Bildirim
Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: the patriot
32gb alabilirsiniz, onun fiyatı da hiç fena değil
Arada 200 lira var ama, 200 liraya değer mi bilmiyorum, tekrar stoğa girmez mi acaba 16 gb modeli -
Bimeks de 918TL mini Retina başka herhangi bir kampanya varmı bilmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hizlial.com da 959 tl ve paraf karta 75tl puan veriyor. Bu gün son günü kampanyanın.
ben de alacağım hangi kampanyadan alsam karar veremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoktuaslan -- 28 Şubat 2014; 10:58:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hoktuaslan
Bimeks de 918TL mini Retina başka herhangi bir kampanya varmı bilmiyorum
Hizlial.com da 959 tl ve paraf karta 75tl puan veriyor. Bu gün son günü kampanyanın.
http://www.kliksa.com/urun/apple-ipad-mini-retina-16gb-wifi-gumus-me279tu-a/901941515 899 lıra 16gb wifi retina mini an itibariyle.
1000 liraya tamamlayıp 100 lira axess puan alınabılıyor, 999 liraya kadar olan alışverişlere de 50 tl chip para.
avantajix vesaire de kullanırsınız sudan bedava olur.
400 dolar yurt dışı fıyatı var 2,2 den carpsak doları 880 lira yapıyor, coniler yakında gelip Türkiye'den tablet alacak herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 28 Şubat 2014; 11:57:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
quote:
Orijinalden alıntı: hoktuaslan
Bimeks de 918TL mini Retina başka herhangi bir kampanya varmı bilmiyorum
http://www.kliksa.com/urun/apple-ipad-mini-retina-16gb-wifi-gumus-me279tu-a/901941515 899 lıra 16gb wifi retina mini an itibariyle.
1000 liraya tamamlayıp 100 lira axess puan alınabılıyor, 999 liraya kadar olan alışverişlere de 50 tl chip para.
avantajix vesaire de kullanırsınız sudan bedava olur.
400 dolar yurt dışı fıyatı var 2,2 den carpsak doları 880 lira yapıyor, coniler yakında gelip Türkiye'den tablet alacak herhalde
hocam teşekkürler bilgi için, Bir de şöyle bir kampanya var hepsiburada da 999tl fiyatı. 100tl WP veriyor WorldCard'a. Ayrıca Ykb müşterilerine de 150tl alışveriş çeki veriyor, 300 tl altlimitli alışverişler için.
hepsiburada kampanyasında tablet 900e gelmiş oluyor. 150tl çeki kullanmak için 150tl daha ikinci bir alışverişe zorluyor işte.
kliksa da tablet 850ye geliyor 28tl avantajix indirimi de olursa 822 gibi bir rakam oluyor. Gerçi ben avantajix kullanmadım daha önce 10tl de oradan ücret kesilecek.
Hala kararsızım kısacası :)
-
GG günün fırsatları ipad mini 16gb wifi modeli 669tl world karta 50 tl puan veriyor+ 20 tl shell benzin hediye+ avantajix....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kliksa fiyatları artırmış, alamadık gitti şu ipad air ı?quote:
Bu mesaj silindi. -
N11 de 111 tl Wp kampanyası ile 1115 tl olan ipad air 16 gb siyah modelini 988.5 tl ye (pepsi kampanyası ve avantajix dahil) alabilirsin
Şu an için en iyi fırsat bu mudur? Başka alternatif var mıdır acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
32 beyaz air düşsede alsak:/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kliksada 949 tl 1000 tlye tamamlarsanız alışverişi 100 tl word puan ve 3.2 de avantajix ile 820 ye gelir ipad mini retina 16 gb gümüş renkquote:
32 beyaz air düşsede alsak:/
bence en uygunu bu siparişi verdim bakalım -
Sonuncuyu ben aldım sanırım. Daha sonra stoğa koymadılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJim -- 4 Mart 2014; 8:15:30 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
kliksa da ipad air 16gb wifi 1149tl 100 wolrdpuan + avantajix sizce nasılquote:
Orijinalden alıntı: ReJim
Sonuncuyu ben aldım sanırım. Daha sonra stoğa koymadılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfk35 -- 4 Mart 2014; 10:19:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 19sng19
kliksada 949 tl 1000 tlye tamamlarsanız alışverişi 100 tl word puan ve 3.2 de avantajix ile 820 ye gelir ipad mini retina 16 gb gümüş renk
bence en uygunu bu siparişi verdim bakalım
Hocam bu hesabi nasil yaptin?
