bir modele geçmeyi düşünebiliyorsanız, o zaman başka 90 euro daha tasarruf edebilirsiniz. Ancak FC 5'in 20 dakikalık çalışma süresi maksimum 70 metrekare için yeterlidir, FC 7'nin 45 dakikalık süresi ile daha da ileri gidebiliriz. Sonuç olarak, bugün FC 5'ten uzak durmalısınız çünkü Kärcher FC 7, her açıdan daha iyi bir modeldir. Daha esnek, köşelere ve mobilyaların altına daha iyi ulaşabilir, kendi kendine durabilir, daha uzun pil ömrüne sahiptir ve temizlik performansı daha iyi ve verimlidir.
Kärcher'ın üst modeli burada gerçekten belirgin bir değer sunuyor ve fiyatı, yapabildikleri için oldukça uygun. Geçen hafta sadece 1300 euro ödediğim Vorwerk AccuWeather'ı test etmiştim, o videoya da göz atabilirsiniz çünkü benzerlikler var. Bugün kablosuz Kärcher FC 7 için güçlü bir öneri var, şimdilik."
Ek türkçe bir kullanıcının 1 aylık kullanım sonrası video:
24" Led Televizyon - Axen - 799
Mutfak için ucuz bir tv alayım diye carrefour'a gittim. 900 liraya ucuz bir tv verin dedim. O fiyatlara tv yok artık, 1150 liraya seg var çok güzel dedi.
Ben de gittim 24" inç bir tv aldım. Fiyat 799 lira. Sitesine baktım ama 797 yazıyor. Benim aldığımın çözünürlüğü 1080p yazıyordu. Bu sanki 720p gibi ama zaten ufak ekran, fazla çözünürlüğe gerek yok diye düşünüyorum.
|
Hangi rengi seçersem az toner kullanır?
|
Lazer yazıcılar açılışta toner harcar mı?
Renklendirme için en ekonomik renk hangisidir?
|
Automator diye bir özellik varmış!
|
Automator diye bir özellik varmış!
|
C&C Red Alert 2 için ekran kartı
|
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 489
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 22.832 (Bu ay: 181)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar