Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.910
Cevap
480
Favori
884.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İhtiyacınız ne bilmiyorum ama bu fiyatlara çıkacaksanız MacBook almak daha mantıklı gibi geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • koçari K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chagry1 C kullanıcısına yanıt

Ben sizin yerinizde olsam iade ederdim. Batarya önemli ama %95 sorun değil. Fakat garanti yoksa 2. El almaktan daha mı iyi sizin aldığınız teşhir ürünü? Bence daha kötü. 2. El alırım en azından kimin ne amaçla kullandığı bellidir. Ben İPad Pro 11 aldım m2 işlemcili. Bunu alan adam bi MacBook alınırdı diyor valla ama tablette yazı ile ders anlatan biri olduğum için Mac benim için değil. Size de iade etmenizi önerebilirim.

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Macbook pro 14 kullanıcısıyım zaten. Tableti borsa takibi, bir şeyler izleme amaçlı alıyorum profesyonel kullanım amacım yok.

Hocam yeni bir cihaz için %95 düşük, bende 14 aylık iPad 9 var. Şarj döngüsü 110 civarı pil sağlığı %97 bilgine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka19g -- 7 Mayıs 2023; 20:13:11 >
  • Çok sağolun görüşleriniz için 12.2 k ya gelince ipad pro aldım testlerini de yaptırdım ama yine de az kalan garanti süresi hep kurcalıyor kafamı sizce bunu iade edip üstüne 6k kadar ekleyip ipad pro m2 mi almalıyım yoksa ipad air 5 mi? Pro bence aradakı farkı hakediyor gibi geldi ama çok kararsız kaldım

ben 2022 şubatta m1 işlemcili ipad pro aldım. Her gün aktif kullanıyorum, 220 şarj döngüsü olmuş pil sağlığı %95.

ben olsam iade ederdim.

• Peki sizce 18.5 k bandı altına iner mi m2 ipad prolar? Ya da air 5 256 nın dibi buralar mı?

• Teknosa’da İpad 10. Nesil 9500 tl,axess ile 500 tl chip para kampanyasında 9000 e geliyor sizce bu bantta alınır mı ?

Yoksa 9. Nesil 6750 tl ye geliyor yine aynı kampanya ile

10. Nesile fazladan para vermeye gerek var mı ? Çok arada kaldım

Günlük işler ve sosyal medya için kullanılacak.Fikirleriniz için teşekkürler

Düşünene kadar stok tükendi :) sagolsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 8 Mayıs 2023; 19:9:41 >
  • düşünen varsa güzel fırsat vatan ta ta tam amazondan 19000 e aldım ekran koruyucu yapıstırmasam iade ile uğraşırdım ekran koruyucu 600 tl

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 8 Mayıs 2023; 19:50:43 >

• Vatan da ipad pro 4.nesil 11 inc 128 gb uzay grisi sepette 17.999 lira anlık stok var.
    www.vatanbilgisayar.com
    iPad Pro 4.Nesil 128GB WIFI 11''Liquid Retina Ekran iPadOS Tablet Uzay Grisi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/ipad-pro-4-nesil-128gb-wifi-11-retina-ekran-ipados-tablet-uzay-grisi.html

Bu mu macbook air m1 mi sizce?

• İhtiyacına göre bu sorunun cevabı ama macos ile ipados cok farklı uygulama desteği olarak ipados henüz yeterince geliştirilmedi diye düşünüyorum ama günlük işler çizim not tutma taşıma rahatlığı gibi şeyler önceliğinse ipad pro m2 daha mantıklı bence kullanımı inanılmaz keyifli. Çok profesyonel değilsen ikisi de fazlasıyla memnun edecektir ancak ipad in yanında aksesuarları klavye kalem kılıf işin içine girince fiyatlar çok yükseliyor.

sepete ekleyince 1000 tl fazla çıkıyor şu an.

• Merhaba,

PT den geçen hafta aldığım iPad 9 un garantisi Ağustos 2024 e kadar görünüyor. 2 yıl olması gerekmez mi. Süreyi nasıl ve kime düzelttirebiliyoruz.
    Teşekkürler

• selimefe S kullanıcısına yanıt
    Apple ile iletişime geçin fatura bilginizi ibraz edin onlar düzeltir cihaz iade olabilir buna dikkat edin.

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler, iade üründe pt nasıl davranacak onuda görmüş oluruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimefe

Tamam teşekkürler, iade üründe pt nasıl davranacak onuda görmüş oluruz.
    Apple online veya fiziksel mağaza dışında aldığınız ürünlerde böyle olabiliyormuş. Benim resmi satış dışı bir yerden sıfır aldığım Airpods 2024 Ağustos gözüküyordu. Apple Müşteri Hizmetlerini arayınca faturayı istiyorlar sonra düzeliyor.

• Sabah faturayi ileteyim apple a yazarim sonucu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPad Pro 4.Nesil 128GB WIFI 11

Bu ürünü tekrar 17.999 yakalarsam sipariş geçeceğim. Dolar kuru ne olacağı belli değil herkes 25 bekliyor. Mutlaka zam gelecek bunlara

• 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.