Hakem heyeti ne verdim bazı sebeplerden dolayı onlarda iade vermiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hakem heyeti ne verdim bazı sebeplerden dolayı onlarda iade vermiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ipad air 5 için ucuz yollu uygun bir kılıf ve ekran koruyucu önerisi olan var mı ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLiftt -- 3 Nisan 2022; 16:0:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ipad i windows laptopa 2.ekran olarak kullanabiliyor muyuz acaba? |
Merhaba, Günlük kullanım amacıyla+not tutma (klavyeli kılıf, apple pencil) gibi aparatları da satın almak istiyorum bu tablet işimi görür mü? iPad Pro neden tercih ediliyor air yerine? Ne gibi handikaplar var acaba? Hiç apple ürünü kullanmadım. Android cephesindeki lite, giriş seviyesi bir ürün değil demi bu cihaz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProNightly -- 3 Nisan 2022; 17:48:41 > |
UGREEN USB C - USB C Kablosu 100W PD C Tipi Hızlı Şarj Cihazı Kablo Veri Aktarım Lideri İle uyumlu Thunderbolt MacBook Pro Air, iPad Pro 2020 Galaxy S21 S20 Ultra S10 Huawei P40 P30 Pixel 5 4 (2m) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07V7MY46W/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AXZ3JQ1GVFPIF&ie=UTF8&th=1&tag=spydrop-20UGREEN USB C'den Yıldırım kablosuna MFi sertifikalı Güç Dağıtımı şarj kablosu iPhone 13, 13 Pro, 12, 11, 11 Pro, XR, XS, X, iPad 2021, AirPods Pro, AirPods Max ile uyumlu Lightning USB Tip C (2M) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Q4S17BH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AXZ3JQ1GVFPIF&ie=UTF8&th=1&tag=spydrop-20Amazon'dan bu iki kabloyu alayım dedim 340 tl yerine 440 tl fiyat çıktı. |