Şimdi Ara

LAPTOP MONİTÖR DENEYİMİ ? PS5?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, laptopum HP Victus 16, 144 Hz, 4060, Ryzen 7 modeli. Hangi monitörü almalıyım, tavsiye verirseniz sevinirim. Kesinlikle ışık sızması, ölü piksel gibi sorunları olmayan bir model olsun. Bir de, 144 Hz laptopumun yanında alacağım monitör 180 Hz ya da 240 Hz olursa, monitörün Hz değerini alabilir miyim? Yani laptopumun Hz'sine mahkûm değilim, değil mi?

Ayrıca laptopa alacağım monitörde PlayStation exclusive oyunlarını oynamak istiyorum. Mesela Spider-Man 2 yakında gelecek. PS5 ile oynamak arasında çok fark olur mu sizce? DualShock 4'üm var ama titreşim özellikleri falan ya da Ragnarok gibi oyunlar için PS5 almak yerine laptopuma monitör almak bana daha mantıklı geldi. Ama yine de PS'deki exclusive oyunları oynamak niyeyse daha cazip geliyor. Ne bileyim, kol titreşiyor ya, laptopta o olay yok sanırım. FIFA gibi oyunlarda kol titreşmiyor, belki benim bilmediğim bir özelliktir.

Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

Bi yardım ???

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Monitör konusunda Viewsonic önerebilirim. Ölü piksel çıkmaz diye bir şart yok her monitörde çıkma ihtimali var. Monitör almadan önce ismini modelini google ile aratıp "Problems" diye ekleme yaparsan kronik sorunu var mı görebilirsin.

Laptop monitörünün hertzine hapis değilsin. Ekran kartınla alakalı olan bir durum o. 144hz monitörde 145 hz göremezsin sadece durum bu. Yani istediğin oyunda 180 ya da 240 fps alamıyorsan bir anlamı yok. Bence çözünürlük daha önemli. 2k 144-155 Hz 27'' bir monitörü 7-9 bin bandında alabilirsin. Buraya model yapıştırısan yardımcı olmaya çalışırım. AOC veya Viewsonic öneririm. İkisininde garantisi güzel çalışıyor.

• zandatsui kullanıcısına yanıt
    Hocam peki oyun deneyimlerine nediyorsunuz 2. Paragrafta yazdığım mesele bide siz bana öyle bir model söyleyinki hem yüksek fps alayım hem hertz yüksek hemde çözünürlük yüksek olsun ama dediğim gibi saçma sapan kronik sorunları olmasın . Fps dediğimiz şey zaten makinaya bağlı değil mi yüksek hertz alırsam fps düşer diye birşey mi var ? Son olarak laptopuda bir değerlendirseniz olur mu mesela şuan tüm oyunları sorunsuz oynayabilirim değil mi spiderman 2 gelicek pcye o zaman satın alıp oynasam yüksek fps alırım donma falan olmaz yani ?

• FPS'in monitörle bir alakası yok ki. Şu an yüksek fps alıyorsundur zaten. Laptop fena değil model arayıp bulamayacağım ama buraya atarsan al veya alma derim

• wisemanfreed kullanıcısına yanıt
    Hocam 13 bin lira çok ya çokkkk yani çok ama böyle harika ötesi bir monitörse ufaktan düşünürüm ama 13 çok

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A

• https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-koorui-ga01-31-5-1-ms-qhd-curved-fiyati,467307385.html

3-4 ay oldu alalı harika bir monitör. çok memnunum. ışık sızması hafiften var rahatsız etme olasılığı dahi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı biraz tuzluymuş hocam da ölü piksel ışık sızması falan çok tat kaçırır ya bide o kadar para vericem yani ben öyle şeylere takılan bitriyimdir

• Q

• M

• Kalendert K kullanıcısına yanıt
    bu tercih meselesi tabi. ben inanın hiç takmam ama ölü piksel kesinlikle yok. monitör oyuncular için biçilmiş kaftan. ışık sızması film izlerken görülüyor. oyunlar fark etmedim bugüne kadar. ben iyiki almışım diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mesela ben dizi film de izlerim ışık sızması filmin dizinin önüne mi geçiyor ne düzeyde

Hocam büyüklük curved 2k olması falan çok hoşuma gitti valla stokta da 1 tane kalmış bilmem yapsak mı

• A

• A

• K

• D

• K

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.