< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 4 Ocak 2020; 21:14:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 4 Ocak 2020; 21:14:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu cevabınızla bazı şeylere emin oldum. insanlar manipüle ediliyor demiştim, şimdi kesin eminim.
Ben eski kullandığım ve yeni aldığım makineyi kullanıp yorum yapıyorum. Bir kurutma makinesi nasıl kullanılır veya kullanılmaz 12 yıldır birşeyler öğrendim. Öğrendiğim diğer konu insanların nasıl manipüle edildiği. Bu makine de tipi ve kazan hacmi haricinde hiç bir artısını görmedim. Temel görevlerini yapamayan makine Kendi kullanımlarıma göre olumlu olumsuz yorumları yazdım. Sizdeki bu gerilimi anlamadım. Benim şahsi görüşlerim, bir daha elektrolux hiç bir ürününü almayacağım kesin. Alana da niye alıyorsun demem. Bana gör boş makine |
Merhabalar
Kullanım klavuzunu okudum, ahım şahım bir durum yok ilk kez kullandığım bir makine değil. Bakın size şöyle örnek vereyim, dandik marka kalmadı gibi bir şey temel makine üreticilerinden bahsediyorum. Enerji tüketimini abartıyoruz 3000Tl ye A sınıfı tercih ederim A+++ yerine. Çamaşırlara zarar verir abartıyoruz 12 yıllık eski makinem çamaşırlara zarar verdiğini hissetmedim (belki hafif vermiştir ama hangi giysimizi 3 yıldan fazla kullanıyoruz kurutmaya attığımız) En iyi markalardan biri olabilir kime göre! Bana göre değil yurtdışı yorumlara baktım pek öyle demiyorlar. Bizde yorumlar ile manipüle edilmiş bir marka olarak görüyorum, (Bence) 3:15 dakika haricinde kuru alamadım diyorum (tam dolu değildi 4 kg idi) |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 16 Aralık 2019; 22:40:9 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|