Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnspnky

ipad mini retina 16 ay daha garantili 16gb wifi + 3g'li 750 lira nasıl fiyat 2.el.. alınır mı?

quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

ipad mini retina 16 ay daha garantili 16gb wifi + 3g'li 750 lira nasıl fiyat 2.el.. alınır mı?

temizse alınır.
  • arkadaşlar ipad mini için ekran koruyucu jelatin alıcam ama karar veremedim yardımcı olurmusunuz
    fiyat farkları var kalite olarak çok farkları varmıdır ? jelatini yapıstırırken genelde baloncuğu önleyemiyorum ondan 5liyi almayı düşünüyorum

1tane = 10TL
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-mini-ipad-uyumlu-on-arka-koruyucu-seffaf-film-seti-dk-ac-ipspmini02/productDetails.aspx?productId=bs42252&categoryId=60001212

2tane =20 TL
    http://www.hepsiburada.com/liste/trust-2li-ipad-mini-ekran-koruyucusu-18839/productDetails.aspx?productId=bs41038&categoryId=60001212

5tane =13TL
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/apple-ipad-mini-ekran-koruyucu-film-5-adet-121858788

• Ipad 16GB mini normali veya retina ekranlısını almak istiyorum. Eylül'de arkadaşım ABD'ye gidecek, oradan alma imkanım da var. ABD'de normali 300, retina ekranlısı 400 dolar, üzerlerine 20-30 $ da vergi gelir. Vatan'da Ipad mini nette 658 TL, dükkanda 690 TL; retina ekran nette 899 TL, dükkanda biraz daha fazlaydı. Bimeks, Hepsiburada ve hızlıal'da da benzer fiyatlar var. Basit oyunlar ve nette gezinmek için tablet alıyorum ama retinasız olanın teknolojisi eski galiba, elimde patlasın da istemiyorum. 3- 4 sene beni götürse iyi olur. Sizce hangisini almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerozgur

Ipad 16GB mini normali veya retina ekranlısını almak istiyorum. Eylül'de arkadaşım ABD'ye gidecek, oradan alma imkanım da var. ABD'de normali 300, retina ekranlısı 400 dolar, üzerlerine 20-30 $ da vergi gelir. Vatan'da Ipad mini nette 658 TL, dükkanda 690 TL; retina ekran nette 899 TL, dükkanda biraz daha fazlaydı. Bimeks, Hepsiburada ve hızlıal'da da benzer fiyatlar var. Basit oyunlar ve nette gezinmek için tablet alıyorum ama retinasız olanın teknolojisi eski galiba, elimde patlasın da istemiyorum. 3- 4 sene beni götürse iyi olur. Sizce hangisini almalıyım?

Hiç düşünmeden retinalısını al. Çok fark var!
  • Ipad minide ios 8'e geçmeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Ipad minide ios 8'e geçmeli mi?

ios 8 sorunlu diyorlar ama görecegiz.
  • Arkadaşlar bende de ipad mini var (retinasız) ios 8 geldi ama kasar mı? Ben hep araştırdım ama bulamadım ve burası karşıma çıktı. Gönlümde yüklememden yana ama sizde yüklememeli önerir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad mini ve retina ekranlı iPad miniyi nasıl ayırt ederiz?
  • Retinasız ipadin bir tek üstünde mikrofon vardır. Ama retinalının da apple logosunun birazcık üstünde ise bir mikrofon vardır. Yani retinalıda iki tane mikrofon vardır.

• İos8 i deneyen varmı arkadaşlar ipadde nasıl? Stabil mi?

• Ben mini 1 e yükledim. Herhangi bir kasma yok. Fakat güncelleme almadığı için açılmayan oyun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yükledim kasma yok ama 1-2 bug var. Onlarda zamanla çözülür.

• Merhabalar sevgili ipad mini 2 sahipleri ben de bu tableti beğendim almak istiyorum. Ama almadan önce birkaç sorum olucaktı .
    1-Tablete usb dönüştürü takarsak ona da flash disk takarsak görür mü
    2- Tableti jb yapmadan ücretsiz uygulama indirebilir miyiz
    3-Diğer telefonlara bluetoothdan herhangi bir şey gönderebilir miyiz
    4- Oyun için tablete usb dönüştürücü sayesinde oyun kolu takabiliyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacre123321 -- 22 Eylül 2014; 16:33:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacre123321

Merhabalar sevgili ipad mini 2 sahipleri ben de bu tableti beğendim almak istiyorum. Ama almadan önce birkaç sorum olucaktı .
    1-Tablete usb dönüştürü takarsak ona da flash disk takarsak görür mü
    2- Tableti jb yapmadan ücretsiz uygulama indirebilir miyiz
    3-Diğer telefonlara bluetoothdan herhangi bir şey gönderebilir miyiz
    4- Oyun için tablete usb dönüştürücü sayesinde oyun kolu takabiliyor muyuz

1-görmez
    2-indirilir
    3-gönderilmez
    4-takılmaz
  • massacre123321 kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz şeylerin hepsini android tabletler yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitmachine16 kullanıcısına yanıt
    Benzerlik var mı diye sordum onları , ayrıca youtubeda bir tane çinli adam usb takıyordu
  • 1 hafta önce mini retina 16gb aldım dün 7gb gibi bir hafıza vardı şuan baktıgımda ise 2gb görülüyor. bir uygulama vs indirmedim bu aniden hafızanın dolmasının sebebi nedir acaba ?
    Apple iPad Mini [ANA KONU]

Edit: ios 8 güncellemeyi otomatik indirmiş. Sanırım 5gblık alanı o yüzden dolu gösteriyor. İos 8 sorunlu diyorlar bu yüzden güncellemek istemiyorum. Otomatik indirdiği dosyayı silebilirmiyim ? Yoksa gereksizde 5gb bloke mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msz067 -- 23 Eylül 2014; 2:16:18 >

• ben telefona yüklemedim ama ipad mini 1 e yükledim. herhangi bir sorun. yok. ipad mini de önceden de 3g kapama yoktu o yüzden yükledim. bence güncelle.
  • msz067 kullanıcısına yanıt
    güncelleme olunca o alanın tekrar boşalması muhtemel.
  • Donuyor geçişler sıkımtılı diyenler olmuş sizde bir problem var mı ? Yada yeni guncellemeyle hafıza durumu nedir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.