Honor 90 5G + Kulaklık - 15.499tl - 12gb ram, 66w hızlı şarj
-
-
Geçen haftaya kadar 15999TL ve 1000TL çekle 14999TL'ye satılıyordu. Dün geceye kadar 15499TL ve 500TL çekle 14999TL'ye satıldı. Bugün 15499TL. Bekleyin biraz 14999TL'ye alırsınız. Hatta visa indirimi gelirse daha uyguna alınır.
-
-
Bu tel alınır mı beyler ısınma problemi var mı antepteyim cayır cayır yanmasın telefon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Honor huaweiden ayrildi. Honor modeller android.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada da ilk satıldığı gün sipariş ettim. Halihazırda kullanıyorum, çok memnunum. (not: telefonda hiç oyun oynamam. O sebeple oyun performansı bilemem)
std kullanıcı için ısınma durumu nasıl?
:Çok sayıda yorum var arkadaşlar hb üzerinde isterseniz bir göz atın. Standart kullanıcılar fazlasıyla memnun. En büyük şikayet hoparlörün mono olması ve kamera focus özelliği sanırım ama cihazın sahip olduğu teknolojinin de yeterli olduğunu söylüyorlar bu iki konuda.
Bizim ihtiyarlara alsam kullanabilirler mi acaba benim hoşuma gitti telefon. Eylül ayında bir yorumda 17 bine alınacak en iyi telefon yazmış birisi. Fiyatının şu an böyle olması da garip demek ki yüksekten açtılar piyasasını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _JohnnyBravo_ -- 19 Mart 2024; 15:34:43 > -
Isınma yok bende. Oyun oynarken belli olur o
Aynı fiyata alınacak Samsung A54, daha mantıklı.
Salt teknik özelliklere takılmayın; Çinli üreticiler, sizin ilk satın almada dikkat ettiğiniz kıstasları özelliklere ekleyip pazarlamada kullanılamayacak ve dikkatinizden kaçacak detay özellikleri genellikle en ilkel haliyle ekliyorlar.
Mesela hiç bir potansiyel müşteri, android telefonunda sistem yazılımı olarak gömülü gelen ve devre dışı bile bırakılamayan bir uygulamanın freeware yazılım gibi reklam göstereceğini, pil süresini uzun göstermek için arka plan etkinliklerinin varsayılan olarak kısıtlanacağını ve bunu değiştiremeyeceğini, ya da en ilkel telefonda bile 11 adet olan dokunmatik sensör sayısının sadece 4 olmasını sormaz, bunlara ihtimal vermez.
-
Aynı fiyata satılan a54 ile kıyaslama.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/858472-869958/samsung-galaxy-a54-5g-256gb_honor-90/
Fena telefon değil alınabilir, özellikle bu fiyata bu hafıza bence harika.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha mantıklı demişsiniz de, hangi özelliğinden dolayı A54 daha üstün?
11 adet dokunmatik ile 4 tane dokunmatik ile ilgili bilgi göremedim hiç. Nerede yazıyor bu bilgiler?
Edit: Bir sitede çoklu dokunma konusundan bahsetmiş ama iki telefonda da 10 nokta dokunmadan bahsediyor.
Göze çarpan Honor 90 ve A54 farkları (üsste olan çinlilerin insanları kandırmak için yaptıkları hileleri gösteriyor :)) ),
66W adaptör (kutudan çıkıyor)
25W adaptör
12 Ram
8 RAm
ekran kasa oranı:
%90
%82
İşlemci:
snapdragon 7 Gen 1. (4nm)
Exynos 1380 (5nm)
Hafıza:
512gb
256gb
Ağırlık:
183gr
202gr
Çözünürlük:
1200x2664
1080x2340
Kamera:
200mp
50mp
Pixel yoğunluğu
435 PPI
403 PPI
Renk sayısı:
1 milyar
16 milyon
Bunlar dışında Samsung'un öne geçtiği konular
Stereo ses
5 yıl güncelleme vermeyi vadetmesi
Burada çinliler pek de hile yapıyor gibi görünmüyor. A54 almayı düşündürecek konularda bayağı önemli fark çakmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 22 Mart 2024; 0:35:37 >
-
Tam olarak bahsettiğim şeyin ispatı sizin mesajınız. Pazarlamada kullanılmayan detay özelliklerin tamamı dedim, pazarlamada kullanılan detay özelliklerinin listesini buraya yapıştırmışsınız.
