Yeniden zam geldi. Ipad pro 11 128gb 25.5k olmuş Apple sitesinde. Zam furyası başlamadan 18.100e almıştım. Paketini açmadım duruyor. Koruyucu kılıf ve kalem lazım keşke vakitlice alsaydım onlarda epey zamlanmıştır. |
Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (379. sayfa)
-
-
Koşarak aldığım ipad paketini açmadan 4k da zam yemiş. Erkek erkeğe evlensek daha mı iyiydi:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 günlük iPad Pro 12.9 6.nesil tableti Apple pencil ve aksesuarlarla birlikte satıyorum. İlgilenenler ilana bakabilir.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-ipad-pro-12.9-6-nesil-plus-apple-pencil-plus-aksesuarlar-10-gunluk-1105572288/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 2 ay önce aldığım Air 5, Pencil ve kılıfı satıyorum.
Forum ilan linki:
https://forum.donanimhaber.com/ipad-air-5-nesil-apple-pencil-2-nesil-kilif--155866578
-
Güzel fiyat valla gerçekten sıkıntısızsa alınır. Sıfırı 23'e yakın tutuyor orijinal sitede .
-
Ap2 yi tek satarsanız talip olayım
-
Sıkıntısız, telefonu yeniledim o yüzden satıyorum.
iPad Air 3 64 GB
Pencil 1. Nesil
Logitech Folio Touch trackpadli kılıf ile birlikte sizce ederi nedir? Artık satmak ve başka bir modele geçmek istiyorum.
Konu durgunlasti, zamlardan sonra ben dahil herkes mac den vazgecti sanırım ;))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
M1 e bile razıydım 1 ay önce o da uzaklaştı
-
merhaba pozitif teknoloji diye bir site var güvenilir midir. iPad 10.2 inç Wi-Fi 256GB Gümüş MK2P3TU/A eğitin indirimli 11.500 demişler alayım dedim. ama öğrenci öğretmen tanıdığım yok bir arkadaşın çocuğu vardı oda yanaşmadı başım sıkıntıya girermi diye ne yapmak lazım :-)
-
merhaba site tabiki güvenilir. ben buradan bir adet ipad ve bir adet imac satın aldım. ama muhakkak öğrenci belgesi olması gerekiyor. isterseniz online sipariş verip istanbulda ikamet edıyorsanız depolarından elden teslim alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakes -- 18 Haziran 2023; 15:0:5 > -
Güvenilir bende almıştım öğrenci indirimi ile
Yarın güncellenir rakamlar ytd
Güncellenir mi sahiden?
iPad 9 orjinal klavye
İsteyen için
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-ipad-9-256gb-garantili-1106912105/detay
Kur bu kadar arttığı ertesi günü arttı 3 kez. 4. Kez olmaması için bir sebep yok.
Apple zam yapacak mı dersiniz? Kurda ciddi bir yükseliş oldu?
Tahminler ne yönde bayramdan sonra zam yaparlar mı dersiniz?
-
Ipad air 5. Nesil ve Apple pencil sipariş ettim ama bazı yerlerde kasası ince olduğu için kolay bozulabileceği ve ekranına bastırınca iz çıktığını söylüyorlar ne kadar doğru bunlar? Kronik sorunlu cihaz mı yoksa nadir rastlanan bir sorun mu? Eğer kronik sorunluysa 7 bin ekleyip pro alabilirim.
Bende kullanıyorum Air 5 i taş gibi cihaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X