Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.910
Cevap
480
Favori
884.072
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lolindir

quote:

Orijinalden alıntı: thejollyjoker

quote:

yüzde 99 haftasonu vatan indirime girer oradan alırız. Ben de ipad air 4g alacağım. 1411 lira 2 haftasonundan beri. Teknosa'da da fiyat daha yüksek fakat ipad air wifi alacak olanlar tercih edebilirler çünkü 100 tl de hediye çeki veriyor. Onu da cover alırken kullanabiliyorsunuz.

Hocam 32gb air wifi alacağım. Hafta sonunu beklemekteyim

bugün vatan'da %30 indirime girmiş ipadler ama geçen hafta 100 TL daha uygundu fiyatı.

Bu hafta Vatan da bir numara yok. Farklı bir kampanya olmazsa haftaya kaldı tablet işi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

IPAD Silver almak isteyen arkadaşlara geçen hafta aldığım sıfır jelatininde ürünü verebilirim. 1000 tl fiyat düşünüyorum. Apple Türkiye garantili 16 gb ve wifi.

Ben de 16gb wifi iPad Air arıyorum. Sizin ürünün kutusu açılmış durumda mı?

Ayrıca kredi kartı ile ya da peşin olarak en ucuz nereden alabilirim. Vatan mı uygun şu an? Hala 1129 lira yazıyor. Haftaiçi aynı ürünü 1098 liradan aldık yine Vatan'dan. Yalan indirimleri devam ediyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

quote:

IPAD Silver almak isteyen arkadaşlara geçen hafta aldığım sıfır jelatininde ürünü verebilirim. 1000 tl fiyat düşünüyorum. Apple Türkiye garantili 16 gb ve wifi.

Ben de 16gb wifi iPad Air arıyorum. Sizin ürünün kutusu açılmış durumda mı?

Ayrıca kredi kartı ile ya da peşin olarak en ucuz nereden alabilirim. Vatan mı uygun şu an? Hala 1129 lira yazıyor. Haftaiçi aynı ürünü 1098 liradan aldık yine Vatan'dan. Yalan indirimleri devam ediyor.

Sifir jelatini acilmamis, faturali.

Siz nerden aldiniz ipad i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ürünü daha ucuza bulabilir miyiz medya marketlerde haftasonu indirimi vb.?

www.hepsiburada.com
    Apple iPad Air 16GB 9.7" Wi-Fi Uzay Grisi Retina Ekranlı Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=3008012&Productid=bd600740

Burada 1200 tl , 100 tl bonus veriyor.

• ilkertamer İ kullanıcısına yanıt
    geçen hafta teknosa'da 1149 tl'ydi. Fakat 100 TL de hediye çeki veriyordu. o çekle de cover almıştım. teknosa'daki hediye çeki hikayesine de göz atmak gerek.
  • lolindir kullanıcısına yanıt
    hediye çekiyle fiyat iyiymiş, Tekrar verirse bende değerlendireyim.
  • www.n11.com
    Tablet Fiyatları - iPad & Tablet PC Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/apple-ipad-mini-retina-16gb-wi-fi-me279tua-me276tua-P17426885

mini retina için düşünülebilir

• Bu sefer kendime iPad Air lazım. Peşin elden en ucuza alabileceğim yer neresidir? 16 gb wifi modelinden arıyorum, renk farketmez. 2. el bakmayı bıraktım, bu cihazın 2. el fiyatları o kadar saçma ki sıfırları o kadar zaten.

• Arkadaşlar ben de iPad air 16 gb WiFi modelini Kliksadan 1150 tlye aldim. 100 tl world puan+ avantajix iadesiyle 1000 tl civarına geldi.

• En uygun fiyatlı iPad Air 16gb wifi modelini nerede bulabiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: POSE1DON

En uygun fiyatlı iPad Air 16gb wifi modelini nerede bulabiliriz acaba?

+1 uygun birsey yok hocam bu araalar

Word card falab degil duz kredi kartim var taksit falan onemli degil en dusuk fiyat olsun puan vs de istemiyorum

Mobilde mesaj atarken samsung reklamindan k urtulmaninbir yolu var midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerwhitewhale -- 3 Nisan 2014; 17:30:24 >
  • 1 aydır ipad air 16gb + cellular arıyorum fakat istediğim fiyata bulamadım. vatan'da 1411 tl idi fakat hiçbir yerde bu fiyata tekrardan inmedi. Aksine vatan her haftasonu ürünün fiyatını artırıyor.
  • quote:

1 aydır ipad air 16gb + cellular arıyorum fakat istediğim fiyata bulamadım. vatan'da 1411 tl idi fakat hiçbir yerde bu fiyata tekrardan inmedi. Aksine vatan her haftasonu ürünün fiyatını artırıyor.

belki işine yarar
    www.n11.com
    http://www.n11.com/apple-ipad-air-16gb-wifi-4g-md794tua-gumus-md791tua-ugrisi-P17208615

www.n11.com
    http://www.n11.com/ipad-air-16-gb-4g-wifi-cellular-P19031641

www.n11.com
    Apple İpad Air 16gb Wi-fi 4g Tablet - n11.com
    http://www.n11.com/apple-ipad-air-16gb-wi-fi-4g-tablet-P21243633

• quote:

İsteyen arkadaş için ipad air modelini 990 tl'ye alabilirim.

Hocam nasil aliyorsunuz birde cihaz nereden oluyor,,,

• 1000 lira civarına air 16 gb düşürülebilir mi?
  • Bende dün iPad air 32gb + sim card desteklii(3G/4G ne derseniz artık) aldım bilmektsen. Web sayfası fiyatı 1632 TL ama mağazada 1758. Mağazadan alırsanız birde %10 hediye çeki veriyorlar. Çeki de smart case almak için kullanacağım.(Çek ertesi gün aktif oluyor, sene sonuna kadar geçerli). 32gb ilk ve sim kartlının fiyatı bana 1580 e geliyor bu hesapla. %10 hediye çeki birçok üründe var ve sadece hafta sonları yapıyorlar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnson22

Arkadaslar merhaba.

Apple store dan havale ile alisveris yapmak istiyorum. Nasil yapilir , odeme kisminda neler yapmam gerek beni bilgilendirirseniz cok sevinirim ...

madde madde hatırlamıyorum ancak şöyle söyleyeyim, ürünü sepete atıp ödeme ekranında havale/eft seçiyorsunuz. bundan sonra (tabi size arada kendi iban numaralarını verecekler, bulamazsam haber ver link atarım) havale/eft yapmanız kalıyor, para hesaplarına geçince siparişiniz de onaylanıyor. (en fazla 1-2 gün) zaten onay durumuna sipariş özeti kısmından bakabilirsiniz.
  • bimeksde ipadler ucuzlamış fiyatlar iyi bakın derim.
  • güncel olarak gördüğüm en iyi fiyat n11.com da, 33 tl yaşgünü indirimi ve 111 tl axess çip parasıyla teoride 985 tl ye 16 gb ipad air alınabiliyor.tek kötü yanı çip paralar sadece n11 de geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

güncel olarak gördüğüm en iyi fiyat n11.com da, 33 tl yaşgünü indirimi ve 111 tl axess çip parasıyla teoride 985 tl ye 16 gb ipad air alınabiliyor.tek kötü yanı çip paralar sadece n11 de geçerli

Hocam 111 lik n11 chip parasinin alt limiti var mi yada 100 liralik urunu difek alabilir miyim,,,

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.