Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
155
Favori
236.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hakem heyeti ne verdim bazı sebeplerden dolayı onlarda iade vermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad air 5 için ucuz yollu uygun bir kılıf ve ekran koruyucu önerisi olan var mı ?

• Selamlar. Hem not tutmak ders çalışmak hem de laptop tarzında kullanabilmek için tablet arayışına girdim. Laptopum yok almayı düşünmüyorum bu yğzden tablete yöneldim. Samsung tab s8 ve ipad air 5. Nesil arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? ipad air5. Nesil kullananlar iyi veya kötü yönlerini yazabilir mi? Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLiftt -- 3 Nisan 2022; 16:0:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeadLiftt kullanıcısına yanıt
    Kendi kişisel fikrim iPad in herhangi bir muadili olmaması yine arasında kalacaksanız iPad ürünleri arasında kalmanız 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rryzen kullanıcısına yanıt
    9. Nesile baktım çok sarmadı beni o yğzden aire döndüm 4 veya 5. Nesile baktım ikisi de 64gb yeterli oluyor mu ? Bataryaları nasıl kalem hissi nasıl mağazalarda bakıyorum da kısa süreli olduğu için tam karar veremedim 😃

5. Nesil de M1 mükemmel iş çıkaracaktır . Kalem ile çok fazla not alıyorum kesinlikle tavsiye ederim . Örnek notlara ulaşmak isterseniz Dm atabilirsiniz

Notları internette gördüm sizi yormayım bunun için teşekkür ederim. 64 lük yetmediği takdirde çözüm yolu var mıdır peki belki video düzenlemeye de başlayabilirim m1 gibi işlemci olduktan sonra 😃 Bataryası nasıl gidiyor? Bi de ekran 60 hz bendeki telefon 90 hz bana kasıyormul gibi geliyor biraz ekran deneyimlerinizi de anlatabilir misiniz ?

90 veya 120 Hz kullanmadım o konuda yorum yapamam açıkçası ama ileriye dönük olsun derseniz 64 GB yetmeyebilir batarya konusunda memnunum açıkçası bı sorun yaşamadım ta ki son güncellemeye kadar ama son güncelleme ile telefonların da şarji çok hızlı gitmeye başladı

256 lık da bütçemi aşıyor 64 lük alıp icloud falan bi şekilde halledicez artık o zaman sistem kaç gb yer tutuyor bize kaç gb kalıyor?

• Bir tane iPad alma niyetim var. Sidecar ile Mac’e ikinci ekran yapmak, PDF dosyaları ile çalışmak, notlar almak ve multimedya içerikleri tüketmek için alacağım. M1 çipli iPad Air ile iPad Pro 11 arasında kaldım. İki model arasında temelde iki fark var gözüküyor. Pro 128 GB iken Air 64 GB. Pro’da ProMotion 120 Hz ekran varken Air’de sabit 60 Hz ekran var. İki model arasında hoparlör ve mikrofon farkı da var ama cihazı AirPods ile kullanacağım için bu fark önemli olmayacaktır. İki model arasındaki fiyat farkı ise yaklaşık 3 bin TL. 3 bin TL farka değer mi sizce?

• ipad i windows laptopa 2.ekran olarak kullanabiliyor muyuz acaba?

• Schrödinger Kedisi kullanıcısına yanıt
    Evet duet programı ile gayet güzel çalışıyor ( ilk satın alma kablolu için ekstra dan ücret öderseniz kablosuz da çalışır )

• Merhaba, Günlük kullanım amacıyla+not tutma (klavyeli kılıf, apple pencil) gibi aparatları da satın almak istiyorum bu tablet işimi görür mü? iPad Pro neden tercih ediliyor air yerine? Ne gibi handikaplar var acaba? Hiç apple ürünü kullanmadım. Android cephesindeki lite, giriş seviyesi bir ürün değil demi bu cihaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProNightly -- 3 Nisan 2022; 17:48:41 >
  • Apple iPad Air [ANA KONU]
    Apple iPad Air [ANA KONU]amazon
    UGREEN USB C - USB C Kablosu 100W PD C Tipi Hızlı Şarj Cihazı Kablo Veri Aktarım Lideri İle uyumlu Thunderbolt MacBook Pro Air, iPad Pro 2020 Galaxy S21 S20 Ultra S10 Huawei P40 P30 Pixel 5 4 (2m)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07V7MY46W/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AXZ3JQ1GVFPIF&ie=UTF8&th=1&tag=spydrop-20
    Apple iPad Air [ANA KONU]
    Apple iPad Air [ANA KONU]amazon
    UGREEN USB C'den Yıldırım kablosuna MFi sertifikalı Güç Dağıtımı şarj kablosu iPhone 13, 13 Pro, 12, 11, 11 Pro, XR, XS, X, iPad 2021, AirPods Pro, AirPods Max ile uyumlu Lightning USB Tip C (2M)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Q4S17BH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AXZ3JQ1GVFPIF&ie=UTF8&th=1&tag=spydrop-20

Amazon'dan bu iki kabloyu alayım dedim 340 tl yerine 440 tl fiyat çıktı.

• TheProNightly kullanıcısına yanıt
    Pro modelinde ekran,hoparlör,işlemci ve RAM gücü olarak daha iyi.Pro modeli video düzenleme,grafik bazlı,çoklu islem yapan kullanıcılar icin ideal.İPad dünyasına yeni adım atıyorsanız rahatlikla giris seviyesi model alabilirsiniz.Yıllarca kullanabileceğiniz güzel bir üründür ilk olarak pro alırsanız daha sonra dusuk modelleri kullanmak zor gelecektir :) tablet konusunda android tarafından cok cok daha iyi cihazdır günlük her işinizi rahatlıkla görür 9. Nesil iPad bile ..

• Kalemi sürekli kullanıyor iseniz pro motion tablette inanılmaz farkediyor onun dışında günlük işlerde iki tablette çok güçlü 3 bin farka değmez derdim ama çizim yapacak ve not alacak iseniz 120 hz ekran cok daha iyi bence bir mağazada deneyimleyerek alın son kullanıcı olarak ne kadar yazsakta sahada yansıması farklı oluyor :)

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam aydınlattınız

• İlk seri iPad Air 4 cihazım vardı ışık sızması olduğu için Apple store dan test edip sonrasinda direk değişimi sağladılar . Yaklaşık 1 seneden fazladır kullanıyorum yeni fark ettim daha önce kontrol etmiştim ama görememiştim şimdi görünce gittim 👍

Işık sızması fazla mıydı? Bende siz söyledikten sonra bir kontrol ettim durum bu sekilde;

Apple iPad Air [ANA KONU]

• e55e55e55 E kullanıcısına yanıt
    Benim ki bunda baya fazlaydı .

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.