< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPad Air [ANA KONU] (231. sayfa)
-
-
apple pencil ile ekranın kenarından çekmeli olan bu işlemler yapılamıyor sanırım hocam. sebebi de ekranda çizim vs yaparken programdan çıkmayı engellemek olabilir.
-
Çözüm var mı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildirim ve denetim merkezi için kalemle kaydırmak değil oradaki pil veya saat yazan kısma tıklamak gerek öyle ayarlanmış. Uygulama kapatmak için yol yok sanırım, onu parmakla yapmanı istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 23 Aralık 2024; 21:37:53 >
ben hiçbir yerde onun ayarına rastlamadım hocam.
-
İpad air m2 11 inç kullanıyorum, sadece word, notability veya chrome açıkken bile bir saatte %10-15'e yakın pil düşüşü yaşıyorum. Sizin ekran süresi-pil performansınız nasıl ve sizce sorun var mıdır cihazımda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben android tabletten iPad’e geçtim. Alışamadığım tek şey pil oldu hocam. Android tabletime göre inanılmaz hızlı azalıyor. Donanımı güçlü o yüzden diye kandırıyorum kendimi. Klavyesi ile evrak işlerimi yapıp, internette gezinip biraz da Netflix YouTube yaparsam 1 günde bitiyor şarjı.
-
Herkese merhaba, İPad Air m2 11 inç için Apple orijinal kılıf almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? İphonelardaki orijinal kılıf gibi çok toz tutuyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de s9+’dan geçtim, batarya olarak Samsung cihazım 2 güne yakın götürebiliyorken bunda günde 2 defa şarj ettiğim bile oldu, ki oyun oynamadan böyle oluyor. Performans ya da ekran verimliliği ile açıklanacak bir durum değil bence, 2 haftaya garantiye göndermeyi düşünüyorum, gelişme olursa haber veririm. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ben doğuda görev yapıyorum hocam. garantiye yolla gitsin gelsin falan çok fazla zaman alacak. okul işlerim için bana fazlasıyla lazım o yüzden yaz tatilinde istanbul'da mağazasına götürüp pil testi yaptırabilirim. airpods'un şarjının çok hızlı bittiğini düşünüp direkt mağazadan 10 dakikada test yaptırmıştım. Siz garantiye yollarsanız süreç hakkında bizi bilgilendirirseniz sevinirim hocam.
-
Selam herkese,
Ipad air 1'den sonra ipad air 6 m2 11 inç sahibi olduk. Air 1 hala aktif kullanılıyor, 11 yıl önce bu konuda yine mesaj yazmışım.
Kalem ile tecrübeniz nasıl? Orjinal olmayan kalemler işe yarıyor mu, sormak istedim.
Kılıf ve cam filmi tavsiyesi katkım olsun konuya
- Cam filmini kendim uyguladım, aparatı sayesinde çok basit şekilde, baloncuk kalmadan uygulayabildim. Biraz tabi pahalı, içinden iki adet film çıkıyor.
- Kılıf, cam filmiyle ve cihazla uyumlu oldu. Bir problemi yok güzel kılıf, kalem alacağımızı düşündüğüm için kalem bölmeli aldım. Bunun dışında ufak şikayetim, kılıf kapatıldığı zaman sol kenarı kapatan dar yerde hafif bir potluk oluyor, o da çok büyük bir sorun değil.
- Yurtdışından geldiği için biraz vakit aldı.
- İlanlarla alakam yoktur.
amazonESR iPad Air 11 M2 inç 2024 için 2 Parça Koruyucu Film, Temperli Cam, Kolay Uygulama Standı Ekran Koruyucu, Çizilmeye Dayanıklı, HD Berraklıkhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0D4184B58?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1amazonMaledan iPad Air 6 11 inç 2024 M2/ iPad Air 5 4 (2022/2020 10,9 inç) için kalem tutuculu kılıf, yumuşak TPU koruyucu kılıf, otomatik uyku/uyanma, Apple Pencil Pro/2 destekler. Nesil/USB-C, çam yeşilihttps://www.amazon.com.tr/dp/B08P4414RW?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
-
Kalem konusunda yorum yapayım, kalem kullanmadaki amaç heves atmak ise ve nadir kullanılacak ise çakma iş görüyor, ama kalemle ciddi manada çizim yapacaksanız veya çok sık not alacaksanız orijinal almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Ben önce çakma aldım baya en ucuzlarından aldım hem de orijinalin 1/10 fiyatına, ama aktif not almaya başlayınca kalemin arada algılanmaması veya yanlış yere dokunması, pilini bile görememem bu yüzden aniden bitmesi falan delirtti. Sonra bu kalem ucuz diye böyledir diyerek daha pahalı bir çakma aldım onda pili tabletten görüyordum ve orijinal gibi tablete yapışarak kendi şarj oluyordu, kalitesi de hoştu ama arada algılamama veya birden alakasız yere dokunma gibi sorunlar bunda eski ucuz kalemden bile fazla idi. En son gidip orijinal aldım ve 1 senedir kullanıyorum müthiş bir şey, dümdüz not alıyorum profesyonel işim yok ama şu saçma algılama sorunlarından kurtulmak bile çok rahatlattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba, ipad cellular modellerini kullanmak için Turkcellde olan watch cellular tarifesi ile internet kullanımı yapılabilir mi? Mevcut hattımı hem telefonda hem tablette kullanmak gibi bir durum var mı? Önerilerinize açığım. Tablet ile her an internet kullanmak istiyorum telefon hücresel ağına bağlı kalmadan
İçinde internet olan herhangi bir hat ile internet erişimi sağlarsınız. Telefon hattındaki interneti tablette de kullanma yolunu bazı operatörler tarifeye ek ücretle sunuyor diye biliyorum.
iPad’in son serilerini bilmiyorum ama tabletler Esim kullanmaya başladı ise ucuza esim data paketleri var onlar da alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 16 Ocak 2025; 0:46:44 >
Kalemle not almak klavyeden not almaya kıyasla belirgin olarak daha hızlı ve rahat mı? Düz yazı değil de yatay el yazısı yazılsa onu da sorunsuz algılar mı sistem?
Ben kalemi direkt PDF dosyalarına yazı yazmak için kullanıyorum. Mesela çıktı alınıp üzerine not almanız gereken bir dosya gelince çıktı falan almadan direkt tabletten açıp notumu alıp gönderilecekse geri gönderiyorum. El yazısını metne dönüştürme çok verimli değil, zaten Türkçe desteği yok ve inglizcede de en fazla 3-5 kelime yazacaksam iş yapıyor. Uzun metinlerde kesinlikle klavye kullanırım.
Öğrenmek istediğim buydu, teşekkür ederim.
Son çıkan M2 11" air için hiçir yerde kullanım klavuzu bulamadım.
Bilen bir arkadaş linkini atabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X