Şimdi Ara

Apple, iOS 18 ile nostalji yaşatacak: iPhone'ların efsane duvar kağıtları geri geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, iOS 18 ile nostalji yaşatacak: iPhone'ların efsane duvar kağıtları geri geliyor
    Apple, her iOS ve macOS sürümünde birkaç yeni duvar kağıdı ekliyor ancak çoğu kullanıcı için eski duvar kağıtlarının yeri ayrı. Apple’ın ikonik duvar kağıtlarını özlüyorsanız, WWDC 2024 etkinliğinde sizin için bir sürpriz var; Retro iPhone ve Mac duvar kağıtları geri dönüyor.

Ayrıca Bkz.iOS 18 yapay zeka özellikleri "Apple Intelligence" olarak tanıtılacak

iOS 18 ve macOS 15, retro duvar kağıtları sunacak

Bloomberg, iOS 18 ve macOS 15'in eski tarz simgelere, sloganlara ve sanatsal çalışmalara geri döndüren yeni duvar kağıdı paketiyle geleceğini söylüyor.

iPhone kullanıcıları, eski tasarımları anımsatan duvar kağıdı seçenekleriyle nostalji yaşayacak. Yeni duvar kağıtlarının orijinal iPhone arka planlarının stilini yansıtacak şekilde ayarlandığı söyleniyor.

Bu duvar kağıtlarının nasıl görüneceğini öğrenmek için önümüzdeki hafta resmî iOS 18 ve macOS 15 duyurularını beklememiz gerekecek. Söylentiler, Apple'ın önceki yıllarda yaptığı değişikliklerle örtüşüyor ve iPhone ve iPad'in ilk nesillerinden hayranların en sevdiği duvar kağıtlarını geri getirecek. Örneğin; iOS 16, ilk iPhone'daki palyaço balığı duvar kağıdını geri getirdi. iPadOS 17, ilk iPad'in orijinal duvar kağıdını geri getirdi.

Kaynak:https://9to5mac.com/2024/06/07/ios-18-wallpapers-macos-15/

• umarım ios 7 öncesinin ikonlarını da ayarlayabiliriz tema desteği gelirse yapılabilir bişey bence

• sunacak yeni bir şeyi yok yani...

Hollywood sektörü gibi nostalji ve eskiyi yâd etme üzerinde ilerleyecekseniz, sağ olun

• Samsung yapsa "Semra Hanım'ın muhteşem değişimi"

Apple yapınca "Apple, iOS 18 ile nostalji yaşatacak"

• Osur osur ipe diz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt

çirkinler abaza, yakışıklılar çapkındır.

• Yalnız bu büyük bir olay, ios18 duyurusuna damgasını vurur.
    Teknoloji siteleri tarafından en azından bir, iki hafta Apple'ın bunu nasıl başardığı, ne kadar inovatif bir firma olduğu tartışılır.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Ben Samsung'a Semra hanım diyeni hiç görmedim ama her 2 Apple haberinden 1'inin altında görüyorum hep. Apple, iOS 18 ile nostalji yaşatacak: iPhone'ların efsane duvar kağıtları geri geliyor 

• Apple ekleyecek yeni özellik bulamayınca bari ilk günlere dönelim demiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt
    hahahahah

• Komik günler son bulmuyor bu aralar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rockies kullanıcısına yanıt
    tema ancak ios 30la gelir

• Adamlar o kadar ileri gitmişler ki şimdi geri dönüyorlar :D

• İnovasyon yeğenim. Nostalji yaşamak isteseydim Nokia'nın remake telefonlarına bakardım.

• Galeriye DCIM klasörü gelse yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.