Şimdi Ara

Apple, iOS 13'te yer alan FaceTime hatasını düzeltmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Birçok Apple kullanıcısı, iOS 13'te bulunan bir FaceTime hatasından şikayetçi durumda. Kullanıcıların belirttiğine göre FaceTime'da bir çağrı başlatıldığında, cihaz otomatik olarak WiFi modundan mobil veriye geçiş yapıyor.

Ayrıca Bkz.ABD, Huawei yasaklarını genişletme planları üzerinde çalışıyor

Sorunun yazılımsal olduğu düşünülüyor

Resmi Apple forumları da olmak üzere, birçok kullanıcı konuyu şirkete raporlamış durumda ancak Apple, farkında olduğu bu sorunu çözmek için bir çaba sarfetmiyor. Şikayetler iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPad kullanıcılarından geldiği için, cihaza bağlı bir problemin olmadığı, sorunun yazılım kaynaklı olabileceği düşünülüyor.

Ayrıca, aynı sorundan muzdarip iOS 12.4 kullanıcıları da mevcut. Sorun temel olarak FaceTime bağlantısı esnasında cihazın WiFi bağlantısını kesip, mobil veriye bağlanması olarak açıklanıyor. Görüşme sona erdiğinde ise tekrar WiFi bağlantısı etkin oluyor. Birçok kullanıcı, cihazın fabrika ayarlarına döndürülmesine rağmen problemin çözülmediğini, ancak mobil veri tamamen devre dışı bırakılırsa WiFi üzerinden görüşme yapılabildiğini belirtiyorlar. Apple'ın aylardır süren bu probleme bir çözüm sunup sunmayacağı ise şimdilik muamma.

• 250 dolara mal ettiği cihazı 1000 dolara satmayı biliyor, hadi yazılımı iyi falan diyorduk ama bu ne şimdi :/

• Ios pişmanlıktır....

• Koskoca Apple’a bak rezillik. Hadi onu anladık da hücresel veri kapalı iken otomatik açılıyor mu yoksa kullanıcı mı kapatmıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremde daha kimseden böyle bir şikayet duymadım o "pek çok kullanıcı"yı merak ettim.

• kulliyen yalan
    yok boyle bi si
    feto, ust akil..falan filan

• quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

250 dolara mal ettiği cihazı 1000 dolara satmayı biliyor, hadi yazılımı iyi falan diyorduk ama bu ne şimdi :/
    iPhone 11 Pro maliyeti 490 USD civarında, farkı abartmayalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

250 dolara mal ettiği cihazı 1000 dolara satmayı biliyor, hadi yazılımı iyi falan diyorduk ama bu ne şimdi :/
    Apple ı kötüleyeyim derken küçük düşürmeyin kendinizi.

500 dolara ürettiğin cihazı 500 dolara satarsan nasıl kar edecen? Argesi reklamı, çalışanı, fabrikası 4-5 yıl güncelleme desteği servis desteği nasıl verecen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekirdeğimi aldım hadi yiyin birbirinizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • java kullanıcısına yanıt
    O da 2000 dolar , ayni kapi 4 te 1 i iste bak amazon usaya

• Sacmalamissiniz, ne alakasi var benim yazdigimla ??

Tamam bahsettiginiz seyler icin 10 birime uretilen cihaza 40 birim para veriyoruz, neden birde boyle basit hatalar duzeltilmiyor..

Ne kadar acayip tuketicilersiniz , size hersey mustehak

• İos kullanmıyorum iyi ki. Sadece bir kere düştüm o hataya.
  • Apple Türkiye görmeden kaldırın bence bu haberi sonuçta o kadar para yatırıyorlar size

• umarım yazılım ile düzelir
  • Telefonuı yanlış yerden tutuyorlardır. Doğru tutsalar bir şey olmaz (!)

• Facetime gsm şirketlerine çalışıyor demek ki.

• ios değiştirip android e geçiş yapacağım.
  • Apple servislere önem vermekten yazılımlara ve cihazlara önem vermeye vakit bulamıyor artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.