Arçelik 2000 ler başı düz bir makina, üst pervane dönüyor, contası da iyi gözüküyor.
Alt pervaneden su atıyor ama dönmüyor, hep aynı noktada takılıyor. Elimle döndürdüğümde takılma olmuyor, kenarlarına basarak döndürürken çok sert bastırmam gerekiyor takılması için, sepetsizken de dönmüyor takılma sepete değil. İçini porçözle temizledim, sepetsiz yuvasına da tık diye oturuyor. Sorun nerede olabilir?
Doğalgazı Kestiler, Nasıl Açarım :))
Dandirik bir evde yaşıyorum, elektrikle ısıtma imkanım yok tesisat çok kötü, ikinci kademede ısıtıcı çalıştırınca sigorta atıyor. Ceza vs. umrumda değil bebe üşümesin gece diye bu derde düştüm. Gazın vanası açık, sayacın üstteki parçadan kestiler sanki, nasıl açabilirim bunu, mührü kırdım içeride bi altıgen bi vida var o mu açıyor? Üstteki kapağını açınca içinin fotoğrafını atıyorum.
Bu araçlar dışında i20/Bayon 1.4 MPI olabilir, ama atmosferik olacaksa Egea olur geniş olur diye o ikisinden vazgeçtim. HB ya da SW araç istediğim için de Corolla elendi. Auris olabilir ama yaşı fazla ve pahalı oluyor piyasanın saçmalığından (araba yaşlandıkça fiyatları daha balonlu) pek istemiyorum.
Başka bir alternatif var mı LPG uyumu rahat olan, tork konvertörlü ya da CVT şanzımanı olan? Sandero stwpway de clioya göre fazlaca kalitesiz göründü gözüme. Clio'nun ağır basan tarafı turbo motor olması, rampa yerlerde daha rahat kullanılacağını düşünüyorum, muhtemelen de Egea'dan yüzde 15 civarı az yakacaktır turbo sayesinde, vergi avantajı da olacak biraz.
Egea'nın da genişlliği güzel, sanki süspansiyonu da daha yumuşak. Sanki clio kadar ıvır zıvır arıza çıkarmayacak gibi (servise uzak bir ilçede kullanılacak araç)
silinebilir
silinebilir
Laptop ta harici 3-4 monitör kullanmak
Selamlar, işim gereği çoklu ekran ihtiyacım var. Şimdiye kadar bir laptop ve iki monitör (laptopun üstünde hdmi ve vga çıkışı var) üstüne bir laptop daha ve tablet ekleyerek idare ediyordum ama doğru düzgün bir setup kurma niyetine girdim. Oyun oynamayacağım, bilgisayarımı da yanımda taşıyabilmek istiyorum, kasa toplamak istemiyorum özetle.
Elimde 3 tane laptop var;
Şu an iki monitör kullandığım laptop biraz eski kafa, hdmi ve vga çıkışı var ama type c (ya da thunderbolt) çıkışı yok. Bu iki çıkıştan iki ayrı monitör sürebiliyorum, kalas bir alet olduğu için de yol vermek istiyorum ancak iki monitör bağlayabildiğim için mecbur bunu kullanıyorum.
HP ENVY 13-AQ1002NT, rahat taşımak için kullandığım bir pc, tek usb c çıkışı var. Elimdeki usb c adaptörle (altta benzerini capsledim, usbc den usbc+wga+hdmi+usb3.0) denediğimde (vga ve hdmi) iki montiörü ayrı ayrı görmedi, ikisini ekran yineleme yaparak laptopun monitöründen ayrı bir monitör olarak çalıştırdı. Windows ayarlarında vs monitör değil de adaptörün adı gözüküyor. Aynı docktan bir tanesini daha ilk docktaki usb c çıkışına bağlasam iş yapar mı?
HP 14s-dq2000nt 4g6e2ea bunda ayrı hdmi var ama usb c adaptörüme tepki vermedi alet, tek monitör bağlayabiliyorum haliyle.
Son laptop denemelik hanımın iş pc si, ilk ikisine yol verip amaca uygun bir laptop alabilirim bu uğurda ama Envy güzel makine, farklı bir usbc dock , usb aparatı vs ile laptop harici 4 monitör mümkün müdür? Fps latency önemli değil de 4x 4k monitör sürebilmek isterim.
Ofis kullanımına 21:9 34" Curved monitör önerisi
2 adet curved monitör almayı düşünüyorum şu ara, ikinci el sıfır farketmez max 9 10 bin vermek istiyorum ikisine. Amacım oyun değil, trade için çoklu ekran olması, renkleri de video-foto düzenleme için çok kötü olmazsa benim için yeterli. 3440x1440 çözünürlük bakıyorum, ekranı karanlık odada kullanacağımdan (düşük parlaklık kullanıyorum) rahatsız etmemesi de güzel olur, çok da anlamıyorum ama IPS VA dan önde galiba bu konuda, ışık sızması vs de önemli galiba. Tepki süresi ve hz değerine de pek takılmama gerek yok sanki. Son olarak arıza vs. yapma huyu olmayan bir şey olması gerek. Hiç oyun vs. derdim olmadığı için 7 8 yıllık monitörlerle takılıyorum, pek de anlamıyorum güncel modellerden.
Şu an için aklımdaki monitörler aşağıdaki listede, siz hangisini önerirsiniz. Ofis monitörü için 1000R fazla mı kavisli gelir bir de?
LG 34"34UC89G Kaç R bulamadım da 1500 ya da 1800 dür "IPS"% 60Hz HDR 10
AOC CU34G2 1500R VA 100Hz
Xiaomi mi monitör 34 1500R VA 144Hz sRGB'nin %121
Samsung odyssey g5 34 1000R VA 144Hz
Bedelli askerlikte Sevk tarihinden geç teslim olmak
|
|
Zenfone 2, acemiye yardım, wifi eşzamanlama vs. bir kaç sorum var
|
yanlış başlık
|
orta okuldayken hesap alınca nick böyle oluyor :)) |
orta okuldayken hesap alınca nick böyle oluyor :)) |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 319
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 10.366 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası