Şimdi Ara

Apple iPad'i bana aratmayacak bir Android tablet arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Type C kullanan Apple iPad modeli var mı? Bana gelenler hep lightningdi de şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Type C kullanan Apple iPad modeli var mı? Bana gelenler hep lightningdi de şimdiye kadar.
    Son iPad Prolar Type C Kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Wi-Fi Değilde WALTR 2 Uygulamasını PC’nize İndirirseniz Filmleri Sürükle Bırak Olarak iPad’e Rahatlıkla Atabilirsiniz Hocam Böylece Filmler Galeriye de Değil Apple TV Uygulamasına Girer Ve Rahatlıkla İzleyebilirsiniz Tabi Program Ücretli Ama Sizin Vicdanınıza Kalmış Benim Gibi Crack Yapıp Ücretsiz Yararlanmak

Alıntıları Göster
    Hocam konuyla alakasız olacak ancak çok hoşuma gitti duvar kağıdınız, mümkünse duvar kağıdınızın linkini atabilir misiniz? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: RAFREF

Hocam konuyla alakasız olacak ancak çok hoşuma gitti duvar kağıdınız, mümkünse duvar kağıdınızın linkini atabilir misiniz? Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Tabii ki Hocam, Bu Arada İlk Çıkan iPad’in Duvar Kağıdı
    Apple iPad'i bana aratmayacak bir Android tablet arıyorum

• Hocam 2017'ye kadar çeşitli Android tabletler kullanıp o sene iPad'e geçen biri olarak söyleyebilirim ki iPad'e rakip yok tablet konusunda. Bu iPad tabletse ben yıllarca tablet diye taş kullanmışım dedim kendi kendime o derece...
  • @Mesut Çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Tabii ki Hocam, Bu Arada İlk Çıkan iPad’in Duvar Kağıdı

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim, o detayı bilmiyordum. Benim ilk iPad’im 2.Jenerasyondu bu arada şimdi bakıyorum ekranı çok kötü geliyor pikseller rahatsız edecek kadar görünüyor. :)

• p580 kullanıyorum, inanin bana tablet, ipad demek. Yeni ipad os cok güzel olmuş. Macvari bir kullanım sunuyor. Uygulamalar, android ile kiyaslanamayacak kadar iyi çalışıyor evrak tarama, taradiginiz evrak uzerinde islemler yapma p580den daha kolay ve kullanışlı

Telefon tarafında ios ve Android tartisilir ama tablette tartismasiz apple.

• quote:

Orijinalden alıntı: RAFREF

Çok teşekkür ederim, o detayı bilmiyordum. Benim ilk iPad’im 2.Jenerasyondu bu arada şimdi bakıyorum ekranı çok kötü geliyor pikseller rahatsız edecek kadar görünüyor. :)

Alıntıları Göster
    Kocaman Ekranda Retina Olmayışından Dolayı Normal Bir Durum Hocam Retina Çok Önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar iPad almaya ikna oldum dostlar. :) Siz kazandınız, hepimiz kazandık. :D iPad üstüne gül koklanmaz ama telefon olayı tartışılır tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Tekrar iPad almaya ikna oldum dostlar. :) Siz kazandınız, hepimiz kazandık. :D iPad üstüne gül koklanmaz ama telefon olayı tartışılır tabi ki.
    Hangi modelini alıyorsunuz? Ben de karar aşamasındayım da ondan sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Hangi modelini alıyorsunuz? Ben de karar aşamasındayım da ondan sordum.

Alıntıları Göster
    www.hepsiburada.com
    Apple iPad Pro Wi-Fi 64GB 11" Tablet - Uzay Grisi MTXN2TU/A Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/apple-ipad-pro-wi-fi-64gb-11-tablet-uzay-grisi-mtxn2tu-a-p-HBV00000FH2R8

Şunun taksidine girmeden, önce bunu halledeceğim:
    https://forum.donanimhaber.com/7586-tl-sistem-topladim--139115285

An itibariyle elimde iPad retina var zaten. Azıcık fiyat düşsün, iPad'i de satın alacağım.

• MİY1988 M kullanıcısına yanıt
    Bu ay sonunda yeni bir etkinlikte ipad pro tanıtma ihtimalleri var diye haberler çıkmıştı. İsterseniz bekleyin biraz daha. Bende ipad air var pili bitti yeni pil taktırsam pahalı geliyor ben de seneye ipad pro alacağım. Uzun ömürlü kullanmayı tercih ediyorsanız herhalde ipad tek seçenek.

• samsung tab s6 onersem

Max Techyoutube
    Galaxy Tab S6 vs 2018 iPad Pro - The BEST tablet?
    https://www.youtube.com/watch?v=M_WcAYWks-A

tab s6 ekim ayı boyunca 1.300 tl klavyelı kılıf hedıyesı var kalemıde yanında geliyor

• iPad 'in yerine geçebilecek bir android tablet varmıymış arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3ABCEFCF5

iPad 'in yerine geçebilecek bir android tablet varmıymış arkadaşlar ?
    ben samsung son urunu tab s6 olabılırmı dıye dusunuyorum ama halen bu ısın ustaları karsılastırma vıdeoları yayınnlamadı... yurt dısında 20 yakın ıngılızce vıdeolar var mı
  • 2 sene oldu ama hâlâ iPad'i aratmayacak bir tablete rastlamadım. Sizden ricam, https://www.apple.com/tr/ipad-air// şu modeli uygun fiyata alabileceğim bir yer var mı acaba?

• MİY1988 M kullanıcısına yanıt

pt.com.tr

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.