Hem alisverisi 1000liraya tamamliyorsun hem ipad fiyatindan (959) 100 tl dusuyorsun sanirim. 32tl de avantajix dussen yine tam tutmuyor hesabin. Kaldi ki bu hesap boyle yapilmaz!
hocam çocuga bez alıp alışverişi 1000 tl üzerine tamamladımquote:
Orijinalden alıntı: hoktuaslanquote:
kliksada 949 tl 1000 tlye tamamlarsanız alışverişi 100 tl word puan ve 3.2 de avantajix ile 820 ye gelir ipad mini retina 16 gb gümüş renk
bence en uygunu bu siparişi verdim bakalım
Hocam bu hesabi nasil yaptin?
Hem alisverisi 1000liraya tamamliyorsun hem ipad fiyatindan (959) 100 tl dusuyorsun sanirim. 32tl de avantajix dussen yine tam tutmuyor hesabin. Kaldi ki bu hesap boyle yapilmaz!
Alıntıları Göster
100 tl word puan ipad fiyatından düştüm
avantajix %3.2 30 tl yaparsa
950 ipad miniden 100 tl puan ve avantajix 30 düştüm aşağı yukarı 820 yapıyor
yoksa bir yerde yanlış mı hesaplıyorum :)
-
arkadaşlar bu ipad airlarda 3g var mı yani sim kart takıp hem telefon hemn internet olaraak kullanabiliyormuyuz. eger yapamıyorsak bu dediklerim için hngi tabletten almak lazım acaba?quote:
hocam çocuga bez alıp alışverişi 1000 tl üzerine tamamladım
100 tl word puan ipad fiyatından düştüm
avantajix %3.2 30 tl yaparsa
950 ipad miniden 100 tl puan ve avantajix 30 düştüm aşağı yukarı 820 yapıyor
yoksa bir yerde yanlış mı hesaplıyorum :) -
sanırım şu an için en iyi fiyat;quote:
Orijinalden alıntı: -TeReN-
arkadaşlar bu ipad airlarda 3g var mı yani sim kart takıp hem telefon hemn internet olaraak kullanabiliyormuyuz. eger yapamıyorsak bu dediklerim için hngi tabletten almak lazım acaba?
Alıntıları Göster
www.n11.com
Tablet Fiyatları - iPad & Tablet PC Modelleri - n11.comhttp://www.n11.com/apple-ipad-air-md785tua-16gb-wifi-space-grey-P20510707
1100TL - 111TL (Worldpuan) - 11TL (Pepsi) - 4.5TL (Avantajix) = 973.5TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: Escaper
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösteripad air 1099 tl olmuş. bazı hesaplara 25 tl hediye yüklenmiş. parafla uyguna gelebilir.www.hizlial.com
404 Not Foundhttp://www.hizlial.com/apple-ipad-air-silver-16gb-md788tua-wifi-tablet-pc/10187175
-
quote:
Orijinalden alıntı: -TeReN-
arkadaşlar bu ipad airlarda 3g var mı yani sim kart takıp hem telefon hemn internet olaraak kullanabiliyormuyuz. eger yapamıyorsak bu dediklerim için hngi tabletten almak lazım acaba?
arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilir misniz acaba tşkler -
3g cellular modeliyle Turkcell nano sim kartla internete çok hızlı bir şekilde giriyorum, ama telefon özelliği yok. Ancak Tango,skype üzerinden görüşme yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the patriot -- 4 Mart 2014; 19:21:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X