Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
152
Favori
234.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159661910

klavye dışında bu iki kılıfı kullanıyorum hocam memnunum ben

• SezerBulutt S kullanıcısına yanıt
    Evet, öğrenci indirimi ile ön sipariş verdim Apple sitesinden.

Teyit de ettirmediler 21.600 e geldi. Artık bunu Apple Mini Pro Oled 120hz tarzı bir şey çıkartana kadar kullanırım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Air 13 2024 için kılıf ekran jelatini tavsiye verecek var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler. Araştırayım. Ekran koruyucusu kalem hassasiyetini etkiliyor mu?

Kalem kullanımı nasıl kullananlar memnun mudur? Kolaylık ve pratiklik sağlıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavericKFive -- 22 Ekim 2024; 17:10:30 >
  • ekran koruyucu hassasiyeti birazcık etkiliyor kalemde. parmakla kullanımda da özellikle kenarlarda azaltıyor. ama en büyük iki etkisi var biri özellikle cam olanlarda kalem camdaki dalgalanmadan dolayı tamamen düz gitmiyor, ikincisi de ekran öyle bir parlıyor ki ayna gibi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MavericKFive M kullanıcısına yanıt

Ekran koruyucusu kalemi etkiliyor hocam. Parlak ekran koruyucu olduğu için hem yansıma çok fazla oluyor hem de kalem çok fazla kayıyor. Güzel bir mat ekran koruyucu bulursam onu alacağım. Hem parlama azalıyor hem de yazma hissi daha iyi hale geliyor. Fakat mat ekran koruyucular da görüntüyü bir miktar bozuyor. Ben not almak için fazlasıyla kalemi kullanıyorum. Şu anlık memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Android tabletten iPad’e geçtim. Android tablette kalemin şarjı daha uzun süre gidiyordu tek olumsuz yanı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 23 Ekim 2024; 8:46:32 >

Peki temperli cam ile şeffaf plastik ekran koruyucu arasında fark var mı? İkisini de denediniz mi?

Kalem kullanılış mı değer mi acaba emin olamadım? Belki satabilirim kalemi.

• MavericKFive M kullanıcısına yanıt

Yok hocam onu denemedim. ben eğitim indirimi ile kalemi ücretsiz aldım. fiyat açısından değer değmez net bir şey diyemem kullanımınıza bağlı. ben çok sık kullanıyorum fakat 5 bin tl gibi bir fiyatı var sanırım.

Evet eğitim indirimi ile ben de aldım. Kullanımda pratiklik sağlıyor mu bakacağım. Artık duruma göre elden çıkarabilirim.

Ben de öncelikle plastik ekran koruyucu alacağım sonra cam denerim.

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt

Amazon’dan jtech aldım güzel ama geç geliyor.

• bbvdk B kullanıcısına yanıt

Ben bunu aldım memnunum hem ısınmıyor hem ufak tefek, sepette 367tl.

• Apple , ipad airleri Vietnamda mı ürettirmeye başladı ?

• Tab s9+ cihazımı satıp ipad air m2 11 inç ve pencil pro ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Pdf üzerine düzenleme yapmak ve not almak için önereceğiniz uygulamalar var mıdır? Goodnotes ve notabilty arasında kaldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt

goodnotes ücretsiz versiyonunda dosya sayısı ve mb sınırı var hocam. o yüzden ben ikisinin de ücretsiz versiyonlarını farklı dosyalar için kullanıyorum. yalnızca pdf dosyasının altını çizme ve kalemle not alma işlemi yapacaksanız adobe reader'ın ücretsiz üyeliği de o konuda işe yarıyor. ben farklı dosyalarda farklı amaçlar için üçünü de kullanıyorum.

Sağ olun yorumlarınız için. Peki hepsi bir arada bir uygulama seçecek olsanız ne seçerdiniz? Google Drive'a pdf olarak yedekleme yapması önemli benim için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İkisi de iyi. Ben ömür boyu üyelik seçeneği olduğu için Goodnotes almıştım. Bedava istersen Collenote kullan daha kötü ama çoğu şeyi bedava. Diğerlerinin bedava sürümleri berbat, seni parasını vermeye zorluyor denebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 25 Kasım 2024; 16:20:4 >

goodnotes daha iyi gibi hocam. bence ikisinin de ücretsizlerini deneyin. hangisi ihtiyaçlarınızı karşılarsa onu alın

• İpad air 5 için 11 inçlik olan klavye önerebilecek varmı derslerim için acilen almam gerekiyor

• ulud49 U kullanıcısına yanıt

ben yaklaşık 1 yıldır bu klavyeyi kullanıyorum memnunum. Bluetooth ile 3 cihaza bağlanıp hızlı geçiş yapabiliyor. Windows, Macos ve ipad için kullanıyorum.

amazon
    Logitech Pebble Keys 2 K380s Kablosuz Klavye, Çoklu Cihaz Özellikli, Kişiselleştirilebilir Kısa Yollar, Bluetooth, Taşınabilir, Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS, Easy-Switch, Türkçe Q, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Logitech-Pebble-%C3%96zellikli-Bluetooth-T%C3%BCrk%C3%A7e/dp/B07W6JJ257?th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 17 Aralık 2024; 9:57:25 >
  • 11 inç ipad için mat ekran koruyucu arıyorum. kullanıp memnun kaldığınız var mı?

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.