|
Merhaba, ben Grafik Tasarımcıyım. Genellikle Adobe programlarını kullanıyorum. Oyun geliştirmeye, oyun tasarımı yapmaya başlayacağım. 3D modelleme için Blender ile basit modellemeler yapmak istiyorum oyun geliştirme ve portfolyo için. Bir işe girdiğimde, oranın donanımlarını kullanmayı tercih ederim diye düşünüyorum. Çünkü çok yüksek bütçem yok devasa iyi bir bilgisayar satın almak için.
Bütçem: 20.000 - 30.000TL arasında. Tamamen bu amaçlarıma yönelik, mobilitesi iyi olan, bana sıkıntı çıkarmayacak ve mümkünse taksitle alabileceğim en uygun dizüstü bilgisayarı araştırıyorum.
Tüm bu söylediklerim için, tavsiyeniz bir Dizüstü varsa aşağıya link bırakabilirsiniz.
|
Grafik Tasarım için Apple iMac 24inc M1yeterli mi?
|
Mac Mini M2/M2 Pro Alınır Mı?
Arkadaşlar, mac mini kullanan var mı? 2022 güzel sanatlar mezunuyum. Asıl mesleğim öğretmenlik ve atama bekliyorum. Ancak freelancer olarak grafik tasarım sanatçısıyım. Çizim tabletim var. Adobe Illustrator, Indesign, Photoshop, mobil arayüzü tasarımı programları ve temel düzeyde Blender kullanıyorum. Anlayacağınız üzere işim genellikle dijital çizim, tasarım ve basit düzeyde 3d modelleme ile ilgili. Evde çalışırken Mac minili bir ana bilgisayar kurmak istiyorum. Performansı nasıldır? Mac Mini alınır mı? İlerleyen zamanda satıp model yükseltmek istediğimde satabilir miyim? İyi bir monitörü kaç paraya satın alabilirim? Dışarıda mobil çalışmak istediğim zamanlarda Windows tabanlı veya ilerde alacağım bir MacBook Air'i tercih edeceğim. Bu yüzden şu an için evde bir çalışma ortamı yaratmak istiyorum.
Bütçem: 25.000TL - 34.000TL arasında (Bütçeye monitör eklenecek)
Almayı düşündüğüm birinci opsiyon: M2 8CPU, 10GPU - 16GB RAM / 512GB SSD (21.200TL)
Almayı düşündüğüm ikinci opsiyon: M2 Pro 10CPU, 16GPU - 16GB RAM / 512GB SSD (27.100TL)
Grafik Tasarım İçin Sistem Tavsiyesi
|
|
Tasarım İçin Hazır Sistem Tavsiyesi
|
Grafik Tasarım İçin Sistem Tavsiyesi
Meslek: Graphic Design Artist
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 10.095 (Bu ay: 339)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware