Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.622
Cevap
152
Favori
234.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende xiaomi tabletten kalma 33w şarj aleti var onu kullanıyorum. Şarj süresi baya kısaldı

• selmand kullanıcısına yanıt

Ben beta modunu da açıp güncellemeleri baya önden alıyorum hocam. Yavaşlama yaşamadım açıkçası

• Amazonda indirime girince dayanamadım aldım iPad Air 11 m2 256gb mavi versiyonunu. Ekran hemen parmak izlerini gösteriyor çok kötü, iPad 7 sahibiyim onda böyle değil. iOS 18e güncellemedim ne olur ne olmaz diye 17.7 de kaldım. Şarjı fena gitmiyor. Kılıf ve cam geliyor Amazon’dan jtech aldım, baya geç geliyor ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hangi kılıfı aldınız.. indirim nasıldı hocam lınk var mı ?

• ender E kullanıcısına yanıt
    256gb 26500’e aldım.

Kılıf
    amazon
    JETech Kılıf için iPad Air 11 Inç M2 (2024), iPad Air 5/4 (10.9 Inç, Model 2022/2020, 5./4.) Pencil Tutucu ile Uyumlu, Ince Tablet Kapaklı Yumuşak TPU Geri, Otomatik Uyanma/Uyuma (Uzay Grisi)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCV2TW2Q?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_JH3YARHQWECHY8NTFTMQ&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_JH3YARHQWECHY8NTFTMQ&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_JH3YARHQWECHY8NTFTMQ&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Cam

• İpad air m2 hakkında çok fazla sayıda aşırı ısınıyor ve pili çok hızlı bitiyor şeklinde yorumlar okudum burada kullanan varsa yorum yapabilir mi bu konu hakkında. Almayı düşünüyordum ama bu yorumlar sonrası vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaligavie -- 10 Ekim 2024; 22:58:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Phaligavie P kullanıcısına yanıt
    Yeni aldım güncelleme sonrasında baya ısınmıştı ama el değmeyecek kadar değil, işlemci güçlü sonuçta. Normal sörf yaparken pek ısınma görmedim. Şarjın çok gitmesi olayını bilmiyorum aşırı hızlı gidiyor gibi gelmedi bana ama kullandıkça daha iyi değerlendirebilirim.

Not 17.7 ye güncelledim 18 yüklemedim.

Edit : şimdi dikkat ettim baya ısınıyor evet :) umarım güncelleme ile çözülür.

Edit2: pil koruma modunu açtım soğudu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 11 Ekim 2024; 1:31:2 >
    11 inch modelinde daha barizmiş sanırım bu ısınma ve pil sorunları. Çoğu kişi not uygulamalarında kalem kullanırken aşırı ısındığını ve çok hızlı batarya tükettiğini söylemiş.

13 inch modelini almayı düşünebilirim belki ısınma ve pil sorunları daha azsa.

Tablet uyku modundayken kapalıyken dahi kendi kendine %15-%20 sarj kaybediyor demişler bazıları bu genel bir sorun değildir umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tabletin bekleme modundayken öyle şarj harcadığına şahit olmadım. Yazılımla alakalıdır bence, ben bir süre daha 17.7 de kalayım bari. Bende tableti o kadar araştırdım burda kaç kere sordum bir allahın kuluda ısınıyo bu meret demedi. Pil koruma moduna alınca ısınma geçti ama bu aletle video render felan yapılırsa cayır cayır yanar. Bende m1 işlemcili macbook air var o bile render yaparken yanıyor ki soğutması bundan daha iyi m2 işlemcili bu tabletin ısınması normal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

uyku modundayken %15-20 kayıp hiç yaşamadım hocam. sabah şarjdan çekip öğlen kullanmaya başladığımda hala %100 oluyor batarya.

• SezerBulutt S kullanıcısına yanıt

Isınma durumu nedir sizde ve hangi sürümdesiniz?

• iPad Air ekranı o kadar fazla parmak izi tutuyor ki, aşırı kötü. Hiç bir telefonda tablette bunu görmedim ben.

18.1 sürümündeyim şu anda. İnternette gezinirken falan ısınma hiç yok. Klavyesini bağlayıp daha ağır işlemler yaptığımda ısınma oluyor fakat rahatsız edici düzeyde olmadı henüz.

• Ekrandaki parmak izleri çok iğrenç siz ne yapıyorsunuz?

• merhabalar 2024 şubat ayından alınma temiz ipad air 5 256gb ve apple pencil 2 için ikinci elde fiyat nasıl olmalı cihazımı satmayı düşünüyorum da

Üzerindeki ekran koruyucuyu paperlike ile değiştireceğim hocam

• SezerBulutt S kullanıcısına yanıt

Üzerinden ekran koruyucu çıkmadı ki direk kendi camı var, aşırı kötü hemen iz bırakıyor ve ekranı kaydırırken gözüme takılıyor bu izler. Şimdiye kadar ne bir telefonda ne bir tablette böyle bir şey görmedim ben. Çok şaşırdım açıkçası.

eksik yazmışım hocam. üzerindeki ekran koruyucu derken ipad'i aldığımda idare etmesi için hemen bir ekran koruyucu almıştım o.

• M2 işlemcili air. Elimdeki 3. Nesil m1 işlemcili ipad prodan iyi midir arkadaşlar bilgisi olan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M2 Prosunu (11") kullanıyorum ben, işlemci en ağır işlerde bile cihazı o kadar da fazla ısındırmıyor, büyük ihtimalle M2 için iPadOS ile yapılan ağır işler bile basit kalıyordur işlemciyi zorlayabildiğimi sanmıyorum.

Ama kalem kullanırken cihazda baya hissedilir bir ısınma var. Sebebi ise bence işlemci değil çünkü cihazın ortası ısınmıyor sadece bir kenarı spesifik olarak baya ısınıyor. Büyük ihtimalle Airde de o mesele var.

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.