Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhteşem!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

Muhteşem!

Aa gerçekten mi sevindim :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten hocam. Niye yalan söyleyeyim size. :)

• quote:

Gerçekten hocam. Niye yalan söyleyeyim size. :)

Ekranı çok kötü oyun performansı da vasat ios 7.0.4 ile :)))

Hocam ağır oyunlar için yanlış cihazı almışsınız. Ekranı da mağazada illaki görmüşsünüzdür yeni mi gördünüz cihazı?

• quote:

Hocam ağır oyunlar için yanlış cihazı almışsınız. Ekranı da mağazada illaki görmüşsünüzdür yeni mi gördünüz cihazı?

Niye burdaki insanlar bu kadar ters iyi geceler

Ben ters adam mı oldum şimdi? Siz soru sordunuz ben de kendi fikrimi belirttim. Bu terslik mi? Asıl siz o kadar parayı 3 yıllık donanıma sahip bir cihaza bayarak ne kadar ters bir adam olduğunuzu belirtiyorsunuz. Hiç uyku uyayamayacağınız yatakta TERS döneceğiniz akaşamlar..!

• quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

quote:

Orijinalden alıntı: musty578

quote:

Orijinalden alıntı: chuck_bartowski

O biraz şans olayı ben geçtim ios 7 de yavaşlama yok ama bazen oyunlardan atıyor. Bazılarının ise ciddi anlamda yavaşlamış.

ios 6 dada atıyor oyundan uygulamadan ios 7 yükleyince oldu demeyin

6' da da hiç atmamıştı, 7'yi yükledikten sonra günde 3-4 kere oyunlardan ve google chrome' dan atıyor.

6.1.3 dede atıyor sorun ios 7 de değil herkez sakız edinmiş azına delinin biri taş atmış ios 7 de oyunlarda uygulumalarda atıyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Orijinalden alıntı: dr.ibrahim

hafta sonu ipad mini 64 gb wifi+cellular'ı 1299 tl 'ye aldım..fiyatı nasıl sizce arkadaşlar...(mediamarkt'tan)

memnun kaldınız mı

tüm marketlere baktım, internet sitelerini araştırdım..en uygun fiyat şuan mediamarkt'ta.(64 gb ve 3g olarak)
    daha önce ios deneyimim olmadı hiç..hep android kullanıyordum..bakalım..öncelikle alışmaya çalışıyorum..tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım...
  • Arkadaşlar merhaba,

Bir uygulada iken ( ör. sah.com ) çıkıp safariye girdiğimde tekrar uygulamaya döndüğümd uygulma sıfırlanıyor , alt alanda çalışması için nasıl bir ayar yapmam gerekiyor.

Tşklr,

• Arkadaşlar ya ağır oyun olarak oynadığım bi asphalt 8 var onda da çok takılıyor ipad mini 7.1le düzelme olur mu sizce?

• İyi günler arkadaslar birisinden ipad mini 64 gb 4G alıcam fiyatı 700 lira yurt dısı malı ve imei kaydı yapılmamış. Retina ekran yok sanırım bunlara biraz uzagım. sizce iyimi fiyatı. ve sormuşken bi soru daha sorayım. imei kaydı yaptrmadan kullanabilirim sanırım onda bişi yok ama imei kaydı yaptırdıgımda ve hat taktıgımda telefon görüşmesi de yapılıormu bunlarda?
  • iOS 7.1 çıktı, yükledim ve iyileştirmeler var, farkedilebilir hızlanma var, tavsiye ederim.
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Hocam su sekilde gosterdigim 5 parmakla uygulana kapatmada takilma var mi duzeltilmis mi

[DHTUBE=
    https://www.youtube.com/watch?v=zUfcNpC4vdc&feature=youtube_gdata_player]

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

iOS 7.1 çıktı, yükledim ve iyileştirmeler var, farkedilebilir hızlanma var, tavsiye ederim.

oyun performansında bi değişme var mı incelediniz mi hiç?
  • morqos kullanıcısına yanıt
    Kısa bir video çektim şuanki durumdan
    http://www.youtube.com/watch?v=JVvGXU4lwTw

Edit: Hareketi azalt kapalı olduğunda şöylehttp://www.youtube.com/watch?v=NYOmdPcIiMc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 10 Mart 2014; 23:06:33 >
    Mesela hangi oyunda ? Benim zaten oyun performansı hakkında bir problemim yoktu öncesinde de.
  • quote:

Mesela hangi oyunda ? Benim zaten oyun performansı hakkında bir problemim yoktu öncesinde de.

asphalt 8 modern combat 4 nova 3 hep takılmalar vardı
    Eskiden yüklüydü de şuan yüklü değil onlar, küçük boyutlu daha çok zevkli oyunlar oynuyorum ama gangstar vegas var onda performans değişikliği yok
  • quote:

Eskiden yüklüydü de şuan yüklü değil onlar, küçük boyutlu daha çok zevkli oyunlar oynuyorum ama gangstar vegas var onda performans değişikliği yok

vay be oyunlarda da akıcılık artmış daha sabah frontline command 2 indirmiştim takılmasından oynayamıyordum şu an gayet akıcı :) bi de asphalt 8 deneyelim bakalım
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.