< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LAPTOP MONİTÖR DENEYİMİ ? PS5?
-
-
Monitör konusunda Viewsonic önerebilirim. Ölü piksel çıkmaz diye bir şart yok her monitörde çıkma ihtimali var. Monitör almadan önce ismini modelini google ile aratıp "Problems" diye ekleme yaparsan kronik sorunu var mı görebilirsin.
Laptop monitörünün hertzine hapis değilsin. Ekran kartınla alakalı olan bir durum o. 144hz monitörde 145 hz göremezsin sadece durum bu. Yani istediğin oyunda 180 ya da 240 fps alamıyorsan bir anlamı yok. Bence çözünürlük daha önemli. 2k 144-155 Hz 27'' bir monitörü 7-9 bin bandında alabilirsin. Buraya model yapıştırısan yardımcı olmaya çalışırım. AOC veya Viewsonic öneririm. İkisininde garantisi güzel çalışıyor.
-
Hocam peki oyun deneyimlerine nediyorsunuz 2. Paragrafta yazdığım mesele bide siz bana öyle bir model söyleyinki hem yüksek fps alayım hem hertz yüksek hemde çözünürlük yüksek olsun ama dediğim gibi saçma sapan kronik sorunları olmasın . Fps dediğimiz şey zaten makinaya bağlı değil mi yüksek hertz alırsam fps düşer diye birşey mi var ? Son olarak laptopuda bir değerlendirseniz olur mu mesela şuan tüm oyunları sorunsuz oynayabilirim değil mi spiderman 2 gelicek pcye o zaman satın alıp oynasam yüksek fps alırım donma falan olmaz yani ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FPS'in monitörle bir alakası yok ki. Şu an yüksek fps alıyorsundur zaten. Laptop fena değil model arayıp bulamayacağım ama buraya atarsan al veya alma derim
-
165Hz, IPS ve 2K.
-
Hocam 13 bin lira çok ya çokkkk yani çok ama böyle harika ötesi bir monitörse ufaktan düşünürüm ama 13 çok
Up
A
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-koorui-ga01-31-5-1-ms-qhd-curved-fiyati,467307385.html
3-4 ay oldu alalı harika bir monitör. çok memnunum. ışık sızması hafiften var rahatsız etme olasılığı dahi yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı biraz tuzluymuş hocam da ölü piksel ışık sızması falan çok tat kaçırır ya bide o kadar para vericem yani ben öyle şeylere takılan bitriyimdir
Q
M
bu tercih meselesi tabi. ben inanın hiç takmam ama ölü piksel kesinlikle yok. monitör oyuncular için biçilmiş kaftan. ışık sızması film izlerken görülüyor. oyunlar fark etmedim bugüne kadar. ben iyiki almışım diyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesela ben dizi film de izlerim ışık sızması filmin dizinin önüne mi geçiyor ne düzeyde
Hocam büyüklük curved 2k olması falan çok hoşuma gitti valla stokta da 1 tane kalmış bilmem yapsak mı
A
A
K
D
K
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- exen smart güvenilir mi
- oyun için amd mi intel mi
- ssaa nedir
- hotfix nedir
- dled nedir
- intel core ultra 7
- amd fsr
- apu sistem
- ekran kartı resetleme
- samsung exynos 1380
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X