1.1 milyon TL'ye golf impression vs leon mk4
Değerli forumdaşlar,
8 yıl 160 bin km'dir severek kullandığım 2015 1.4 ibiza style aracımı satarak, çok düzeyli ve memnun kaldığım ilişkimizi sonlandırmak istiyorum. Ve yerine max. 1.1 milyon TL'ye yeni bir araç arayışına girdim.
2 çocuklu bir aile olduğumuzdan yeni ibiza dahil olmak üzere tüm b sınıf araçları eliyorum, egea ve city de dahil.
Seat'tan memnun kaldığım için Vag grubunda devam etmek istiyorum. Malum fiyatlar sebebiyle bu bütçe ile bu grupta ancak ikinci el 21-22 model 50 bin km altına golf impression veya mk4 leon bulabiliyorum. Manuel olmaları benim için dert değil hatta dsgnin bozulma endişesini elimine etmiş oluyorum.
Bu rakamlara bomboş 1.0 golf impression (bazilarinda park sensorü var) veya 1.5tsi (belki fr, bir kac parca boyali) bulabiliyorum. Golf tarafı standard olsa da leon tarafında style, style plus, tsi, etsi, 1.0, 1.5, 130 bg, 150 bg gibi kafa karıştırıcı versiyonlar mevcut.
Bu araçların hangisini önerirsiniz, özellikle leon tarafında hangi versiyon alınmalıdır diye sizlere danışmak istedim.
Son olarak sıfır kia cerato da aklımı çelmiyor değil. C sedan ve hatchback olmak üzere tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim, esenlikler.
Çok çok Acil 301 veya C-elysee'den birini seçmem gerekiyor
|
Almanyadan Gümrüklü Araç Getirme
|
|
|
Kulakiçi kulaklık tavsiyesi cx300 II v.s.?
|
|
|
|
Hangi İnternet Sağlayıcısı ? Sınırsız/sözleşmesiz
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 492
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.352 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası