< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple iPad Air [ANA KONU] (228. sayfa)

-
-
Apple ekosistemine bağlı cihazlarınız yoksa Samsung alabilirsiniz o durumda. Ek olarak sadece bu kullanım için S10+ gibi pahalı cihazlar da seçmezdim şahsen, 10-15 bin civarlarına birsürü rahatça iş görecek kapasitede cihaz var, yine Samsungdan örnek verirsem S9 FE+ var mesela 15 bine. Ama bu bütçeleri tablete zaten rahatça veriyorum diyorsanız S10+ da alınabilir neden olmasın 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 18 Ekim 2024; 23:55:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kaliteleri düşük gibi o fiyat bandının o yüzden tercih etmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S9 FE+ un ekranı rahat Airla kapışır bence ve üstüne 90Hz ekran var Air gibi 60Hz de değil. Ama Tab S10 daki ekran bariz iyi kalır tabi, Samsung ekran işini iyi yapıyor.
Air m2 ile mini 7 arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? İşlemci olarak çok cezbediyor beni.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanım amacınıza bağlı hocam. Benim evrak işim biraz fazla olduğu için air modelini klavyesi ile beraber aldım. Fakat kitap okumak, video izlemek veya sosyal medyada gezmek için aklımın bir köşesinde hala mini var. Daha taşınabilir tek elle tutulabilir bir cihaz.
-
Eğitim indirimiyle iPad Air aldım, rengini sevmedim. Değiştirmek istiyorum ama Apple Store bu konuda yardımcı oluyor mu merak ediyorum? 14 gün değişim hakkım var diye biliyorum.
-
Mini 7 sipariş geçtim hocam. Bakalım nasıl bir şey ile karşılaşacağım. İlk defa bu kadar küçük bir tablet sipariş veriyorum.
14 gün içinde koşulsuz şartsız iade hakkınız var hocam. İade edip tekrar satın alabilirsiniz. Renk konusunda, kılıf takınca çokta görünmüyor rengi ama siz bilirsiniz yinede.
Bu arada hangi renk almıştınız?
hayırlı olsun hocam. hangi amaçla kullanacaksınız?
-
Mobil Legend bang bang oynuyorum :) sadece oyun arada YouTube da video izlerim.
Apple Store'a iade etmek de meseleymiş, TNT diye bir kargoyla çalışıyorlarmış. Mavi almıştım ama uzay grisi istediğime karar verdim.
-
Hocam zaten kılıf takmayacak mısınız? Renk bence önemsiz. Kılıfsız kullanıyorum derseniz önemli olabilir.
Ben de yeni ipad air aldım. Kaliteli kılıf ve ekran koruyucu önerecek var mıdır? Ekran koruyucu takmaya gerek var mı? Ayrıca adaptör olarak ne alalım?
Fikir ve önerisi olanlara teşekkür ederim.
-
o zaman air boşa masraf olabilirdi hocam. mini mantıklı olmuş
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159661910
klavye dışında bu iki kılıfı kullanıyorum hocam memnunum ben
-
Evet, öğrenci indirimi ile ön sipariş verdim Apple sitesinden.
Teyit de ettirmediler 21.600 e geldi. Artık bunu Apple Mini Pro Oled 120hz tarzı bir şey çıkartana kadar kullanırım :)
Air 13 2024 için kılıf ekran jelatini tavsiye verecek var mı
Teşekkürler. Araştırayım. Ekran koruyucusu kalem hassasiyetini etkiliyor mu?
Kalem kullanımı nasıl kullananlar memnun mudur? Kolaylık ve pratiklik sağlıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavericKFive -- 22 Ekim 2024; 17:10:30 > -
ekran koruyucu hassasiyeti birazcık etkiliyor kalemde. parmakla kullanımda da özellikle kenarlarda azaltıyor. ama en büyük iki etkisi var biri özellikle cam olanlarda kalem camdaki dalgalanmadan dolayı tamamen düz gitmiyor, ikincisi de ekran öyle bir parlıyor ki ayna gibi oluyor.
Ekran koruyucusu kalemi etkiliyor hocam. Parlak ekran koruyucu olduğu için hem yansıma çok fazla oluyor hem de kalem çok fazla kayıyor. Güzel bir mat ekran koruyucu bulursam onu alacağım. Hem parlama azalıyor hem de yazma hissi daha iyi hale geliyor. Fakat mat ekran koruyucular da görüntüyü bir miktar bozuyor. Ben not almak için fazlasıyla kalemi kullanıyorum. Şu anlık memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Android tabletten iPad’e geçtim. Android tablette kalemin şarjı daha uzun süre gidiyordu tek olumsuz yanı o.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SezerBulutt -- 23 Ekim 2024; 8:46:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X