Şimdi Ara

Alt Pervane Takılıyor Dönmüyor, Bulaşık Makinesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arçelik 2000 ler başı düz bir makina, üst pervane dönüyor, contası da iyi gözüküyor.

Alt pervaneden su atıyor ama dönmüyor, hep aynı noktada takılıyor. Elimle döndürdüğümde takılma olmuyor, kenarlarına basarak döndürürken çok sert bastırmam gerekiyor takılması için, sepetsizken de dönmüyor takılma sepete değil. İçini porçözle temizledim, sepetsiz yuvasına da tık diye oturuyor. Sorun nerede olabilir?

• Muhtemelen sorununuzun sebebi tam olarak bu videoda anlattığım şey.

Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bulaşık makinesi su sızıntısı ya da makinenin dışına su taşmasının bir çok sebebi olabilir. Conta, gider hortumu, şebeke suyu hortumu ve hatta pervaneler bile bu kaçağa yol açabilir. Videomda bulaşık makinenizde su kaçağı varsa ve makinenizi kurduğunuz yerde su göllenmesi oluyorsa arızalı parçayı ya da sorunu nasıl bulacağınızı ve çözeceğinizi anlattım. Faydalı ve detaylı bir anlatım oldu. Hepinizin işine yarayacak güzel bilgiler verdiğime eminim. Görsel olarak da verdiğim bilgileri teyit ettim. Kanalıma abone olarak destek vermeyi unutmayın. #püfnokta #tamir #sebebi #teknikbilgi #çözüm #bulaşıkmakinesi #test #tamir
    https://www.youtube.com/watch?si=JUWWCSJPlSlzu_A1&v=ID7qUyKssl8&feature=youtu.be
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.