Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mevlutdem kullanıcısına yanıt

Paperlike ben sevmiyorum ekranı biraz puslu yapıyor çok da kalemle kullanmadığım için benim adıma gerek yok ancak kılıf olarak şunu önerebilirim;

amazon
    JETech Manyetik Kılıf için iPad Air 11 Inç M2 (2024), iPad Air 5/4 (10.9 Inç, Model 2022/2020, 5./4. Nesil), iPad Pro 11 (2018), Manyetik Sabitleme, İnce Tablet Kılıfı (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B5115YWR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Manyetik olduğu için tercih ettim. Diğer kılıflar geçmeli olduğu için cihaz hantallaşıyor, bunun kenarları açık koruma anlamında dezavantaj tabi. Kalemi de güvence altına alıyor kapattığında.

• 6. Nesil m2 ipad da ne kadar fiyata geliyor. İpad satın alarak apple pencil sahibi olun demiş sitesinde ama ücretli olarak ekliyor gibi görüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pharheke kullanıcısına yanıt
    Ücretli olarak ekliyor sepette o tutar kadar indirim görünüyor .

• iPad Air 2024 için hangi şarj aletini önerirsiniz?

• Sahiplendirildi. Teşekkürler

iPad Air 4-5 ekran koruyucu isteyen var mı? Temudan almıştım ihtiyaç kalmadı sadece kargo parasını ödeyecek alan kişi 65 TL. İçinde 2 tane var. Cam değil esnek bir şey. Kargo için daha ucuz yolunuz varsa o da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 20 Eylül 2024; 17:56:32 >

• Ipad Air 2024 için en uygun fiyat, öğrenci indiriminden 5.129 tl'lik kalem bedavaya geldiği için, apple'ın kendi sitesinde midir?

24.699 tl oluyor kalem de dahil.

• rryzen kullanıcısına yanıt

Hocam biri 30 tutuyorken diğeri 45 tutuyor az buz da fark yok sadece internette gezinme, youtube izleme, not tutma amaçlı kardeşime alacağım.

Ama 60hz ve oled olmayan ekran çok mu rahatsız eder bilemedim. Benim şuan telefonum mesela 120hz. Eğer 60hz takılıyor gibi gelirse çok rahatsız eder mi diye tırsıyorum

• charnel kullanıcısına yanıt

Axess ile ödedim 500 TL de chip-para verdi. Kişiye özel mi bilmiyorum ama.

• charnel kullanıcısına yanıt

Bende bu modele bakıyorum 13 inç olanına. linkte daha uygun kalem yok galiba burada ama zaten kalem fiyatını düşmüş gibi 31.250 TL

https://www.pt.com.tr/ipad-air-13-inc-wifi-128gb-uzay-grisi-mv273tua?gad_source=4&gclid=Cj0KCQjw9Km3BhDjARIsAGUb4nxVZlP0pyJhk9vxlwfI0aYHdFJ-xH03oV51_TJ66r6zlSyrXHahUiEaAhjtEALw_wcB#tab-taksit_tab

Bu arada ürün aynı değil mi? O kadar çok ipad var ki anlamadım hangisi yeni.

• KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt

işin içinde beleş pencil pro düşününce yine apple sitesi daha uygun gibi

• iPad Air‘e iPad OS 18 kuran oldu mu. Memnunmusunuz, batarya ve performans ne durumda?

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Ben kurdum kullanıyorum, her hangi bir negatif durum yok, gayet iyi pil durumu, stabil de çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ediyorum Hocam. iPad Prolarda Brick durumu olusabiliyormus 18’e gecerken. iPad Air‘de yok degil mi böyle bir olay? Zira 17.7‘den gececegim gecersem.

17.6.1 ile 17.7 farkı var mı olumlu veya olumsuz

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazi yeni aldim. 17.6.1‘i cok kisa kullandim ama pek fark görmüyorum suan 17.7‘de…Gayet stabil. 18‘e yükseltmeye cekiniyorum suan stabil diye :)

Bende beta güncellemeleri açık o yüzden güncellemeleri biraz daha erken alıyorum. 2-3 haftadır kullanıyorum Şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. Hatta 18.1 beta gelmiş onu indiriyorum.

• M540 kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar hic cam bulamadim. Air 10.9 icin duruyor mu? Ya da oneri varmi? Nette var ama guvenemiyorum.

• HandK kullanıcısına yanıt
    Başkasına gönderdim hocam. Ben Media Markt abonelik aldım sınırsız ekran koruyucu paketi. Kaliteli değiller ama ben de çok kaliteli aramıyorum ekran çizilmesin yeter.

• M540 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim,bugün teslim aldım.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.