Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce şu an kullandığınız ipad'in yedeiğini alın. Ondan sonra yeni aldığınız ipad'i bilgisayara bağladığınızda itunes açılacak, oradan son aldığınız kaydı yeni ipad'e aktarabilirsiniz. Zaten itunes açılınca size soracaktır yeni bir ipad olarak mı kayıt edilsin yoksa eski yedek buna da atılsın mı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Bizim cihazlar dandik yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 32 gb wifi ipad mini(retinasız) aldım. Ancak wifide ya sorun var ya da çekim gücü gerçekten o kadar. Çünkü iphone 5 in çektiği yerde ipad mini çok ama çok vasat kalıyor hatta çekmiyor. Kopup duruyor. Bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi priceless- -- 28 Ocak 2014; 10:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyantosuner

Teknosa'da var tepe nautilus'daki mağazasında. Ben Production Red versiyonunu apple store'daki fiyatına aldım

ürünün adı nedir acaba birde link verebilirmisiniz? teşekkür ederim..
  • mediamarkt daki fiyatı web e özel mi?
  • Hayır mağazada da aynı fiyat. Ancak iade edeceğim sanırım. Wifi çekim gücü iyi değil yada sorun var anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

Dün 32 gb wifi ipad mini(retinasız) aldım. Ancak wifide ya sorun var ya da çekim gücü gerçekten o kadar. Çünkü iphone 5 in çektiği yerde ipad mini çok ama çok vasat kalıyor hatta çekmiyor. Kopup duruyor. Bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili

Merhaba

Iphone ve ipadleri kiyaslamak olmaz ama ne yazikki bendede ayni ip4 sinyal yakalamasi daha
    Iyi fakat batarya omru acisindan ipad mini icin sinyal belli bir seviyedeyse goruyor kendini zorlamiyor dusuk sonyallerde baglansaydi batarya muthis derecede erken biterdiki iphonelarda dikkat ederseniz wifi acikken gun icersinde full sarj hemen bitmekte bu benim sahsi
    Fikrim kesin degil varsayim

Mesut buyuk

• quote:

Orijinalden alıntı: absolutely33

quote:

Teknosa'da var tepe nautilus'daki mağazasında. Ben Production Red versiyonunu apple store'daki fiyatına aldım

Apple'ın orjinal Smart Cover'ı (product red).http://www.teknosa.com/urunler/125043024/apple-md828zma-ipad-mini-smart-cover-red

• Bende anlamadım abi çok saçma geldi bana. Aynı konum ve noktada çekim güçleri farklı. Mesela iphone beş 3 çizgi (full) çeken yerde ipad mini 2 çizgi çekiyor. Iphone 2 çizgi çeken yerde de ipad ya bir çizgi çekiyor ya da kopuyor. Iphone ve ipad wifi özelliklerine baktım Apple dan değişen birşey yok hatta ayrıca ipadte "çift kanal" yazıyor. Kafam karıştı iyice. İçime de sinmedi hiç :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi priceless- -- 28 Ocak 2014; 16:07:43 >

• quote:

quote:

quote:

Apple'ın orjinal Smart Cover'ı (product red).http://www.teknosa.com/urunler/125043024/apple-md828zma-ipad-mini-smart-cover-red

teşekkür ederim ilginiz için, evet bahsettiğim kılıf bu fakat ne kadar pahalıymış neredeyse ipad mininin 4/1 fiyatı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim ilginiz için, evet bahsettiğim kılıf bu fakat ne kadar pahalıymış neredeyse ipad mininin 4/1 fiyatı :)

Rica ederim, ben 100 tl'ye aldım ama değer bence. iPad'e takınca anlıyorsunuz kalitesini, çok şık oldu. Eğer smart case almayı düşünüyorsanız kesinlikle bunu tavsiye ederim.

• Retinali ipad minide yapip retinasizda yapamayacagimiz ne var arkadaşlar

• @noyantosuner teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

Bende anlamadım abi çok saçma geldi bana. Aynı konum ve noktada çekim güçleri farklı. Mesela iphone beş 3 çizgi (full) çeken yerde ipad mini 2 çizgi çekiyor. Iphone 2 çizgi çeken yerde de ipad ya bir çizgi çekiyor ya da kopuyor. Iphone ve ipad wifi özelliklerine baktım Apple dan değişen birşey yok hatta ayrıca ipadte "çift kanal" yazıyor. Kafam karıştı iyice. İçime de sinmedi hiç :))

Haklısın aynı evde aynı noktada ip4 ve mini bile farklı ama iki minide farklı olsaydı sorun var derdim
    Bu yuzden cihazlar farklı olduğu için birşey diyemeceğim

Saygılarımla. Mesut buyuk

• arkadaslar cihaz hakkinda iki sorum olucak.

-safaride 3 4 pencere actigimizda diger sayfalara geciste kendini yeniliyor mu ?

-multitaskingi nasil ? (mesela arkada 2 3 oyun aktif olabiliyormu ? )

birde vatanda 669tl sizce alayimmi ? daha ucuz biryer varmi alabilecegim.

• Selamlar,

Az önce iPad Mini'yi düşürdüm ve ekran tuz buz oldu. Tamirat için Kadıköy-Anadolu yakasında önerilen bir yer var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

arkadaslar cihaz hakkinda iki sorum olucak.

-safaride 3 4 pencere actigimizda diger sayfalara geciste kendini yeniliyor mu ?

-multitaskingi nasil ? (mesela arkada 2 3 oyun aktif olabiliyormu ? )

birde vatanda 669tl sizce alayimmi ? daha ucuz biryer varmi alabilecegim.

Aynı anda üç oyunun aktif olması zor ben denedim şu an aynı anda iki oyunu Aktif tutamadı safaride bu sayfa dışında 7 sayfa açtım hürriyetin sitesini mobil site değil hiçbirinde yenileme olmadı takılmadan açtı bütün sayfaları.

• ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    Saol aldım cihazı :) yanlz bazen ekran düzine kendi kendine yatay konuma geçiyor bu ios7 sorunu mu yoksa tabletim sorunlu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

Saol aldım cihazı :) yanlz bazen ekran düzine kendi kendine yatay konuma geçiyor bu ios7 sorunu mu yoksa tabletim sorunlu ?

Dün bende de aynısı oldu ekran döndü kendi kendine ama şu an hiçbir şey bi şey sorucam tabletten memnun musunuz asphalt 8 vs, büyük oyunlar oynadınız mı hiç?

• ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    Dead trigger 2 ,asphaltb8 , real racing3 ,bunları oynadım sadece asphaltta biraz takılır gibi oldu ama ona takılmak denirim bilmiyorum.

Birde paralı uygulamaları parasız indirebileceğimiz uygulama varmı ?

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.