Soru şu; Honor'un kullandığı mikrofonun markasını biliyor musunuz? Ya da herhangi bir kapasitörü? Hoparlördeki kağıdın kalınlığı? 5 yaş üstü kaç tane Xiaomi ya da Huawei telefon kullanımda?
Çin mallarının kalitesizliğini ya da ucuzluğunu tartışmaya gerek yok, ancak kalite artmazken fiyatları artık kaliteli ürünlerle boy ölçüşür halde. Esas mesele bu.
-
Realme gt2 daha iyi değil mi?
-
Ahahaha. Daha saçma çok az mesaj gördüm. İşlemci, ram , hafıza, çözünürlük hiç önemli değil. Kullanılan mikrofon markası önemli. Xd
Kendi telefonum mi 9t. 4 seneyi geçti. Hala sorunsuz kullanıyorum.
Mikrofonun markasını Samsung'ta biliyor musun? Telefon tercih ederken işlemcisine, ramine, kamerasına, hafızasına, hızlı şarj olup olmamasına göre mi tercih yapılır, yoksa kimsenin bilmediği ve umurunda da olmadığı mikrofon markasına, hoparlördeki kağıdın kalınlığına göre mi? Ki bunlarda da Samsungun daha iyi olduğunu gösterir elinde hiçbir veri yok. Salla da salla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 22 Mart 2024; 11:45:25 > -
Ben iPhone 7'den Honor 70'e geçtim. Kalite düşüşü hissetmedim hiç. Böyle olacağını bilsem iPhone peşinde hiç koşmazdım yıllarca.
İphone 3,4,5,6,7 diye giderken baktım ki 8'e geçmek bile mantıklı gelmedi, sonra 10,11,12,13,14 atladım. Bu kadar yıl geriye ilk defa düştüm. Eskiden 2 sene geriden takip ederdim apple'ı şimdi adamlar iPhone 14 çıkarmış. iPhone 11 almak bile içimden gelmedi. Gittim çinlilere adamlar 10.000'e işimi halletti. Ben de sırtımı çinlilere dayadım artık. :)
Seneye üstüne 2-3 bin koysam yine son model telefonu koyacaklar önüme. Gidip 70.000'e iPhone almak komik rakamlar.
Honor telefon acayip hoşuma gitti. Takıyorum şarja 15-20 dakika sonra şarjdan alıyorum. Dalgınlığıma gelip 10-15 dakka unutursam fullemiş hemen. Pil zarar görmesin diye %80 filan doldururum hep. İphone ile öğlen şarjım biterken şimdi akşam eve geliyorum şarj %50'de hala. Şarj aleti taşıma olayı bitti. iphone'u 2 saat şarja takmasam kendine gelemiyor. 1 saat takıp çıkarsam aklım şarjda kalıyordu.
Honor'da kasa komple ekran olmuş, kıvrımlı ekran modası geçti ama ben ilk defa kullandığım için çok hoşuma gitti. Hazır piyasada varken kullanmak istedim.
iPhone ram'ı iyi kullanıyor diye kendimi avutuyordum ama 8gb ram'a geçinde level atladı telefon bayağı. Şimdi Honor 90'a mı geçsem diye onu kolluyorum. Şöyle sıfırı 14.000'e gelse hemen ona atlayacağım.
Mikrofonda bir sorun yaşamadım hiç. Aradığımda duymayan, ya da beni arayanı duymadığım olmadı. Ne marka kullandıklarını bilmiyorum ama Çin de teknolojide çok kalitesiz değil artık. Adamlar markalarını kolluyor. Sizin sandığınız gibi görünürde 12 ram çakıp arkadan dandik mikrofon takmıyor.
Aslında Samsung düşünüyordum ama Honor özellikleri karşısında samsung alsam mantıksız davranmış olacaktım. Sırf paketten şarj aleti çıkmaması bile Samsung'dan soğuttu beni.
2. el 9.500 Honor 70 almak en mantıklı karar diye düşünerek bunu seçtim.
12.000'e ikinci el Honor 90 olsa onu seçecektim ama ikinci el 13.000 istedikleri için onda 2. el almak mantıklı gelmedi bana.
-
Bu nasıl yorum iyi güldüm teşekkür ederim 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de şu dikkatimi çekti. Bu Samsung 2. elde aşırı değer kaybetmiş.
Mesela A32 sıfırını 11.000'e satıyorlarken 2. elleri 5000 liraya satılıyor. Sıfır almak bayağı tedirgin ederdi beni. Bu kadar kaliteli malzeme kullanıyor adamlar, niye bu kadar değer kaybetmiş anlamadım.
