Bende garip bir durum var... 19 Temmuz'da Air m2 ve pencil pro kalem siparişi verdim... Kalem stoktaydı ve teslim tarihi olarak da 23 Temmuz görünüyordu (dün) ama hala işleniyor ibaresi devam ediyor... Ayrıca 4 gündür, para provizyonda görünüyor... Air m2 ise 29 Temmuz 5 Ağustos arası görünüyor... İptal vs herhangi bir bildirim de gelmedi... "Siparişinizi tamamlamak için gereken her şeyi aldık" şeklinde bir ibare de var sipariş sayfamda... Bakalım ne olacak...? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 24 Temmuz 2024; 21:3:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (387. sayfa)
-
-
M2 iPad pro + pencil 2. Nesil aldım ve bir gün bile kullanmadım. Neden aldığımı da bilmiyorum. Zaten tüm gün bilgisayar başındayım. İlgilenen arkadaşlar ilanına bakabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
11 inç iPad Air Wi-Fi 128 GB - Yıldız Işığı
Apple Pencil Pro
Siparişlerini verdim kılıf ve ekran koruyucunun da siparişini verdim. Linklerini aşağıya bırakıyorum. Geldiğinde kalite uyum bilgilerini veririm.
amazonMaledan iPad Air 6 11 inç 2024 M2/ iPad Air 5 4 (2022/2020 10,9 inç) için kılıf, kalem tutuculu, yumuşak TPU koruyucu kılıf, otomatik uyku/uyanma, Apple Pencil Pro/2 destekler. Nesil/USB-C, yıldızhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B96SJ3KZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1amazonJETech Ekran Koruyucu için iPad Air 11 Inç M2 (2024) ile Kolay Kurulum Çerçevesi, Temperli Cam Folyo, HD Şeffaf, 2 Pakethttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ8YD3DJ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
-
14 pro veya 14pm almayı düşünüyorum...şuan 13 kullanıyorum..eylülde fiyatlar düşer mi sizce ? ip16 çıkınca
-
iphone fırsatları konusu sizin için daha iyi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başlıkları karıştırmışım uyarı için eyvallah
-
Arkadaşlar PT üzerinden ipad alımlarında vergi iadesi mevcut. Ama 9.nesil ipad için. Lisans ve üstü öğrenciler için geçerliymiş. Açıköğretim kabul edilmiyor.
Detaylara bakın. Şu an eğitim indirimli 9249 lira. Vergi iadesi 4.218 TL diyor. Yani detaylı bir şekilde inceleyin ben tam okumadım ama haber vereyim dedim
https://www.pt.com.tr/teknolojik-cihaz-destegi-sartlari
pozitif teknolojiiPad 10.2 inç Wi-Fi 64GB Uzay Grisi MK2K3TU/A - Apple - PThttps://www.pt.com.tr/ipad-102-inc-wifi-64gb-uzay-grisi-mk2k3tua
-
Tablet için değil o miktar Telefon için. 9499 TL lik telefona 4218 TL iade veriliyor.
Bunda olacak iade 1000tl civarıdır diye tahmin ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet dediğiniz gibiymiş. 9500tl altı Tablet için 1586 TL indirim alırsınız yazıyormuş cafede otururken paylaşmıştım pek bakamadım. Şimdi okuyunca dediğiniz gibi bir indirim var.
-
bu gün teslim edildi hocam ipad de
yalnız ipad ekranında anlam veremediğim içeri doğru bükülme var. sanki ekranın üzeri ince bir jelatinle kaplıymış da içeri doğru bükülüyormuş gibi. ipad 8 kullanmıştım daha önce o böyle değil daha solid bir yapıya sahipti. Acaba cihazda mı problem var yoksa normal mi bilemedim
-
Bir teknoloji markete gidin kıyaslama yapın... Eğer sıkıntı olduğuna inanırsanız iade için talep oluşturun bence...
Bir de orda yazan tarihten 1 gün önce mi gelmiş oldu...? ( Sanırım 29 Temmuz görünüyordu... 🤔)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 29 Temmuz 2024; 21:40:34 >
30temmuz-6ağustos gözüküyordu. Dediğiniz gibi 1 gün erken geldi
Sorun var diyordunuz ekranda...? 🤔 Naptınız...?
Haftasonu gidip mağazadakilerle karşılaştıracağım hocam. Apple Desteğe video attım garip bir durum gözükmüyor dedi ama ciddi çin malı bir tabletmiş gibi hissiyat veriyor
Media markt'ta incelediğimde bana da öyle gelmişti... (belki hafif olduğu için diye düşünmüştüm...)
12.9 ınç için kaliteli koruyucu ve kılıf önerisi olan link atabilir mi ?
-
Ben de 13 air için bakınıyorum. Denk gelirsek paylaşalım 😊
-
Apple Ipad’leri Peşin Fiyatına 6 Taksit İmkanı ve bugüne özel 1000₺ indirim kuponu ile
-
120 hz ve daha iyi bir ekran istiyorsanız pro o kadar bütçem yok diyorsanız air
-
Hocam merhaba Amazon linkini paylaşabilir misiniziz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X