Şimdi Ara

Apple, iPad Maxi için Quanta Computer ile çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple, iPad Maxi için Quanta Computer ile çalışıyor

İlk defa ABD'nin saygın gazetelerinden The Wall Street Journal tarafından ortaya atılan ve daha sonrasında birçok önemli kaynak tarafından dillendirilen büyük ekranlı iPad iddialarına bir yenisi daha eklendi.

Daha büyük ekranlı iPad hakkındaki son iddia, Apple'ın geleceğe yönelik planlarıyla ilgili en fazla sızıntının kaynağını oluşturan Çin'den geldi. Çin'de yayın yapan United Daily News'in Apple'a yakın isimlerden edindiği bilgilere göre Apple, büyük ekranlı iPad için Quanta Computer ile birlikte çalışıyor. Çalışmaların hangi aşamada olduğuyla ilgili bilgi vermeyen UDN, tabletin 12 inç boyutunda olacağını iddia etti. Hatırlanacağı gibi WSJ ise Apple'ın büyük ekranlı iPad'inin 13 inç boyutunda olacağını ifade etmişti.

Diğer taraftan Apple'ın böyle bir iPad için Quanta Computer ile çalışıyor olması, mevcut üretim ortakları itibariyle oldukça ilginç duruyor. Bilindiği gibi Apple, iPad'lerin üretimi için Foxconn ve Pegatron'la çalışırken, Quanta ile MacBook Air'ların üretimi için iş birliği yapıyor. Bu durumda Apple'ın tablet üretimi konusunda uzmanlaşmış iki iş ortağı yerine Quanta'ya yönelmesi bahsi geçen cihazın aslında iPad - MacBook Air karışımı bir cihaz olabileceğini akıllara getirmiyor değil. Şimdilik hakkında çok detaylı bilgi sahibi olamadığımız bu cihazı hep birlikte bekleyip göreceğiz.

• Sonunda Apple'dan yenilikçi bir hareket
  • Bir yanım çok saçma ne gerek var ne farkı olacak diyor, diğer yanım Apple yapıyorsa bir bildiği vardır diyor.

• Mini candır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örnek resim tasarımı çok kötü olmuş fakat apple böyle bir cihaz üretirse tasarımını oldukça güzel yapacaktır. Kim bilir belkide renkli ipadler üretirler, iPad 5C ...
  • osx ile birleşirse acayip bişi olur :)

• X86 tabanlı tabletler geliyor demedi demeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ipad 5 a7x le ortalığı costurur maxi ye gerek yok.......

• Ipad New
    Ipad Mini
    Ipad Maxi
    Ipad Octa
    Ipad Active
    Ipad ...

• İpad'lerde her sene her sene güncellemeye igtiyaç yok bence, büyük ekranlı çıkabilir tabi o mantıklı onun dışında incelebilir . Zaten donanımsal olarak en az 3 sene daha yeterler

• 64bit ARM işlemcilerin neden geldiği anlaşıldı. Bana kalırsa ARM üzerinde çalışan OSX yolda, benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 25 Eylül 2013; 15:58:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

64bit ARM işlemcilerin neden geldiği anlaşıldı. Bana kalırsa ARM üzerinde çalışan OSX yolda, benden söylemesi

Ayni dusuncedeyim, hedef OS X'li bir tablet. Suan Apple'in Surface Pro'ya karsi bir urunu yok. Bu eksigi giderir. Yeni Air'ler bile 12 saat gidiyorsa ARM ile dusunemiyorum.

• bana eski kasa ipad ler ile çok büyük ve hantal gelirken bunu düşünemiyorum bile
    ama resimdeki gibi sürekli dik durması için tasarlanmışsa klavye mouse desteğiyle gelirse ilginç bir ürün olabilir

• Bir dönem Phil Schiller'le olduğu gibi artık Apple'da Tim Cook ile birlikte pazarlamacı zihniyet maalesef geri döndü. Çıksa satmaz demiyorum ama Apple uzun vadede kaybeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakura_tr -- 17 Aralık 2013; 20:07:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moribito

Ipad New
    Ipad Mini
    Ipad Maxi
    Ipad Octa
    Ipad Active
    Ipad ...

Kardeş sen apple i samsung ile karıştırdın galiba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfriendly -- 25 Eylül 2013; 18:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus ya da samsung gibi bi tane klavyeli haswell i5 işlemcili intel iris grafik birimi 4 veya 8 gb ramli ve ssdli bir dock gibi bişey yaparsa tutabilir aslında...

Docka bağlı iken mac os x sistemi çalışır, docktan çıkarınca ios 7 yi çalıştırabilir ve bence tutar..

• Normal ipad dahi yeterince büyük surface pro ile kapışacak bir alet yapsalar daha mantıklı

• Sony özentiliği devam ediyor...Bkz: Vaio tap 20,Vaio tap 11,tap 21...

• X86 tabletler zaten tanıtıldı windows 8.1 pro ile birlikte. Yakında türkiye piyasasına da girerler.

• Bence iPad yani iOS değil de MacOS X çalıştıran tablet olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.