Geçen haftaya kadar 15999TL ve 1000TL çekle 14999TL'ye satılıyordu. Dün geceye kadar 15499TL ve 500TL çekle 14999TL'ye satıldı. Bugün 15499TL. Bekleyin biraz 14999TL'ye alırsınız. Hatta visa indirimi gelirse daha uyguna alınır. |
Aynı fiyata alınacak Samsung A54, daha mantıklı. Salt teknik özelliklere takılmayın; Çinli üreticiler, sizin ilk satın almada dikkat ettiğiniz kıstasları özelliklere ekleyip pazarlamada kullanılamayacak ve dikkatinizden kaçacak detay özellikleri genellikle en ilkel haliyle ekliyorlar. Mesela hiç bir potansiyel müşteri, android telefonunda sistem yazılımı olarak gömülü gelen ve devre dışı bile bırakılamayan bir uygulamanın freeware yazılım gibi reklam göstereceğini, pil süresini uzun göstermek için arka plan etkinliklerinin varsayılan olarak kısıtlanacağını ve bunu değiştiremeyeceğini, ya da en ilkel telefonda bile 11 adet olan dokunmatik sensör sayısının sadece 4 olmasını sormaz, bunlara ihtimal vermez. |
kalite dediğin bunlarla olur :D telefonu sarja takarsın 30 40 dk sonra full sarj edersin ekran kasa oranın %90 civarı olur ayrı bi deneyim yaşarsın hafızası 2 kat olur istediğin şekilde kullanırsın çözünürlüğü daha fazladır kamera çözünürlüğü 4 katı renk sayısı birisi 1 milyar diğeri 16 m :D Göze çarpan Honor 90 ve A54 farkları (üsste olan çinlilerin insanları kandırmak için yaptıkları hileleri gösteriyor :)) ), 66W adaptör (kutudan çıkıyor) 25W adaptör 12 Ram 8 RAm ekran kasa oranı: %90 %82 İşlemci: snapdragon 7 Gen 1. (4nm) Exynos 1380 (5nm) Hafıza: 512gb 256gb Ağırlık: 183gr 202gr Çözünürlük: 1200x2664 1080x2340 Kamera: 200mp 50mp Pixel yoğunluğu 435 PPI 403 PPI Renk sayısı: 1 milyar 16 milyon |
Daha mantıklı demişsiniz de, hangi özelliğinden dolayı A54 daha üstün? 11 adet dokunmatik ile 4 tane dokunmatik ile ilgili bilgi göremedim hiç. Nerede yazıyor bu bilgiler? Edit: Bir sitede çoklu dokunma konusundan bahsetmiş ama iki telefonda da 10 nokta dokunmadan bahsediyor. Göze çarpan Honor 90 ve A54 farkları (üsste olan çinlilerin insanları kandırmak için yaptıkları hileleri gösteriyor :)) ), 66W adaptör (kutudan çıkıyor) 25W adaptör 12 Ram 8 RAm ekran kasa oranı: %90 %82 İşlemci: snapdragon 7 Gen 1. (4nm) Exynos 1380 (5nm) Hafıza: 512gb 256gb Ağırlık: 183gr 202gr Çözünürlük: 1200x2664 1080x2340 Kamera: 200mp 50mp Pixel yoğunluğu 435 PPI 403 PPI Renk sayısı: 1 milyar 16 milyon Bunlar dışında Samsung'un öne geçtiği konular Stereo ses 5 yıl güncelleme vermeyi vadetmesi Burada çinliler pek de hile yapıyor gibi görünmüyor. A54 almayı düşündürecek konularda bayağı önemli fark çakmışlar. |
Ahahaha. Daha saçma çok az mesaj gördüm. İşlemci, ram , hafıza, çözünürlük hiç önemli değil. Kullanılan mikrofon markası önemli. Xd Kendi telefonum mi 9t. 4 seneyi geçti. Hala sorunsuz kullanıyorum. Mikrofonun markasını Samsung'ta biliyor musun? Telefon tercih ederken işlemcisine, ramine, kamerasına, hafızasına, hızlı şarj olup olmamasına göre mi tercih yapılır, yoksa kimsenin bilmediği ve umurunda da olmadığı mikrofon markasına, hoparlördeki kağıdın kalınlığına göre mi? Ki bunlarda da Samsungun daha iyi olduğunu gösterir elinde hiçbir veri yok. Salla da salla. |
Benzer içerikler
- vodafone yalın fırsat
- tobi 3gb
- vodafone hediye internet
- turkcell illere özel kampanya
- vodafone 10 gb hediye tobi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
- cyber monday
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X