Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.605
Cevap
156
Favori
236.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, eğitim kampanyasından 24k ya ipad air 256 ve kalem almis oldum,
    Pro 256 modeli de 30k ya denk geliyordu kalemle, sizce iptal edip pro almaya değer mi? Ders anlatımı slayt ofis uygulamaları not alma işleri için kullanılacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın eşime aldim, jargona çok hakim değilim ve apple ekosisteminden uzağım maalesef 🤔

Apple in sitesinden kalem indirimli aldim, piyasaya göre uygun göründü, sizce makul bir fiyat mı?

Ve bu tabletin adına apple air 11 inc 256gb olarak goruyorum, 5. Nesil yazmıyor, bu apple online sitesinden gönderilen son versiyon 5.nesil midir ki?

• Ben xcloud kullanıyorum, screen ratiodan pek memnun değilim. altta üstte siyah barlar çok oluyo, bu amaç için belki samsung tabletler tercih edilebilirdi.

Ekran web için güzel ama bu tarz cloud gaming ve medya tüketiminde oranı hoşuma gitmiyor küçülüyor iyice

• İşlemci gücü desktop ayarında yalanına kanıp alınmasını tavsiye etmem. İçinde m1 olabilir ama ipados ile bağlanmış bir m1 bulunuyor. Desktop ayarında hiçbir iş yapılmıyor eğer bir pc sizin için slayt, grafik tabletle not alma ve safari browser kullanmaktan ibaret değilse. iPaddeki Uygulamalar mobil uygulama, desktop uygulaması değil. Photoshop photoshop değil office office değil, sözde multitasking pencereleri istediğin gibi ayarlamak mümkün değil.

Bilgisayar lazım olana bilgisayar almasını öneririm hem magic keyboardu ekran koruyucusu kalemi vs bir sürü aksesuarla 2 bilgisayar parası vermemiş olunur hem de gerçek bir bilgisayar gibi uygulamaları tam haliyle kullanırsınız, tek bir port io nuz olmaz

• BarkingFrog kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylüyorsunuz.
    Apple iPadOS’u yıllardır geliştiyor ama içinde ne bir office uygulaması var ne bir düzgün not alma uygulaması. Multitasking Samsung un Dex modunun çok gerisinde. Hepsini geçtim hesap makinesi hala çözülebilmiş değil. Ayrıca birçok mobil uygulama da iPadOS a özel değil. Milyonlarca iPad satıyorsun her Haziran ayında büyük güncelleme ile yenilik bekliyoruz gelen güncelleme kilit ekranına resim koymak olmamalı. Sağlık uygulaması bile yeni geldi.
    En azından kendi office uygulamalarını Microsoft seviyesine getirmeli note uygulaması goodnotesun çok üzerine çıkmalı.
    Multitasking de Samsung Dex modu geçmeli. İnovasyonu isterse yapıyor isterse yapmıyor sırf MacBook Air satmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam neleri kapattınız

• kılıf önerisi var mı

• arkadaşlar ipad air 5 için son güncel şarj sürelerini öğrenebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekran süresini görmek için belirli bir süre kullanmak mı gerekiyor? İlk defa açtım. iPad Air 3 kullanıyorum. Merak ettim süresini.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim tabletin sesi azaldı sanki başka böyle düşünen var mı

• gamerxir kullanıcısına yanıt

ben de boyle dusunuyordum ilk aldigim gibi degil kesinlikle diye

• Merhabalar. Netflix ve ip tv için İpad alacağım. iPad Air 1 alacağım ipados versiyonu 12.5.7. Netflix 16 üzeri istiyor. Daha önce hesaba netflix indirilmişse o hesabın geçmişinden indirilme olayı var ya. Onu yapabilir miyim yine. Ya da O şekilde netflix yükselem bile uygulamayı açtığımda bu sürümde kullanılamaz hatası verir mi acaba.

• hocam selamlar. iPad Air 5 kullanıyorum Üniversite başlayacak not alma uygulaması olarak GoodNotes 6 mı Notability mi almamı önerisiniz veya direk OneNote mu kullanayım?

• Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacaktı az önce iPad Air 5 256 gb aladım YouTube’a vs gezinirken tablet hemen ısınıyor özellikle alt taraf normal mi k5 dk içinde ısınması iade veya değişim isteyim mi. Sizde durum nasıl.

• Hayır şarja takmadım daha iki üç önce aldım ama kontrol etmemiştim bugün biraz açtım baktım video izlerken iki üç dakikada arka tarafın ısınması garibime gitti başkaları uzun süre sonra ısındığını söylüyor benimki nasıl iki üç dakikada ısınıyor anlamadım sorun mu var bilmiyorum yoksa 14 gün dolmadan iade edicem…

• Yarın tekrar denicem öyle yaparım acaba herkeste öyle mi dedim sizde arka taraf hafif gezintide ılık mı acaba yoksa sıcak soğuk vs ..

• Bu arada sizce iade ni isteyim değişim mi hangi süreç dağa mantıklı olan?? Değilim olsa diğer ürün de böyle çıkar mı ki ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61B7652C7

Bu mesaj silindi.
    Merhaba yeni Air alsim Media marketten yanına Logitech in klavyesini almıştım 6.5k ya acaba iade edip sizin verdiğiniz linkteki klavyeyi alsam çok fark varmı şimdiden tecrübeleriniz için teşekkür ederim.

• Cann88 C kullanıcısına yanıt
    Benim iPad pro ilk 3 5 gün çok ısınıyordu. Sonra düzeldi. Bilginize. İpados 17.0.3 güncellemesini de yapın ardından uygulama güncellemelerini yapın özellikle Instagram.

• Hocam merhaba. Apple notes uygulaması üzerinde bir not aldığımda veya bu notu PDF olarak Export ettiğimde bu notu otomatik olarak Notion’a yüklemesini sağlayacak bir kestirme yapabilir miyim ?

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.