Şimdi Ara

Ps5 Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, benim daha önce hiç PS deneyimim olmadı.

PS4 yerine, güvenilir ve 6 taksit yapan bir yerden PS5 almak istiyorum.

Tavsiye ettiğiniz 6 taksit yapan bir yer var mıdır?
    CD'ler çok pahalı olacağı için Digital Edition mantıklı mıdır?
    Şarj istasyonu olmasa dezavantaj ne olur?

Rica ederim, uygun ve güvenilir 6 taksit yapan bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• idefix
    Sony Playstation 5 Slim Dijital - 2. Dualsense Ps5 Kol - Şarj İstasyonlu Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - idefix
    https://www.idefix.com/sony-playstation-5-slim-dijital-2-dualsense-ps5-kol-sarj-istasyonlu-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-p-1448096?vendorId=4661&ref=akakce&v=1.82.6

Sizce güvenilir midir burası ve şarj istasyonu gerekli mi sizce

• PS5 Slim Digital Edition alacaksın. En mantıklı seçenek bu. Taksit olayı senin bileceğin iş.

Şarj istasyonu alma onun yerine yedek 3 adet daha kol al. Şarjı biteni konsola bağlarsın diğer kol ile devam edersin. 3 adet daha kol al dedim çünkü ileride orijinal dualsense piyasada bulunamayacak.

• TheLuBu kullanıcısına yanıt
    Hocam iki adet dualsense yanında gelecek paketin içinde. Bir adet de ekstra alabilirim

Ekstra 3 tane daha alacak param yok, bir adeti 3500 4000 civarında biliyorsunuz. Bunun yerine şarj istasyonu almak da mantıklı gibi bilemedim

• mevlutdem kullanıcısına yanıt

Şarj istasyonu bi işine yaramaz. 2500 2800 TL civarı bulunuyor Dualsense.

3 derken üçüncü demek istemiş arkadaş sanırım 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 tane fazla kolu alıp napcam diye sorguluyom 😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 Kulaklık Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Aslında şarj istasyonu rahatlık ve kolaylık sağlıyor. Ben sürekli kullanıyorum. PS5’i alırken onu da aradan çıkarmıştım. Yalnız, çakma şarj istasyonuysa onu almasın arkadaş. Orijinal Sony’ninki ise alınabilir. Çakmalara para verilmez.

Edit: Şarj istasyonundan tam manasıyla faydalanmanız için 2 DualSense’iniz olması lazım. Tek DualSense olunca bir esprisi kalmıyor. Şarjı bitince oyun yarım kalmasın maksat. Şarj istasyonu olunca PS5’i açık bırakmaya gerek kalmıyor. En çok o özelliğini seviyorum. Kenarda fişte şarj oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Şubat 2025; 22:34:33 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Ne yapacak şarj istasyonunu süs gibi durur. Üzerine katsın kol alsın. Birini kulanır birini şarja takar.

Bende 8 tane kol var sıralı tam liste şarjda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 13 Şubat 2025; 22:34:7 >
  • Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

3 dedim 3

• Valla çok kararsız kaldım.

İlk kez PS tarafina geçiyorum, PC'den sıkıldım.

Exclusive oyunlar oynamak istiyorum arada da çift oyunlar falan.

2 dualsense düşündüm, ekstra 1 fazla dualsense almaya gerek var mı?

Şarjı öyle hemen bitiyor mu ki?

Şarj istasyonu hızlı şarj vs saglamiyorsa, iki tane dualsense için de konsola takip şarj eder beklerim çok mühim değil gibi. Bilemedim.

Şarj istasyonu olunca PS5’in açık kalmasına gerek kalmıyor hocam. Bir de kablo olayından kurtulmuş oluyorsunuz. Pratiklik açısından güzel oluyor. Ben PS5’i alırken yanında almıştım. 7 sene kullanacağımızı düşününce ucuz bile gelmişti. Fiyat olarak da uygundu ben alırken.

Şarj dayanmaz kardeşim sen beni niye dinlemiyon karadeniz çocuğu değilmisin sen? Dualsense oyunlarda hep titriyor. R2 L2 tetikleri geri tepmeli.

Öyle diyonda hocam zaten oynarken takıyoz kolu şarj oluyor bi yandan. Adama yazık fazla dan kolu olur. Fazla koldan ne zarar gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 13 Şubat 2025; 22:40:15 >

Bana göre avantajını söyleyeyim. 2 DualSense’iniz, 1 de şarj istasonunuz varsa size aşırı kolaylık sağlıyor. Sürekli oyun oynayan biriyseniz şarj istasyonu alınca şarj derdiniz ortadan kalkıyor. Şarjı bitince diğerini alıyorsunuz, biteni de istasyona takıyorsunuz kendi kendine hızlıca şarj oluyor. Ve şarj olurken PS5’in açık kalmasına gerek kalmıyor. Çok oynayan biriyseniz çok şarj edeceksiniz. Zamanla bıkkınlık gelmesin diye şarj istasyonu güzel oluyor. Ama şarj istasyonu orijinal olsun. Teyit edin. Çakması ise ona para verilmez. Çakmalar uyduruk.

• Şarj istasyonu daha mantıklı gibi hocam ya 5-6 tane konsolu ne yapayım ben playstation salonu gibi 😂

Sağ olun hocam teşekkür ederim. İnternetten idefix üzerinden satın almayı düşünüyorum PS5in yanında gözüküyor. Orjinaldir diye düşünüyorum da ekstra bir teyit etmeyi deneyeyim

Fazla kol çok mantıklı zaten. Ama istasyon da çok rahat hocam. Parasal sıkıntı yoksa düşünülebilir. Tabii orijinali olmak şartıyla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.