Ps5 Kulaklık Tavsiyesi

-
-
Sony PS5 Pulse 3D kulaklığı bir sebepten ötürü önermem sebebi ise bir zaman sonra Pedleri yanlardan atıyor va tamamen çıkıyor ve rezil oluyorsun ben aldım benim başıma geldi 1 sene dolmadan kulaklık bu hale düştü
https://forum.donanimhaber.com/playstation-pulse-3d-kulaklik-mi-bir-daha-asla--152889678
imkanın varsa Arctris 7 yi öneririm
-
Cevap için teşekkürler. Hocam bir çok yorum okudum genel olalarak olumlu yönde gördüm ve dün 920 tl'ye almış bulundum. Eminim söylediğiniz kulaklığın kalitesi çok daha iyidir ama aldığım fiyatın 3 katı onlar.
-
SteelSeries Arctis 7 Wireless Stereo Gaming. Kulllaniyorum memnunum. Sarj bitse bile kablo ile devam ediyor. sesi gercekten güzel.
-
Pulse 3d siyah olanı aldım beğendim,returnal oynamanızı tavsiye ediyorum dostlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dolby uygulaması ile kulaklık dahada güzel ses veriyormuş ama ben play station store'de göremedim uygulamayı.
-
Pulse 3d siyah kulaklık satıyorum. İlgilenenler yazabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X