Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.909
Cevap
479
Favori
882.942
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine direkten döndüm. 3 defadır zam gelmeden bir gün önce ürünü almış oluyorum. Pt kargoya verir umarım. Kalem var mıdır önerdiğiniz?

• 14 bine air 5 ekledim sepete, amazonda ödeme bekliyor şuan kararsız kaldım tekrardan kaça satışa çıkaracaklar acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pt'den aldım geçen indirim var diye ama pişman oldum 2 gün geçti kargolamıyorlar zam geldi diye mi acaba. Alacak olanlara da önermiyorum almayın buradan.

• Daha önce 2-3 siparişim oldu bu şekilde işliyor süreç. Siparişten 2-3 gün sonra kargoya veriyorlar. rahat olun bu site iptal yapmaz.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    İnsallah olmaz hocam. Sali aksami siparis gecmisim hala kargolamadilar simdi de p.tesiye kaldi yaziyorlar 19 mayis dolayisiyla. Iletisime gectim kendileriyle dun kesin kargolanacagini söylemişlerdi sözde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ögrenci indirimlerinde Airpods Pro veriliyor muydu beklemeye değer mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    MacBook Air base model ve İPad Air 5 almıştım ikisinde de normal versiyon veriliyordu.Diğer modeller için alan arkadaşlar yazacaktır

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Şimdi pro alıp kampanya da yanındakini satmak daha mantıklı o zaman.

• Silkolet kullanıcısına yanıt
    Normali veriliyor ama farkını verip diğerlerini de alabiliyorsun

• Ipad pro 4.nesil 256 GB 20999 lira Vatan da (Zam sonrasi icin uygun geldi)
    www.vatanbilgisayar.com
    iPad Pro 4.Nesil 256GB WIFI 11''Liquid Retina Ekran iPadOS Tablet Uzay Grisi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/ipad-pro-4-nesil-256gb-wifi-11-retina-ekran-ipados-tablet-uzay-grisi.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar daha önce iPadim vardı sattım Logitech crayonla kullanmıştım fiyatlar uçmuş gidip şimdi crayon almanın tekrar mantığı yok el mecbur apple pen mi alacağım yoksa amazon hb gibi yerlerde 300-400e kalemler var onlar iş görür mü asıl amacım ders yazı yazmak çizim yapmayacağım

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt

Selam tablet arayışında biri olarak bir çok konu okudum güncel :) Önerdikleri kalem ekliyorum link olarak.

• mert1905x kullanıcısına yanıt

hiç aliexpresenten almadım kaç günde gelir amazonda yok mu bu hocam :)

yorumlarda 9-10gün yazmışlar hızlı geliyor demiş herkes.

• merhaba bir kaç gün berlindeyim gelmişken çocuğa ipad almak mantıklı değil mi acaba? otelin yanında apple store var 10. nesile baktım 579 euro diyor

• everblack E kullanıcısına yanıt
    trde aynı fiyat. ayrıca Air 5 alın bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • everblack E kullanıcısına yanıt
    700 Euro 15000₺ su an air fiyatı.

• akakom A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bakacağım

• iPad Pro 11 sepette 18999TL

www.vatanbilgisayar.com
    iPad Pro 4.Nesil 128GB WIFI 11''Liquid Retina Ekran iPadOS Tablet Uzay Grisi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/ipad-pro-4-nesil-128gb-wifi-11-retina-ekran-ipados-tablet-uzay-grisi.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Amazondan cisteen aldım beklediğimden iyi çıktı. Palm rejection, tilt özellikleri var sorunsuz. Mıknatısları tablete çok iyi tutunuyor. Sadece kablosuz şarj ve basınç algılama sensörleri yok. Ama bence fiyatını hak ediyor. 3-4 günde geldi.

amazon
    iPad(2018-2022) için Stylus Kalem, iPad Pro 11/12.9, iPad 10/9/8/7/6. Nesil, iPad Air 5/4/3. Nesil, iPad Mini 6/5. Nesil için Eğim Sensörlü Avuç İçi Reddi Aktif Stylus Kalem
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0897JSF5T?ref_=cm_sw_r_apan_dp_1QZWY71EE2B7EBK5NN26

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.