Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.el bir iPad mini alırken nelere dikkat etmeliyiz? Wi-fi modeli.
  • 750 TL'ye iPad Mini almak mı yoksa 800 TL'ye iPad 2 almak mı daha mantıklı sizce ?
  • Boyutları sebebiyle kesinlikle Ipad mini derim. Yani kışlık montumun cebine bile sığıyor, ayrıca aşırı hafif. Son olarak diğer Ipadlerin yaptığı her şeyi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zn1402

Nisanda yeni iPad tanitilma ihtimali var mi?

Buyuk ihtimal Ekim veya Kasim'da tanitilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ios 7.1 den ios 6 ya dönebilmek için care var mı veya çıkar mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar, 6.1.3ten 7.1e geçelim mi? Yavaşlama, kasma, takılma vs nasıl?

• Arkadaşlar ıpad mini war eski olandan sürümünde eski güncellemedimde . ancak çok şarj yemeye başladı bunun varmı bi hal çaresi ?? Önceden 2 günde bir ediyordum şimdi günde 2

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Retina ekran olsaydı banko alırdım. Retina olmaması büyük eksiklik olmuş.

Retina zaten

• İPad mini için tavsiye ettiğiniz uygun klavyeli ve klavyesiz kilif var mi ?

• Arkadaşlar oyun internet için ipad mini mi yoksa mini retina mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: leren

Arkadaşlar oyun internet için ipad mini mi yoksa mini retina mı?

Görüntü olarak retinayla öyle aman aman bir farki yok. Şuana kadar hicbir oyunda da sorun yasamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kliksa da 32 gb 699 tl puan ve avantajix ile 640 a falan geliyor. Uygun mu sizce?

• quote:

Ekranın farkı var ipad minide pixelleri rahata sayabilirsin oyun performansı açısından da büyük oyunlarda takılmalar kasmalar mavcut

• quote:

Teşekkürler kliksa da 32 gb 699 tl puan ve avantajix ile 640 a falan geliyor. Uygun mu sizce?

Fena değil ama almadan önce boyutunu iyi dusunun evde kullanicaksaniz IPad daha iyi olur ama mini daha pratiktir. Ayrıca retinayla performans acisindan kiyaslamanizda fayda var. Aldıktan sonra memnun olursunuz ama daha iyisini ister insan her zaman o yüzden iyi düşünün derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Ekranın farkı var ipad minide pixelleri rahata sayabilirsin oyun performansı açısından da büyük oyunlarda takılmalar kasmalar mavcut

masallah ne goz varmis sizde:)napiyosun mikroskop ilemi bakiyosunuz?gozukme ivir zivir yok yapmayin artik.ipad 1 de bile cok dikkat cekmiyorki ipad miniden bahsediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco555555 -- 6 Nisan 2014; 15:25:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

masallah ne goz varmis sizde:)napiyosun mikroskop ilemi bakiyosunuz?gozukme ivir zivir yok yapmayin artik.ipad 1 de bile cok dikkat cekmiyorki ipad miniden bahsediyoruz

Beyaz bi ekranda ipad minideki pixelleri sayamıyorsanız ya gözünüzde problem vardır yada kullandığınız diğer aletlerin hiçbirinde retina ekran yoktur aradaki farkı bilmiorsunuzdur

• arkadaşlar ufak yeğenıMe ipad mini almak istiyorum kliksa'da 32 gb çok uygun fiyatli. Daha çok defans örnek angry birds ve defans oyunları oynamayı seviyor. Sizce oyunlarda sorun yaşanır mı ? Lütfen cevaplardan haberdar edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

arkadaşlar ufak yeğenıMe ipad mini almak istiyorum kliksa'da 32 gb çok uygun fiyatli. Daha çok defans örnek angry birds ve defans oyunları oynamayı seviyor. Sizce oyunlarda sorun yaşanır mı ? Lütfen cevaplardan haberdar edin.

Çok rahat oynar. Ben neler neler oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

arkadaşlar ufak yeğenıMe ipad mini almak istiyorum kliksa'da 32 gb çok uygun fiyatli. Daha çok defans örnek angry birds ve defans oyunları oynamayı seviyor. Sizce oyunlarda sorun yaşanır mı ? Lütfen cevaplardan haberdar edin.

çok teşekkür ederim mini retina kullanıyor kuzenim gayet ıyi performansı ve minide ıyi diyorsaniz alayım bu fiyata bulmuşken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 6 Nisan 2014; 17:47:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

çok teşekkür ederim mini retina kullanıyor kuzenim gayet ıyi performansı ve minide ıyi diyorsaniz alayım bu fiyata bulmuşken

Valla bende real racing 3 falan var ve hepsini sorunsuz oynuyorum.

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.