Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.910
Cevap
480
Favori
884.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ogbat

ipad mini retina 16gb 891.25tl

http://www.bimeks.com.tr/urun/138025/apple-ipad-mini-retina-16gb-wi-fi-silver.aspx

Cok iyi fiyat, puan vb. Bir kampanya yok mu acaba bimeks de hepsiburada gibi 100 tl puan verse super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim Bugun Gold'da 16 Gb Ipad air 999 TL satiliyor bugun son Gun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün yarın mini retina siparişi vermek istiyorum artık, bir yardımcı olur musunuz?

Bimeks : 891.25tl - 15 tl bkm express kampanyası olabilir.
    n11 : 949 tl - 111 tl WP + 15 tl bkm exp. + birkaç saçma alışveriş çeki.
    hepsiburada : 999 - 100 tl Paraf puan + 150tl çek

şimdi gözüme çarpan bu 3 farklı kampanya arasında kaldım. HB paraf puan veriyor. Puan geçen yer bulmak oldukça zor. Adios kartım olduğu için WP daha mantıklı duruyor. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

Arkadaşlar bugün yarın mini retina siparişi vermek istiyorum artık, bir yardımcı olur musunuz?

Bimeks : 891.25tl - 15 tl bkm express kampanyası olabilir.
    n11 : 949 tl - 111 tl WP + 15 tl bkm exp. + birkaç saçma alışveriş çeki.
    hepsiburada : 999 - 100 tl Paraf puan + 150tl çek

şimdi gözüme çarpan bu 3 farklı kampanya arasında kaldım. HB paraf puan veriyor. Puan geçen yer bulmak oldukça zor. Adios kartım olduğu için WP daha mantıklı duruyor. Ne dersiniz?

hocam
    hepsiburada : 999 - 100 tl Paraf puan + 100tl çek, çek alt limiti 200 tl,
    n11 : 949 tl - 55 tl WP + 15 tl bkm exp. + birkaç saçma alışveriş çeki.

şeklinde düzelteyim de yanlışlık olmasın. ben olsam sanki n11den alırdım veya bimeksten. hepsiburada cazip değil.

• hocam haklısın ama ben alışverişleri 1000tl ye tamamlamayı düşünüyorum o yüzden bu şekilde yazmıştım, eksik olmuş düzeltme için tşkler
  • Escaper kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun darısı benim başıma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeks de İpadAir 128 gb + 4g silver 2080 lira civarında cihazda problem olursa bimeks değiştirir mi ? Bir de 4G'li silver İpad Air güzel mi ? 4G Bandı beyaz sanırım
  • arkadaşlar merhaba bir fikrinize ihtiyacım var.
    Arkadaşıma hediye olarak ipad mini 16gb wifi modeli geldi açılmamış kutu olarak da duruyor.500 tl ye alıcam bunu piyasaya baktım biraz ikinci elle bu paraya satılıyor ben sıfırını almış olacağım retina düşünmüyorum birazcıkda bunun fiyatı iyi geldiği için yöneldim nedersiniz fiyat uygunmudur birde hediye olduğu için fatura yok herhangi bir garanti durumunda o olayı nasıl çözüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Bimeks de İpadAir 128 gb + 4g silver 2080 lira civarında cihazda problem olursa bimeks değiştirir mi ? Bir de 4G'li silver İpad Air güzel mi ? 4G Bandı beyaz sanırım

Tam istediğim ürün ve bugüne kadar gördüğüm en güzel fiyat, garanti vs sıkıntısı yoksa alacağım galiba.
  • tuncaybe kullanıcısına yanıt
    Güvenilir mi bilmiyorum.Apple Online Store ile arasında tam 180 lira fark var.
    Bimeks 7 gün sorgusuz olarak iade alır mı ? Rengini beyenmezsem değiştirebilir miyim ?
    Apple'de Ücretsiz yazı yazma,14 gün icinde iade hakkı var.Bimeks sorun cıkarır mı bilmiyorum bu yüzden kararsızım.
  • mediamark internet ve mağzaların da indirim var bir bak

• rengini beğenmezsem ne demek arkadaş , rengini beğenmezsen değiştirmezler tabi , sakın öyle bir bahaneyle gitme .
  • tahir1423 kullanıcısına yanıt
    Ben Air 128 gb Wifi veya Hücresel almayı düşünüyorum.En uygun Bimeks ama güvenilir mi bilmiyorum.
  • Bimeks Karışık ürün getiren firma bilkom da var kendi getirdiği ürünlerde var. satın alırken bilkom garantili istediğini belirtirsen yardımcı olurlar.
  • tahir1423 kullanıcısına yanıt
    hmm
    Peki nasıl öğrenirim karışık olup olmadığını mesajlarıma cevap vermiyorlar.
  • gold da ipad mini 16 wi-fi 599 lira. sizce alınır mı?
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt
    ben bulamadım hocam ya ? mağazada mo 599 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

ben bulamadım hocam ya ? mağazada mo 599 ?

yok homca broşürde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 15 Mart 2014; 18:27:26 >
  • onu aldığınızda vip sigorta yaptırmak zorundasınız
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.