Fiyat böyle gayet iyiymiş, satın alırken kalemi otomatik mi ekliyor? "Apple Pencil. Üniversite Öğrencilerine Özel Teklife dahildir" şeklinde bir yazı var ama yine kalem de eklenebiliyor. Kalem dahilse bir öğrenci bulup bu şekilde alayım :) |
Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (386. sayfa)
-
-
öğrenci kardeşim için apple 2022 10.9 10. nesil ipad almak istiyorum en uygun ve güvenilir neresi var şu an, ilerki bir tarih de olabilir mesela 16 temmuz prime indirimine de bakacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar yakın zaman önce aldığım ipad air ve kalemini ilana çıkarmak zorunda kaldım. İlgilenen arkadaşlar ilanıma bakabilir.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158694021
Yeni ipad air 6. Nesile logitech slim folio touch uyum sağlıyor mu 4. Ve 5. Nesil için uretilenleri soruyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En uygun PozitifTeknoloji de olur muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet hocam öğrenci indirimi de iyi olur
firma hakkında pek bilgim yok iade mal satışı olmaz sanırım
Resmi apple satıcısı. Normal şartlarda sorun olmaz. Memnun kaldı benim çevrem
amazon.tr ipad 10. nesil 14150₺
sepeti 15 bine tamamladım iş bankası +1000₺ +100₺ maxipuan +300₺ extre indirimi ile 12750₺ geldi kardeşime iyi oldu
hocam apple.com’da mı bu fiyat? şuan kalem ile 31bin civarına denk geliyor ama yanlış mı bakıyorum yoksa indirim bitti mi?
Apple eğitim sitesine girmelisiniz
Buradan giriş yapın tableti sepete ekleyin yönlendiriyor zaten kalemi de ekleyin sepette tutar sıfır oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ettim hocam sepete atmadan indirimi uygulamıyormuş. Amazondan Air M1 + Pencil 2. nesil'i 21k civarına sipariş etmiştim, şimdi Apple sitesinde Air M2 + Pencil Pro 23800'e geliyor. 10 Gün civarı teslim tarihi veriyor. Özellikleri açısından çok bilgim yok ancak sizce aradaki fiyat farkına ve beklemeye değer mi?
-
Değer kesinlikle. Bence böyle bir ikilemde bile kalmamalısınız
İşlemci daha yeni ve hafızanız 128 gb oluyor bence değer
11 inç iPad Air Wi-Fi 128 GB - Yıldız Işığı
Apple Pencil Pro
ile birlikte 23.799 TL oluyor eğitim indirimi ile sizce alınır mı?
Eğitim ile ilgili herhangi bir evrak istiyorlar mı?
-
5. Nesil ipad air ve pencil 2 kalemini satıyorum yanında kılıfla beraber ilgilenen arkadaşlar olursa ilanı mevcut hesabımda.
Hali hazırda öğretmenim... Apple sitesi üzerinden 19 temmuz'da aldım... Telefonla onları aramam istendi... Siparişi onaylamam istendi... Belgem var ama sorulmadı... Hiç düşünmeden aldım, sonuçta pencil pro gibi bir ürün var... Kaçmaz dedim...
Ben sipariş geçtim, eğitim evrakı sormalarını bekledim ancak siparişin hiçbir aşamasında öğrenci belgesi sorulmadı. Kalemi kargoladılar bile. Tam anlam veremesem de ses çıkartmıyorum 😄
Ne zaman almıştınız (tam tarihi merak ediyorum..) Kalem için teslim tarihi ne yazıyordu acaba...?
21 Temmuzda satın aldım 23 Temmuz gösteriyordu teslimatı bu gün teslim edildi, ipad için 30 Tem- 6 Ağustos diyor. Umarım çok geçmeden teslim edilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X