Şimdi Ara

Doğalgazı Kestiler, Nasıl Açarım :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dandirik bir evde yaşıyorum, elektrikle ısıtma imkanım yok tesisat çok kötü, ikinci kademede ısıtıcı çalıştırınca sigorta atıyor. Ceza vs. umrumda değil bebe üşümesin gece diye bu derde düştüm. Gazın vanası açık, sayacın üstteki parçadan kestiler sanki, nasıl açabilirim bunu, mührü kırdım içeride bi altıgen bi vida var o mu açıyor? Üstteki kapağını açınca içinin fotoğrafını atıyorum.

Doğalgazı Kestiler, Nasıl Açarım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinden_ersin -- 1 Nisan 2024; 18:6:39 >

• o vida, gaz basınç ayarı için, yani eve giren gazın basıncının değeri fabrikasyon ayarlanır ve mühürlenir(atölyede yapılır). onun kurcalayarak gelen gazı açıp kapayamazsın fakat bozulunca yada ayarı değişince düşük yada yüksek basınçlı gaz gelir. bozulunca veya değeri değişince gazı vermez veya çok verince kombi gaz valfi kilitlenebilir(bazı gaz valfleri yüksek basınçta açmaz). gazı ordan kesmemişlerdir. zaten mührü sen kırmışsın. o mühürün cezası geriye dönük yılları bile hesaba katabilirler, öyle ceza değildir. borç ödenince bikaç saat içinde açılır. borcu öde, telefon et, açarlar zaten. gaz vanadan mühürlerler/kilitlerler

• ebu abdillah E kullanıcısına yanıt

Vana açık, buradan kesmedilerse nereden kesmişlerdir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.