Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.843
Cevap
474
Favori
874.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Air 5 in baz versiyonunun 64gb olması düşündürdü biraz. 256 olan air 6 fiyatına geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt

iPadlerin genel olarak kullanım ömrü rahatlıkla 5-6 seneyi buluyor. Profesyonel kullanımız olmayacaksa(çizim, tasarım vb.) iPad Air 2024 versiyonu alabilirsiniz. Tercihen en az 256gb alırsanız uzun vadede çok rahat edersiniz.

• Apple sitesinden egitim indirimi ile aldim air modelini.

Şimdi apple belge göndermek gerekiyormu? Bilgisi olan varmi.

Birde kilif onerebilecek varmi. 11 inc modeli.

Kalem koyma yeri olan bir kilif bakiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 22 Eylül 2024; 13:1:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fagala kullanıcısına yanıt
    Benden belge istemedi direkt ürünleri gönderdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gargamel_ kullanıcısına yanıt

Üniversite öğrencisi olmalı diyor?

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt

Ufak video editing işlemleri yapacağım youtube için.

air 6 yeterli olacaktır.

İnternet üzerinden alırken pek sorulmuyor belge, mağazalarda ise öğrenci kimliğini göstermek yeterli oluyor

• apole Teslim suresi 15 gun sonraya atti. Yurt disindanmi gelicek acaba urunler

• fagala kullanıcısına yanıt
    Arayıp sormuştum aldığımda , neden bu kadar uzun sürdü kargoya verilmesi diye , ürünlerin gümrükten geçmesini bekliyoruz demişlerdi . Süreç uzun sürüyor appledan alınırsa .

İstemedi, sıkıntı olmuyor .

• laragofrett kullanıcısına yanıt
    Selamlar, ali express kalemi apple pencil kadar verimli mi? Linkini paylaşabilir misiniz lütfen, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuning07 kullanıcısına yanıt

doğrusu ne orjinali kullandım ne aliexpressi ama benim için kalem not almak için önemli ve ipad 10daki ekran yansıması irrite ettiği için alamam geriye tek seçenek ipad air5 almak kalıyordu benim için. dolayısıyla eğer aliexpress kalemi gerçeği kadar iyi değilse bile orjinal kalemi almak için para biriktiririm bir kaç hafta. henüz kullanmadığım için linklemeyeyim :) kısaca ekran takıntım olmasa sadece not falan alacağım için ipad 10 alırdım ben ama lanet olası obsesyonlarım... Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

edit: artı olarak ipad air 5 apple pencil 2.nesil ve apple pencil usbc ile uyumlu fakat ipad 10 apple pencil 1 ve apple pencil usbc ile uyumlu, apple sitesine göre pencil 2 ile uyumluluğu bulunmuyor. usbc ve pencil 2 arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var gerçi şahsen muhtemelen usbc alırım ama yinede aklınızda bulunsun diye belirtiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laragofrett -- 24 Eylül 2024; 9:58:9 >

• iPad Pro 13 m4 almak istiyorum. Yakın zamanda alan var mı? En uygun fiyat nereden alabilirim. Apple sanırım kalem hediye ediyor şu anda ama fiyatı piyasaya göre biraz pahalı kaleme de ihtiyacım yok uygun fiyat ve taksit çokluğu şu anda tercih sebebim.

Magic klavye de almak istiyorum. Hem işlevselliği artırıyor hem de iPad koruyor kılıf gibi en uygun Apple sitesi eğitim indirimde Apple belge istemiyor sanırım geçmişte bir alışveriş olmuştu belge istememişti.

• laragofrett kullanıcısına yanıt
    Selamlar bilgiler için teşekkürler. Ekran parlaması çok gıcık bir durum, özellikler okuma amaçlı kullanılacaksa tablet. Kalem gelince izlenimlerinizi yazarsınız buradan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim okul üniversite kazandı tercihini air mı yapmalı yoksa 10. Nesil ipad mi ?
    Ayrıca indirim var mı bildiğiniz?

• aliexpress’ten çok satılan apple pencil aldım dokunmada sorun yok yazı yazmaya gelince yazmıyor kusurlu geldi iade yarı parasını verdi can sıkıcı oldu

• cagrxx kullanıcısına yanıt
    ipad air(imkanlar doğrultusunda en az 256gb tercih etmekte fayda var) alırsanız mezuniyete kadar kafası rahat kullanır.

• Benim urunler 1 haftada geldi. Kalem ve ipad ayri kargolar ile geldi

• 2018 yılında aldığım 10.5 inç iPad Pro'yu kalem ve diğer aksesuarlarıyla çocuklara devredip, 11 inç iPad Pro M4, magic keyboard ve Pencil Pro aldım. Aslında niyetim yine Zorlu'daki Apple Store'dan almaktı ancak Genius Bar renadevum olmasına rağmen ilgi alaka berbattı. Ben de kızıp MediaMarkt'tan aldım. İlk izlenimlerim hiç bir şeye waay dememek oldu. Procreate ile biraz çizim yaptım ama kalem hassasiyetinde göze dokunur bir gelişme (1. nesil kaleme göre) hissedemedim.

13 inç alacaktım ama keyboard ile çok ağır oluyor. Klavyeli kılıflar tablet kadar ağır arkadaşlar, bu şekilde devrilmeden dengede duruyor ki bu yıl ayağı kısalttıkları için sürekli devrilme sorunu yaşıyor insanlar.

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.