< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (380. sayfa)
-
-
hocam ben 10.nesil 64gb aldım. Cok mu düsük ne acıdan yetmiyor?
-
kaçırmayın
trendyol.comApple iPad Pro 4. Nesil 128 GB 11" Wi-Fi Uzay Grisi Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/apple/ipad-pro-4-nesil-128-gb-11-wi-fi-uzay-grisi-tablet-apple-turkiye-garantili-p-378873508?boutiqueId=619598&merchantId=968 -
www.hepsiburada.comApple iPad Air 5. Nesil 10.9" 64GB Wi-Fi Tablet - MM9D3TU/A Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/apple-ipad-air-5-nesil-10-9-64gb-wi-fi-tablet-mm9d3tu-a-pembe-pm-HBC00001TKFW7
piyasadan uyguna
renk pembe
-
-
İyiymiş o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
apple geleneksel eğitim kampanyasını başlatmış fiyatlar piyasaya göre çok uygun açıkçası şaşırttı ipad pro alırsanız yanında apple pencil hediye ediyor ikisi beraber 27.152 tl almak şsteyen kaçırmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
magic keyboard kullanip memnun kalan var mi acaba ?tavsiye edermisiniz ?
Kullaniyormusunuz hocam ?tavsiye etmiyorsunuz ozman
Hocam bu tableti bilgisayar gibi kullanabilirmiyim?keybord ve mouse oluo mu?
keyboard ve mouse uyumu var ama asla bilgisayarın yerini tutacak aletler değil bana sorarsanız
Bilgisayar vari kullanımı olsa da bilgisayarın yerini alamaz. Ancak işiniz mesela office uygulaması ve dilekçe yazmak Gibiyse pcyi daha az kullanırsınız.
Hocam genelde bankacilik,borsa ,grafik islemleri icin kullanmak istiyorum.uzun yollarda film filan izlerim idare eder mi sizce?
Dostlar bugün iPad Air 4 düştü de Touch ID kısmı kırıldı. Zaten orayı kullanmıyorum da kilitlemek için kullanıyordum şimdi içine göçtü tuş. Nerde yaptırcaz bunu bilen var mı ?
İpad pro 4.nesil 6 aylık cihazımı satıcam. Logitechin combo touch klavyesi ile birlikte. İsteyen olursa tekliflere açığım, Ayvalıkta yaşıyorum.
-
1.nesil kalem gerçekten not almak için iş görmez mi ipad 9 alasım vardı fiyatından dolayı ama 1.nesil çöp ise mini ve air bakmam lazım
-
iPad'lerde sim kart seçeneği nasıl oluyor? Ben Vodafone kullanıyorum mesela, Vodafone'dan ayrı bir sim kart mı almam lazım?
Hocam ben ipad 9 ve 1. nesil kalem kullanıyorum not almak için herhangi bir problem yok. kesinlikle alınır bi cihaz.
-
iPad Air 5 hücresel olan mediamarkta 18k
-
nerede ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X