Şimdi Ara

Bateri için monitör kulaklık tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam. Bir arkadaşım için kulaklık uygun kulaklık modeli araştırıyorum. Daha önce mp3 playerım için araştırırken shure ve westone gibi bazı marka kulaklıkların mönitör-referans kulaklık olduğunu öğrendim. Bu ve benzeri markalardan bateri için uygun kulaklık önerirseniz çok memnun olurum. Kulaklığı baterinin yanına koyduğu bir alete bağlayor. Sanırsam alet hem ritim veriyor hemde davulların seslerini algılıyor. Kriterleri kulak için olması ve fiyatıda 400tl civarında olmasıdır. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• earsonics sm2.
  • Audio Technica CKS90 veya Futuresonics Atrio M8
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Audio Technica CKS90 veya Futuresonics Atrio M8

Katılıyorum ama eğer fiyat olarak illa 400 civarı olacak denmiyorsa hippo vb gibi bir kulaklık da olabilir. Veya bulunabilirse fx500. Radius DDM nasıl acaba bu konuda? Dinleyenler var diye soruyorum.
  • Bu modellerden yeterli performans alabilir mi? Yoksa 'Biraz daha biriktirip şunu al.' gibi tavsiyelerinizde varmı?
  • Biraz daha biriktirirsen Earsonic SM3 çok iyi olur.
  • bunların dışında etymotic'in kulaklıkları gibi izolasyon ön planda olan kulaklıklar daha iyi olmaz mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pea.

bunların dışında etymotic'in kulaklıkları gibi izolasyon ön planda olan kulaklıklar daha iyi olmaz mı acaba

Evet? Olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psydelic -- 22 Aralık 2010; 13:43:21 >
  • ety le davul çalan adam direkt mesleği bırakır, flüte falan başlar
  • Master-Fİ burdan çok profesyonel gözüküyorsun. Yeterli mi sence bu tavsiye edilenler? Ya da daha iyisini bildiğini düşünen varsa düşüncesini burada belirtirlerse birçok baterist çok memnun olabilir.
  • Parayı tamamlayabilirseniz her türlü: Earsonics Sm3

Biraz aşağı inerseniz: Atrio M8 veya Cks90

Ultimate Ears Triple.fi 10 diyeceğim bir de ama kulağımla duymadığımdan kesin konuşamıyorum.

Etymotic'ler gitmez bence bateriste.
  • ben gene kıllık çıkarıyım
    cks90'ın izolasyonu yeterli gelir mi?ayrıca kulak üzerinden de takılamayan bi kulaklık.bateri çalarken düşüp durmasın?
  • W3 veya SM3 şart bence ya da bekle az W4 geliyor
  • Hasanında dediği gibi m8 ve cks90 ve ie8 de eklenebilir. Bizim davulcumuz monitor olarak ie8 kullanıyo. Davulcular için analitik yapıda yada armatür kulaklıklar alakasız olur.

Bunlardan bana göre en kullanışlısı cks90 derim f/p olarak. m8 kulağa oturması problemli olabiliyo beni yordu vallah. Hiç biri kulağa oturma konusunda cks90 kadar başarılı değil. Bass konusunda zaten hepsi, aşağ yukarı birbirine yakın. Bu üçünden cebine yada tipi hoşuna gideni alabilirsin.
  • Hareket halinde düşme meselesi benimde aklıma geldi aslında, ama Cks90'ın bas performansı ve zil seslerini de yansıtmadaki başarısını düşününce tavsiye etmekten sakınmadım.
    Bas-tiz kulaklığı olduğundan T.fi10'u da koydum listeye ama bazılarının kulağında o da durmuyor mesela. Yine de kulak arkasından geçirilerek kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla, belki o zaman daha sağlam iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

W3 veya SM3 şart bence ya da bekle az W4 geliyor

Yav bu W3 ile W4 ün markası nedir? Birde W4ün gelmesine ne kadar var? W4 en iyisimi olüyür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydelic

quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

W3 veya SM3 şart bence ya da bekle az W4 geliyor

Yav bu W3 ile W4 ün markası nedir? Birde W4ün gelmesine ne kadar var? W4 en iyisimi olüyür?

Westone olur kendileri...Audio Technica Cks90 yada Sennheiser İE8 en uygunu olur...
  • Westone 3 bateri için iyi olabilir ama fiyatı çok fazla diğerlerine göre. O kadar çıktıktan sonra SM3ten başka birşey alınmaz..
  • sm2-tavsiyesi bütçeye göre yapılmış bir tavsiyeydi.bütçeye göre -cks90-sm2-sm3 arasından tercih yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.