GOLDEN - ROTWEILER KIRMASI HK.
Merhaba ,
Hiç bilgi sahibi olmadıgım için , değerli yorum ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Bir köpek sahiplenecektik, Anne Golden - Baba Rotweiler kırması oldugunu söylediler.
Bazı safkan yada goldenlerde kırmalarda vs dogustan saglık sorunları , eğitilememe vb , düzene uyum saglayamama gibi.
Rotweiler kırma olunca ne oluyor golden de, büyüdüklerinde golden mı kalıyorlar , rotweiler gibi renk tipe ve boyuta mı bürünüyorlar.
Evin hacmi sebebi ile bu sorularım için yardımlarınızı rica ediyorum.Büyük ev olsa sorun değil lakin, şuanda onemlı detay....
Hiç bu konuları bilmediğim için , kimisinin rengi , huyları davranısları vs değişken oluyormuş yada kırmaların adaptasyonları , golden-rotweiler kırmalıgı hakkında bilgi sahibi olanlar dönüş yapabilirse cok sevınırm....
Aşağıdaki görsele göre , bilgi tecrübelerinizi yorumlar mısınız ?

GOLDEN - ROTWEILER KIRMASI HK.
Merhaba ,
Hiç bilgi sahibi olmadıgım için , değerli yorum ve bilgilerinize ihtiyacım var.
Bir köpek sahiplenecektik, Anne Golden - Baba Rotweiler kırması oldugunu söylediler.
Bazı safkan yada goldenlerde kırmalarda vs dogustan saglık sorunları , eğitilememe vb , düzene uyum saglayamama gibi.
Rotweiler kırma olunca ne oluyor golden de, büyüdüklerinde golden mı kalıyorlar , rotweiler gibi renk tipe ve boyuta mı bürünüyorlar.
Evin hacmi sebebi ile bu sorularım için yardımlarınızı rica ediyorum.Büyük ev olsa sorun değil lakin, şuanda onemlı detay....
Aşağıdaki görsele göre , bilgi tecrübelerinizi yorumlar mısınız ?

TC KİMLİK KARTİ İLE SEYAHAT
|
|
XİAOMİ Mİ CİHAZLARI VS DİĞER CİHAZLAR
|
EV SİNEMA SES SİSTEMİ , SOUND BAR HK.
|
AKSA JENERATÖR ANA BAYİİ - ŞOK FİYATLAR
|
LG P70 HAKKINDA ne olur yardım edin
|
LG OPTİMUS BLACK İ OLAN BAKABİLİR Mİ ?ANLAYAN
|
acil yardım kolay gelsin
|
Meslek: denizci
İmza atmayı bilmem parmak bassam olurmu ? |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 60
Konularının görüntülenme sayısı: 2.970 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El