Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reddy85

arkadaşlar ben de ipad mini almak istiyorum ama oyun için daha çok istiyorum daha önce apple ürünü kullanmadım.herkes gibi film izlemek gazetelere bakmak vs yanında asphalt 8 gibi oyunlardan oynayacağım ek olarak sims free play oynanıyor muydu ipad mini de varsa oynayan söyleyebilir mi ?
    (ikinci el düşünüyorum)
    Not:Yeni üyeyim umarım yanlış yere yazmamışımdır öyleyse uyarırsanız çok iyi olur.

Sims free'yi bilmiyorum ama diğer tüm konularda istediklerini fazlasıyla rahat rahat yapabilirsin. Bu arada ikinci el 32 gb sim kartlı model var elimde ve daha bir yıl garantisi var, türkiye garantili. Düşünürsen pm at. Ben belki ipad air yada başka bir şey düşünüyorum. Ama ipad dışında bir şey alma bence, çok stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bugün ipad misinin hoparlörüne bişey oldu cızırtılı çıkıyor ne yapmam lazım ? Cihazı vatandan aldım götürsem garantiye girermi ? Ya da restore felan yapsam düzelirmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

Beyler bugün ipad misinin hoparlörüne bişey oldu cızırtılı çıkıyor ne yapmam lazım ? Cihazı vatandan aldım götürsem garantiye girermi ? Ya da restore felan yapsam düzelirmi ?

Götür bence.

• Aekadaslar iki sorum var 1.android telle ipad arasinda kablosuz ve inteenet olmadan veri aktarmanin bi yolu var mi 2.ipadde film izlerken filmin cozunurlugunu arttirma aazaltmain bi yolu var mi youtubedaki gibi 240p 360p hd falan nasil yapabilirim yardim lutfen???

• Ipad mini retina almak istiyorum ama çok kararsızım nereden alsam ? İstanbul'da yaşamıyorum o yüzden Apple Store'dan almıyorum bulunduğum yerde teknoloji marketleri var fiyat avantajı önemli tabiki ama herhangi bir sorunum olduğunda hangisiyle daha rahat edebilirim bu arada operatörlerden almak avantajsız mı fiyat açısından ?Birde 3g/4g li olmayanı almak istiyorum ama harita tarzı uygulamalar kullanılmaz mı yani markette var mı sadece wifi li modeller için bir çözüm ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 6 Mayıs 2014; 16:46:11 >
  • arkadaşlar 2 .el ipad mini var retina ekran olmayan fiyat 450 tl alınırmı sizce?
  • arkadaşlar ipad mini retina almaya karar verdim ama tek öğrenebildiğim pc ye itunes indirip ordan hesap almak bunun dışında bir şey bilmiyorum apple ın da sitesini kurcaladım ama benim hızlandırılmış bir kursa girmem gerek yardımcı olabilecek var mı ilk kez apple ürünü kullanacağım android'ten sonra korkutucu geldi gözüme bilmediğim için çok karıştı kafam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 9 Mayıs 2014; 0:12:52 >
  • arkadaşlar standlı smartcase kılıf nerden bulabillr
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddy85

arkadaşlar ipad mini retina almaya karar verdim ama tek öğrenebildiğim pc ye itunes indirip ordan hesap almak bunun dışında bir şey bilmiyorum apple ın da sitesini kurcaladım ama benim hızlandırılmış bir kursa girmem gerek yardımcı olabilecek var mı ilk kez apple ürünü kullanacağım android'ten sonra korkutucu geldi gözüme bilmediğim için çok karıştı kafam :(

Android'in yanında iTunes çok farklı ve güzel gelir. Dert edecek bir şey yok. Itunes kurulumu ipad ile bilgisayarı senkronize etmek için... Itunes hesabını hem ipadden hem bilgisayarından yönetebilirsin. Panik yapacak bir şey yok, tadını çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nouma16

750 TL'ye iPad Mini almak mı yoksa 800 TL'ye iPad 2 almak mı daha mantıklı sizce ?

ipad 2 nin ppı değeri 130 civarı
    ipad mininin ise 168 di sanırım o civarda
    ben dun ipad mini retinasız aldım
    memnunum ama paranız varsa retina alın derim
    750-800'e retina alabilirsiniz. ikinci el pişman olmazsınız
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-mini-retina-16gb-wi-fi-siyah-sifir-jelatinli-garantili-163949481/detay
    bu cihaz ipad mini ve ipad 2 yi 2'ye katlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 10 Mayıs 2014; 11:39:06 >

• Arkadaşlar dün ipad mini 16 gb wifi+hücresel aldım. Bugün elime ulştı ancak şarj aleti olarak usb'nin bağlı olduğu bir adaptör var ancak adaptörü bağlayacağımız priz girişine nasıl takacağımı çözemedim. Bilgisayardan yavaş hızda şarjetmek zorunda kaldım.
  • Sanırım Amerikan veya İngiliz şebekesine göre bir adaptörden bahsediyorsunuz. Adaptörün ucu bizim prizlerimize uygun değilse, herhangi bir elektrikçiden 1-2 TL karşılığında alacağınız bir ara parça ile sorunu çözebilirsiniz.
  • şuan en uygun sıfır 16 gb ipad mini nerden alınır
  • Telefon şarj adaptöründen miniyi şarj edeb var mı ?
  • Bizde iphone 5s de var ve şarj adaptörleri birbirine karıştı . Farketmiyor yani.

• taner__1903 kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden 32gb lık siyah ipad mini mediamarktte 750 lira bende burdan aldım çok memnunum açılcası, 2-3 günde eline ulaşır

• İlgilenenler varsa bende 32 gb ipad mini var 3g'li model. Daha 9-10 ay garantisi var ve 799 tl'ye vericem. Farklı bir düşüncem olduğu için satmak durumundayım, yoksa çok çok memnunum cihazımdan. Düşünen olursa şu anda antalya'dayım ama 10 güne kadar yalova'ya geçicem. Pm atabilirsiniz.

• İos 8 beta yükleyen var mı?

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.