|
Bildirim
android zaten hala cilalı taş devrinde .d.d
|
Cilalı taş devrinden beri Android de var
|
"İlk Apple yaptı ağbiiiiii"
"Apple yaptıysa devrimseldir ağbiiiiii" "12 senede anca mükemmelleştirdiler ağbiiiiii" "İnovasyon ağbiiiiii" Aslında olan: 5 günlük hava durumu xD |
Androidde eskiden beri var olmasi bir anlam ifade etmez. Androidde varda ne derece gelistirildi? Bircok Android uygulamasi widget destegi bile vermiyor. Apple widget yaparsa, widget olayinin anlami degisir ve Androidde iOS tan bakarak yol almaya baslar. Onemli olan bir ozelligin olmasi degil, o ozelligin ne derece kullanisli olup dogru calistigidir. Merakla bekliyorum iOS taki widgeti.
|
iphone'u da güncellemeden sonra cilalayacaklar işte
|
Bu denetim merkezinden wifi ve bluetooth kapatılma özelliği neden gelmiyor
Hala?Bilen var mı? |
Yani?
|
mevzu apple oldu mu bu androfan'ler yüzünden hiç bir halt doğru düzgün konuşulamıyor.
android kullanıcısıyım, apple da kullandım. pixel experience, miui vs. şu an da xiaomi kullanıyorum. android'in 10 sürümünde nihayet konumuma arkaplanda erişen uygulamayla ilgili bilgi ve kısıtlama geldi. apple'a gelen de widget değil; bunlar zaten vardı, ama solda. şu an serbest hareket edecek diyor. widget'ları sağda solda gezdireceğime (ki ben de tek sayfada toplayıp kullanıyorum) konum ve diğer güvenlik unsurlarının daha detaylı ve tam olmasını tercih ederim. |
Onun için mi cilalı taş devrinden kalan özelliği yeni alıyorsunuz, yontma taş devrinden kalmalar sizi :)
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castigatetr -- 5 Nisan 2020; 15:59:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|