Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.843
Cevap
474
Favori
874.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • APPLE 13 inç iPad Pro M4 WiFi 512 GB Tablet Gümüş MVX53TU/A

MediaMarkt ve vatan bilgisayarda şu anda 55.929 TL peşin fiyatına taksitle satılıyor. Almak isteyen arkadaşlar şu ana kadar gördüğüm en iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı HB, fiyat iyi gibi geldi. Değerlendirmek isteyen olabilir.

https://www.hepsiburada.com/apple-ipad-air-m2-wi-fi-11-6-nesil-128gb-yildiz-isigi-muwe3tu-a-p-HBCV00006CEE5G?sirala=createdAt

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • 10 nesil iPad aldım çocuklara eğitim ve oyun İçin kullanacaklar kalem ile kullanılıyor mudur ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FoXyBuLL F kullanıcısına yanıt
    Apple kendi sitesinde kalemli bu fiyata veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt

Öğrenci - öğretmen olmayanlar da faydalanabiliyor mu ?

Sonradan herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoXyBuLL -- 30 Eylül 2024; 15:14:20 >
  • FoXyBuLL F kullanıcısına yanıt

Hb de %5 sepette indirim var alınır mı şuan 23.369 a geliyor.

• deli_yek kullanıcısına yanıt

Gayet iyi fiyat, fakat yorumları da okuyun.

Az da olsa bazı kişiler kargo sürecinden memnun kalmamışlar.

Sonrasında kararınızı verirsiniz.

• APPLE 13 inç iPad Pro M4 WiFi 512 GB Tablet Gümüş MVX53TU/A Mediamarkt aldım ve apple eğitim indirimi ile Magic Keyboard Apple aldım.

Eski bir İPad Pro 12.9 kullanıcısı olarak İpad de çok bir fark gözlemlemedim.

Klavye beyaz aldım, çerçeve kısmı parlak gri tuşlar ve kasa beyaz olarak tasarlanmış. Daha önceki 2 ayrı nesil klavyeyi kullanmış birisi olarak klavye tasarım gelişmesi ve kalitesi artmış touch pad daha başarılı hale gelmiş durumda.

Bu 2 adet ürün ile ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim.

• Bu aralar yeni bir ipad alma dönemindeyim. Applesitesindeki eğitim kısmında verilen pencil iyi bir kampanya şu haliyle. Air ile Pro arasındayım diyeceğim ama ne için bu aradayım emin değilim Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]  günlük kullanım amaçlı olacak. herhangi bir çizim yeteneğim yok. video edit ile ilgilenmiyorum. almışken en iyisi olsa mı diye düşünüyorum fakat o harcama pek anlamlı gelmiyor. Air ile Pro arasında günlük kullanımda farklar nelerdir? Genel amaçlı kullanım için (dizi izlemek, çizgi romani kitap okumak vs.) Pro almaya gerek var mıdır?

Kılıf olarak da Smart Folio hoşuma gidiyor. Daha ucuza daha uygun kılıf alternatifleri var mıdır? Ağırlaştıracak kılıf pek istemiyorum açıkçası. Ayrıca bugüne kadar ekran filmi hiç kullanmadım. Zaten ekranı kapatan kılıf ile kullanıyorum. Ama merak ediyorum, siz kullanıyor musunuz? Görüntü kaybı-yansıma gibi dezavantajları yok mu?

• Asetil Co A kullanıcısına yanıt

pro ve air arasında günlük kullanımda fark yaratacak tek şey ekran kalitesi

iPad pronun ekranı gerçekten çok güzel ancak aradaki fark ipadi günlük kullanacak birisi için çok fazla hele ki profesyonel değilseniz gerçekten çok fazla o yüzden iPad Air almak daha mantıklı olur.

iPad Air serilerini uzun zamandır kullanıyorum kılıf olarak amazonda satılan JEtech marka kılıfları tercih ediyorum kalitesi gayet iyi. Eğer tableti ağırlaştırmak istemiyorsanız JEtech'in manyetik kılıflarını tercih edebilirsiniz. Ekran koruyucu kullanmaya gerek yok daha önce hiç kullanmadım ekranım hiç çizilmedi kılıflar görevini iyi yaptı.

• Karqasa kullanıcısına yanıt

nereden ne kadara aldınız? kaç gb?

• amazon ipad 10 64gb 15.299₺

iş bankası maximum olanlar

15.000₺ ve üzeri ilk TAKSİTLİ alışverişe 1000₺

1000₺ üzeri alışverişe 150₺

maxipuan kampanyaları mevcut

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba 11 pro 11 inc.almayi düşünüyorum en mantıklı yer nerrsi olir acaba. pt ve apple egitim indirimi ne gerçekten ise yarar indirimler mi.

ya da 30-35 bandinda alternatif onerileniz var mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papkide -- 6 Ekim 2024; 13:19:3 >
  • ipad air veya proyu video render için kullanan var mı aranızda bir kaç soru sormak istiyorum.

• Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Amazon satıcı maximumla 2.150- daha düşüyor 256gb/512gb 6taksit uygun gibi değerlendirmek isteyen olursa…

Kılıf için mıknatıslı olamayanından tavsiye verebilecek olan var mı daha önce mini de almıştım kırılmıştı katlanan yer…

• ipad'in 9. nesil ürünü var ve çizim için kullanıyorum lakin sonunda istediğim renkleri elde edemiyorum ve ekranı çalıştığım ortamda parlıyor yansıma yapıyor. sizce air alsam yeterli olur mu yoksa farklılık olmaz mı?

• Apple 2022 iPad Air (10.9 inç, Wi-Fi + Cellular, 64 GB) - Pembe (5. nesil)

20.899 TL

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]amazon
    Apple 2022 iPad Air (10.9 inç, Wi-Fi + Cellular, 64 GB) - Pembe (5. nesil)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09V4ZT8SX
  • bbvdk B kullanıcısına yanıt

bu fena degilmis ama bulamadim ya da bitmis

• papkide P kullanıcısına yanıt

Gri olan indirimde görünüyor, değerlendirin sizin için uygunsa

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]amazon
    Apple iPad Air 11 inç (M2): Liquid Retina ekran, 512 GB, Uzun kenarda konumlandırılmış 12 MP Ön Kamera/12 MP Arka Kamera, Wi-Fi 6E, Touch ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü — Uzay Grisi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D3J7GBJX?th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoXyBuLL -- 8 Ekim 2024; 22:45:51 >
  • psikozg kullanıcısına yanıt

Parlama olayını lamine ekranla büyük ölçüde çözersiniz ve renklerde de biraz iyileşme olur ancak Air ile de "renkler süper" demezsiniz.

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.