Şimdi Ara

PS5 Slim / PS5 Pro Dikey Stand Öneri Konusu (Orijinal Muadili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özellikle son zamanlarda PS5 Pro konusunda cihazı yeni alan arkadaşların vertical stand önerisi istediklerini görüyorum ve yine aynı konu içerisindeki gördüğüm bir öneri üzerine aldığım standı paylaşmak istiyorum.

Sony'nin orijinal vertical standına oldukça benzer görünümde olduğu için almayı düşünenlere önerebileceğim bir ürün.

PS5 Slim ve PS5 Pro ile uyumlu olan bu standın orijinali de dahil olmak üzere PS5 fat kasanın kendi kutu içeriğinden çıkan stand gibi konsolu sıkı sıkıya tutan çok sağlam bir yapıda değil ancak bu stand ile konsola dokunduğunuzda masanın ya da sehpanın üzerinden kaymasının önüne geçmiş oluyorsunuz.

AliExpress'ten aldığım bu ürün İstanbul'a 9 günde geldi ve her şey dahil bana toplam maliyeti 387,12 TL oldu. Orijinal standın sahibinden'deki fiyatı şu anda yaklaşık 1800 TL seviyelerinde olduğu düşünülürse aradaki 4-5 katlık fiyat farkı ile konsol için oyun gibi farklı harcamalar yapılabilir.

Ürünün satış linki:

PS5 Slim / PS5 Pro Dikey Stand Öneri Konusu (Orijinal Muadili)aliexpress.
    For Ps5 Slim Vertical Stand Black PC Metal Game Console Base Bracket For Sony Playstation 5 Slim Disc Digital Edition Accessory - AliExpress 44
    https://tr.aliexpress.com/item/1005006641466132.html?gatewayAdapt=glo2tur

Ürünün orijinal stand ile karşılaştırmasına aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

PS5 Slim / PS5 Pro Dikey Stand Öneri Konusu (Orijinal Muadili)ZRZyoutube
    Check out why I decided to buy the new PS5 vertical stand. I also compare a genuine stand vs a fake one. Buy PS5 vertical stand here - https://www.amazon.co.uk/GAMR-Ex-Vertical-Stand-compatible-Console/dp/B0D8TJ23ZW Custom PS5 Controllers - www.clutchcontrollers.com
    https://www.youtube.com/watch?v=F-lEw86TGfI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 5 Aralık 2024; 20:0:35 >

• Kimse yorum yazmamış :)

Aynı ürünü temu'dan aldım cumaya kadar elimde olur

Her şey dahil 340 civarına geldi

paketi açın kalitesi hakkında bilgi veririm

• Dikey stand ne kadar gerekli aklımda soru işareti bende aldım muadilini montajınıda yaptım ama alttaki havalandırma kanallarını kapatıyor.Bu bir sıkıntı değil mi mantıken tam tersi daha rahat nefes alınabilirlik sunması gerekirdi.Kullananan arkadaşlarda deneyim ve fikirlerini yazarlarsa en azından aklımızdaki soru işareti çözülür belki

• emreozydn E kullanıcısına yanıt

Dikey kullanımda konsolun altında stand yokken ufak bir temasta cihaz masanın ya da sehpanın üzerinde kolayca kayabiliyor. Standın altında kaymayı engelleyen malzeme olduğu için biraz bu yüzden biraz da görüntüsü için tercih ediliyor.

Havalandırma konusuna gelirsek PS5 Pro'da fan cihazın en üst bölümünde yer aldığı için hava akışıyla ilgili bir problem yaşamazsınız. PS5 Pro'yu kutusundan çıkarttığımdan beri stand ile birlikte dikey konumda kullanıyorum ve olumsuz herhangi bir durum ile karşılaşmadım. Ek olarak cihazın içerisindeki hava akışını engelleyecek ve cihaza zarar verecek olumsuz bir durum olsaydı PS5 Slim ve PS5 Pro için Sony tarafından orijinal akseuar olarak böyle bir stand satılmazdı.

• Hocam eyvallah sağolasın gayet mantıklı ve makul bir açıklama oldu.Görselle desteklediğin içinde ben ikna oldum aynı soru işareti olan arkadaşlara yararı olacağı kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.