Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.910
Cevap
480
Favori
883.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok tesekkurler, siparis vereyim bende madem.

Ayni gun teslimat almaya gerek yok herhalde. Onu becerebileceklerini hic sanmiyorum. Ekstra 25 tl istiyorlar birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2004s

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoSmOs

kliksada ürün 1199 tl, 100 tl world puanla birlikte 1099 tlye geliyor.

şu sıralar dha ucuzu yok herhalde.

http://www.kliksa.com/urun/apple-ipad-air-16-gb-wifi-uzay-grisi-tablet-md785tu-a/901938356

Geçen hafta 32Gb. Wifi iPad Air'ı 1399₺ + 100₺ WP + 37₺ avantajix ile 1262₺'ye mallettim.
    Ürünü 1 işgünü yerine 1 haftada teslim ettiler ama ziyanı yok- oldukça karlı bir alışveriş oldu.
    Almayı düşünenler KLİKSA'yı takip etsinler, şu anda stokta yok ama ara ara stoğa giriyor

Daha önce de size yazmışım zaten

teşekkürler hocam gözümden kaçmış o ara axess kampanyası olmadığından almayı düşünmüyordum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kliksada ürün 1199 tl, 100 tl world puanla birlikte 1099 tlye geliyor.

şu sıralar dha ucuzu yok herhalde.

http://www.kliksa.com/urun/apple-ipad-air-16-gb-wifi-uzay-grisi-tablet-md785tu-a/901938356

Geçen hafta 32Gb. Wifi iPad Air'ı 1399₺ + 100₺ WP + 37₺ avantajix ile 1262₺'ye mallettim.
    Ürünü 1 işgünü yerine 1 haftada teslim ettiler ama ziyanı yok- oldukça karlı bir alışveriş oldu.
    Almayı düşünenler KLİKSA'yı takip etsinler, şu anda stokta yok ama ara ara stoğa giriyor

Daha önce de size yazmışım zaten

teşekkürler hocam gözümden kaçmış o ara axess kampanyası olmadığından almayı düşünmüyordum.

Alıntıları Göster
    ben 17 sinde kliksadan world kampanyasıyla aldım avantajix le beraber 1017 ye geldi ancak garantisini nerden sorgulayacağım hakkında yardımcı olacak arkadaş var mı acaba?

• leptosoma06 L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun..
    Model numarasının sonu TU/A ile bitiyorsa Apple Türkiye 2 yıl garantilidir

• quote:

Hayırlı olsun..
    Model numarasının sonu TU/A ile bitiyorsa Apple Türkiye 2 yıl garantilidir
    aynen öyle bitiyor model no su çok teşekkürler ilk kez tablet kullanacağım apple a kaydettirmem falan gerekir mi acaba?
  • Sadece TU ile bitiyorsa ne oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun ipad air siparisi verdim 12 de ve bugun 3 gibi teslim aldim. Arada İslerin duzgun gittigide oluyor demekki.

• quote:

Dun ipad air siparisi verdim 12 de ve bugun 3 gibi teslim aldim. Arada İslerin duzgun gittigide oluyor demekki.
    Teknosada ipad 2 Wi-fi 799 TL olmuş. ilgilenmiyorum ama arattırdığımda en ucuz teknosada çıkmıştı.
    belki işinize yarayabilir.
  • En ucuz nerede acaba world karta

• ogunduz06 kullanıcısına yanıt
    bence pahalı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: graphys

En iyi fırsat n11 deydi. 100 lük Çek + 111 tl world puan ile bütün modeller iyi fiyata alınıyordu. Sağolsun n11.

YOK MU ARTIK?

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu ne android misiniz yahu 5 tl bkm den ıordan 10 tl :D 2 bin liralık ürün alıyosun da 10 tl ne mi acıyosun :D

almak için resmen savascaksınız yha :D

• quote:

Orijinalden alıntı: spammer

arkadaslar bu ne android misiniz yahu 5 tl bkm den ıordan 10 tl :D 2 bin liralık ürün alıyosun da 10 tl ne mi acıyosun :D

Daha az vermek ve enerji harcamamak varken fazla para vermek mantıklı mı sence?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o zaman 2500 e al hocam ne diye 2000 e alacağım diye uğraşıyorsun ki?

