Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ilk şarj olayı var mı yokmu olayına girmeden dalmıştım iPad dünyasına ;)
    Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ipad miniiye ios 7.1 beta yükleyen arkadaşlar var mı performansı nasıl safari oyunlar vsvs. bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    iBooks un içine PDF formatında ders notları yüklemiştim zannedersem bizim oğlan silmiş..?
    Tekrar yüklemek istediğimde yapamıyorum,halbuki ilk yükleyişimde çok basit bir şekilde başaramıştım.öncelikle mailime atmıştım dosyayı oradan da yani mailin içinden dosyanın üzerinde basıldı tutarak nerede açmak istiyorsun gibi soru somuştu ben de iBooks U işaretlemiştim ve oraya yüklenmişti
    Şimdi ise yine aynı adımları tekrarladığımda iBookstore gidiyor ama beyaz sayfa(iBooks) görünüyor
    Biryerlerde hata mı yapıyorum acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

Arkadaşlar ipad miniiye ios 7.1 beta yükleyen arkadaşlar var mı performansı nasıl safari oyunlar vsvs. bilen var mı?

Ben yüklemiştim ama hiç olmadık sorunlar çıkarabiliyor. Oyun ve uygulamalar kendi kendine kapanıyor bazen anlamsız şekilde. Tekrar 7.0.4 final kurdum rahatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetzn93

quote:

Arkadaşlar ipad miniiye ios 7.1 beta yükleyen arkadaşlar var mı performansı nasıl safari oyunlar vsvs. bilen var mı?

Ben yüklemiştim ama hiç olmadık sorunlar çıkarabiliyor. Oyun ve uygulamalar kendi kendine kapanıyor bazen anlamsız şekilde. Tekrar 7.0.4 final kurdum rahatladım.

Performansta iyileşme yok muydu peki hiç 7.1 stabil diyorlardı

• beyler ios6dan ios7ye geçen var mı?

ipad mini'lerimiz ios7'yi kaldırır mı?

benim iphone 4 ios7den sonra pert oldu diye gittim 5s aldım hız müthiş.

şimdi ios7 yüklersem ipad mini'm elimi kolumu bağlamasın?

deneyen, yükleyen, gören, bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • O biraz şans olayı ben geçtim ios 7 de yavaşlama yok ama bazen oyunlardan atıyor. Bazılarının ise ciddi anlamda yavaşlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

beyler ios6dan ios7ye geçen var mı?

Ben çıktıktan kısa bir süre sonra geçtim ve problem yaşamıyorum. Ama battery doctor yükledim ve arada sırada ordan accelerate adımını uyguluyorum ve problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

beyler ios6dan ios7ye geçen var mı?

ben pişman oldum açıkçası ios 7 yüklediğime. o yavaşlığı hissediyorsun. android telefonlarla dalga geçerdim "bir yerden sonra akmıyor telefonlar" diye. şimdi ios 7li ipad mini'ye oldu aynı şey. umarım 7.1'le bunu düzeltirler. ios 6 ne güzeldi.
  • İos 7 deyim ve 7.0.4 ile herhangi bir sorun yaşamadım. Oyun olarak sadece dream league soccer yüklü.
    İnternet performansından ve diğer işlerden memnunum.

• Yeni güncelleme 7.0.6 çıktı...

• arkadaşlar konu içi arattım ama göremedim, görüntü ve sesi tv'ye aktarmak için kullanılan kabloya ihtiyacım var ama çok sık kullanmayacağım. çinli sitelerde bu ürün varmı dx.com gibi yerlede. Sorduğum ürün şu : http://store.apple.com/tr/product/MD826ZM/A/lightning-dijital-av-adapt%C3%B6r%C3%BC
  • ios 7 ciddi anlamda kasıyor bu aleti temple run 2 den atmalar,retrica 4 lü foto çekerken atmalar falan en son çare her şeyi sil baştan yapıp kurtulmak oldu şuan stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

ios 7 ciddi anlamda kasıyor bu aleti temple run 2 den atmalar,retrica 4 lü foto çekerken atmalar falan en son çare her şeyi sil baştan yapıp kurtulmak oldu şuan stabil.

Sil baştan derken? Ayrıca ne kadar değişti belirgin mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

ios 7 ciddi anlamda kasıyor bu aleti temple run 2 den atmalar,retrica 4 lü foto çekerken atmalar falan en son çare her şeyi sil baştan yapıp kurtulmak oldu şuan stabil.

Sil baştan derken? Ayrıca ne kadar değişti belirgin mi?

Belirgin bir değişiklik oldu tabi ki.İos 7 duruyor hala ayarlardan her şeyi sil gibi bir seçenek vardı bi nevi format gibi öyle yapınca kendine gelmişti.
  • Merhaba
    Haftasonu bir Ipad mini alarak aranıza katıldım.
    Sormak istediğim bir kaç soru var.
    OTG kablosu ile standard kablosuz klavye veya usb kullanan var mı tecrübeleriniz nelerdir.
    Birde aşağıdaki kılıfı almayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda?
    http://www.aliexpress.com/item/5-Shapes-Magnetic-Stand-PU-Leather-case-for-iPad-Mini-Smart-cover-Smartcover-for-iPadmini-Flip/751564058.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustnbones -- 24 Şubat 2014; 11:29:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

O biraz şans olayı ben geçtim ios 7 de yavaşlama yok ama bazen oyunlardan atıyor. Bazılarının ise ciddi anlamda yavaşlamış.

ios 6 dada atıyor oyundan uygulamadan ios 7 yükleyince oldu demeyin

• hafta sonu ipad mini 64 gb wifi+cellular'ı 1299 tl 'ye aldım..fiyatı nasıl sizce arkadaşlar...(mediamarkt'tan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

O biraz şans olayı ben geçtim ios 7 de yavaşlama yok ama bazen oyunlardan atıyor. Bazılarının ise ciddi anlamda yavaşlamış.

ios 6 dada atıyor oyundan uygulamadan ios 7 yükleyince oldu demeyin

6' da da hiç atmamıştı, 7'yi yükledikten sonra günde 3-4 kere oyunlardan ve google chrome' dan atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.ibrahim

hafta sonu ipad mini 64 gb wifi+cellular'ı 1299 tl 'ye aldım..fiyatı nasıl sizce arkadaşlar...(mediamarkt'tan)

memnun kaldınız mı
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.