Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.619
Cevap
149
Favori
234.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17.6.1 ile 17.7 farkı var mı olumlu veya olumsuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazi yeni aldim. 17.6.1‘i cok kisa kullandim ama pek fark görmüyorum suan 17.7‘de…Gayet stabil. 18‘e yükseltmeye cekiniyorum suan stabil diye :)

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Bende beta güncellemeleri açık o yüzden güncellemeleri biraz daha erken alıyorum. 2-3 haftadır kullanıyorum Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. Hatta 18.1 beta gelmiş onu indiriyorum.

• M540 kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar hic cam bulamadim. Air 10.9 icin duruyor mu? Ya da oneri varmi? Nette var ama guvenemiyorum.

• HandK kullanıcısına yanıt
    Başkasına gönderdim hocam. Ben Media Markt abonelik aldım sınırsız ekran koruyucu paketi. Kaliteli değiller ama ben de çok kaliteli aramıyorum ekran çizilmesin yeter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M540 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim,bugün teslim aldım.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Ben çıktığı gün yükledim bir sorun yok standart kullanıcıyım zaten sabah akşam film dizi izliyorum yola giderken tirda sıkıntı varmi acaba stabilmi diye iPhone yüklemedim iPad i yem attım

• Arkadaşlar ipad air video editing için düşünüyorum hangi modeli önerirsiniz? Giriş çıkış titleler eklemek istiyorum videolarıma youtubeda kullanmak için finalcut da almam lazım sanıyorum imovie işimi görmez diye düşünüyorum. Usb-c ile harici dikten çalışma imkanım olur mu ne dersiniz? 128 gb versiyon yeter diye düşünüyorum, 256 lığın fiyatı pro m1’e yaklaşıyor. Video editing kısmında tat vermez derseniz 64 lük air 5 de fiyat yönünden mantıklı gibi. Evde bir de macbook air m1 var ama hızlı pratik hazır şablonları kullanabileceğimi düşündüğüm için iPad air iyi olur diye düşündüm sizce nasıl olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Üründen bağımsız olarak olara program konusunda lumafusion da bir kontrol edebilirsiniz .

• Selamlar, ipad air 11 için kılıf önerisi olan var mıdır?
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuning07 kullanıcısına yanıt

bu ikisini kullanıyorum memnunum hocam

• Final cut pro veya luma kullanan var mı? 1 saatlik videoları editlemek için ne kadarlık bir kapasiteye ihtiyacım olur? 128 gb yeter mi veya 256gb yada daha büyük kapasiteli bir şey mi almalıyım?

• iPad air 4 kullanıp 18e geçen var mı? Betasını yükleyip yavaşladığını görmüştüm, 17.7ye dönmüştüm. Hala öyle mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar s10 plus mı ipad air 6. nesil mi?

• Şarj aleti önerisi olan varmıdır ?

• EmuRu kullanıcısına yanıt
    Bu kalemi Air 6’da kullanabilir miyiz?

• burki_rock kullanıcısına yanıt

Kendli sitesinde air 6 yazmıyor ama kalem çıktığında 6 henüz çıkmadığı için büyük ihtimalle. Çalışmaması için bir sebep yok bence

• ipad air m2 aldım arkadaşlar ancak amazonda yeni yapılan yorumlarda sakın güncellemeyin aşırı yavaşlıyor demişler sizde durumlar nedir?

• selmand kullanıcısına yanıt
    Ben de yeni aldım kasmam güncellerim. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• Bir ufak sorum daha olacak sizlere. İPad Air 4. Nesil manyetik kılıfları 6. Nesile uyuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.