Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam office profesyonel kullanıyorsan macbook aire yönelmelisin. Yok sadece ödev yapacağım excelde üstün işler yapmayacaksan tablet işini görür. Ancak microsoft office yerine ben apple’ın kendi programlarını kullanıyorum, çünkü microsoft paralı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, elimde hali hazırda Windows Laptop var, air alamam. Peki İOS office uygulamalarını, Microsoft office programlarına dönüşümende çok kayıp oluyor mu ? Bilginiz var mı ??

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MhmtBey M kullanıcısına yanıt

Hocam doğrusu ben sınav hazırlıyorum worde dönüştürmede problem yaşamıyorum, dediğim gibi profesyonel bir iş yapmadığımdan daha detaylı iş yapan birisine sormakta fayda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Dün yeni bir iPad Air m2 satın aldım. kutudan çıkardığımda şarjı %70lerdeydi ve henüz hiç şarj etmedim. İlk aldığımda pil sağlığı kısmına girmiştim devir sayısı 0dı. Henüz hiç şarja takmadım 1 kere bile ancak devir sayısı 1'e çıktı. Bu durum normal midir?

• Yaklaşık 3 hafta önce Ipad Air M2 aldım. Yıllardır belli aralıklar ile birkaç ipad modelini kullanmış biri olarak pil performansı en kötü model bu. Çok hızlı bir şekilde tükeniyor. Yapılan şey de sadece dizi izlemek ve internette gezmek.

• 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.