2000lik ürüne 3000 ver hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

o zaman 2500 e al hocam ne diye 2000 e alacağım diye uğraşıyorsun ki?

2000lik ürüne 3000 ver hatta

Alıntıları Göster
    demek istediğmi o değil kardeşim , 1000 tl maas alıp 2500 tl lik malı almak için yarışıp 5 tl kırpmak sadece türklere bize özel has bişi..

konu saptırılmasın iyi alışverişler :)

• quote:

demek istediğmi o değil kardeşim , 1000 tl maas alıp 2500 tl lik malı almak için yarışıp 5 tl kırpmak sadece türklere bize özel has bişi..

Adınla ne de özdeşleşen mesajlar atıyorsun böyle. Attığın bir kaç mesaja baktım, ölücülükte master yapacak seviyeye gelmişsin, yüz tane ikinci el ilan konusuna mesaj atmışsın, bir tane almak için mesajın yok sırf baltalama. Burda gelip ahkam kesiyorsun, klasik alım gücü olmayan insanların fakir edebiyatı; Herkes 1000 TL maaş alıyor, 2500 TL lik cihaz almaya çalışıyor zannediyorlar... Trollüğünü başka konularda yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

quote:

Adınla ne de özdeşleşen mesajlar atıyorsun böyle. Attığın bir kaç mesaja baktım, ölücülükte master yapacak seviyeye gelmişsin, yüz tane ikinci el ilan konusuna mesaj atmışsın, bir tane almak için mesajın yok sırf baltalama. Burda gelip ahkam kesiyorsun, klasik alım gücü olmayan insanların fakir edebiyatı; Herkes 1000 TL maaş alıyor, 2500 TL lik cihaz almaya çalışıyor zannediyorlar... Trollüğünü başka konularda yap...

Alıntıları Göster
    Beyler, bayanlar; uygun fiyatlı ipad mini nereden bulabiliriz? var mı bildiğiniz ucuzdan, indirimli satan bir yer?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Beyler, bayanlar; uygun fiyatlı ipad mini nereden bulabiliriz? var mı bildiğiniz ucuzdan, indirimli satan bir yer?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende İpad Mini alacam Ancak bir türlü çözemedim bunu..İpad Mini Retinalı olandan almak istiyorum ama bazı yerlerde retinalı modelde a5 çip derken bazı yerlerde a7 çip yazıyor.
    İpad Mininin en son çıkan retina versiyonu hangisidir arkadaşlar?Kodu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istufuk

Arkadaşlar bende İpad Mini alacam Ancak bir türlü çözemedim bunu..İpad Mini Retinalı olandan almak istiyorum ama bazı yerlerde retinalı modelde a5 çip derken bazı yerlerde a7 çip yazıyor.
    İpad Mininin en son çıkan retina versiyonu hangisidir arkadaşlar?Kodu nedir ?

Alıntıları Göster
    bakabilirsin
    store.apple.com
    301 Moved Permanently
    http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-retina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 24 Şubat 2014; 9:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

bakabilirsin
    store.apple.com
    301 Moved Permanently
    http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-mini-retina

Kliksa bugün indirim yapmış

iPad Air 16 gb 1099 tl

100 tl axess puan var. Bugün son günü.
    Avantajix ile 40 tl civarı bir indirim daha oluyor.

950 tl ile tadından yenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Kliksa bugün indirim yapmış

iPad Air 16 gb 1099 tl

100 tl axess puan var. Bugün son günü.
    Avantajix ile 40 tl civarı bir indirim daha oluyor.

950 tl ile tadından yenmiyor.

Alıntıları Göster
    bugün bir anket geldi mail ile zaman gazetesi galiba iPad kampanyası yapacak en ucuz yerden 100TL daha ucuza ve 9 taksit olsa katılırmısınız diye sordu ben de evet dedim (ama zaten ipad'im var )
    Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merm -- 24 Şubat 2014; 14:46:56 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.