Arkadaşlar merhaba, Lg optimus black p970 kullanıcısıyım.Sizden öneri görüş bekliyorum. Ben bu cihazı aldıgımdan beri birgün rahat olmadım hiç memnun olmadım. Vatan bilgisayardan aldıgım günden beri ne şarj sorununu aşabildim günde 2 defa garanti şarj ediyorum.Telefon çok yavaş ekran kilitleme ye bastıgında ve açtıgında arada çok uzun süre bekliyor .galeriye basıyorsun resimleri yüklemesi 20 saniye en az seksen resim var toplam 8 gb hafıza kartı aldım hızlansın diye herşeyi ona yükledim yine aynı arka planda az program varken çok şişiyor ram .telefon kendi kendine donup kapatmamı istiyor kitleniyor biri arıyor kitleniyor versiyonda attık root da yaptık fakat yine aynı pişmanım aldıgıma garantisi devam ediyor vatanda
mevcut yazılım : android 2.3.4 yazılım versiyonu : lg p970 V20b
ne yapmam gerektiğini paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar nolur yardım edin.kafayı yediriyor bu telefon bana çünkü ne internetten mutluyum bu telefonla yapılan herşeyden pişmanım iphone 3 bile yanında ferrari kalıyor. yardımlarınızı bekliyorum
saygılarımla ; burak
Mecidiyeköydeki LG Teknik Servisine götür dostum, işletim sistemini güncellesinler, sorunlarını anlat yardımcı olsunlar.
Yüz yüze görüşüyorsun Teknik Servis Elemanlarıyla , telefonunda teknik bir sorun varsa da yardımcı olurlar.