Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ekran kırıldı kendim yenisini takmayı düşünüyorum , nedersiniz çok zormudur , deneyen varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, Çok fazla bir beklentim yok Twitter, Facebook ve Gazete okumak için almak istiyorum bu tableti. 16 GB modeli de işimi görür sanırım, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
  • Vatantan alabilirsin

• Sadece ofis (Powerpoint, pdf) ve internet için alacak birine önerir misiniz? Seneye ios 9 alirsa çok yavaşlar ve yanılmıyorsam güncellemek zorunlu sıkıntı olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad mini 16 gb kullanıyorum.daha bugün aldım.8.0.2 güncellenmesini indirip kuruyorum ama güncellenmiyor.hala sürüm 7.1.1 yazıyor.nasıl guncelleyebılırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 26 Eylül 2014; 16:48:03 >
  • Mini belki ama mini retinanın öyle donacagını sanmıyorum, güncelleme ile hızlanan eski cihazlarda var. Minide piyasanın o kadar gerisinde kalıp 9da sorun yasayacagını sanmıyorum acıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

iPad mini 16 gb kullanıyorum.daha bugün aldım.8.0.2 güncellenmesini indirip kuruyorum ama güncellenmiyor.hala sürüm 7.1.1 yazıyor.nasıl guncelleyebılırım?

3 kez denedim.3. De 8.0.2 ye güncellendi.zaten apple hesabimla AppStore dan uygulama indirmiyordum bu problemi yaşarken.uygulama indirmeme problemi çözüldükten sonra Güncelleme sorunumda ortadan kalkmiş oldu.

• yeni ipad mini tanıtılacak mı beyler gelecek ay ?
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    evet hocam.sıkıntı yok
  • Wessaur kullanıcısına yanıt
    1-nadir bazı usb çeşitlerini görüyor.yapanlar var.ama o usb'lerde de 8 gb'dan fazlasını görmüyor.bence çok saçma bi hareket olur.32 gb al en az.rahat et.
    2-arkadaşın dediği gibi indirilebilir
    3-arkadaşın dediği gibi gönderilmez
    4-usb bağlantısıyla değil ama stant şeklinde iphone'u içine alan kollar var.ama henüz ipad için böyle birşey yok
  • üstatlar 7.1.1'deyim.habersiz şekilde ios 8.0.2 indirmiş.bende internet neden kasıyor diyorum.şu habersiz işlemlere de ayar oluyorum ya neyse.artık olan olduğuna göre 7.1.1'den 8.0.2'ye geçsem bişey kaybedermiyim.takılma,pil ömrü gibi.
  • Arkadaslar simdi bir avmdeyim. Aslinda ipad mini almak icin gelmistim. Fiyati 700 tl dolaylarinda ama magazalara girince kafam karisti cunku saticilar samsungun bir ozellikleri cok daha iyi olan bir tabletine yonlendiriyolar. Ben evde uzanip makale okumak (mini tasarimi nedeniyle bu konuda cok iyi), internette gezinmek icin falan kullanacagim. Tabi arada oyun da oynamak istiyorum. Sizce miniyi o fiyata aldigima pisman olur muyum? Ne tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zaragoza

Arkadaslar simdi bir avmdeyim. Aslinda ipad mini almak icin gelmistim. Fiyati 700 tl dolaylarinda ama magazalara girince kafam karisti cunku saticilar samsungun bir ozellikleri cok daha iyi olan bir tabletine yonlendiriyolar. Ben evde uzanip makale okumak (mini tasarimi nedeniyle bu konuda cok iyi), internette gezinmek icin falan kullanacagim. Tabi arada oyun da oynamak istiyorum. Sizce miniyi o fiyata aldigima pisman olur muyum? Ne tavsiye edersiniz

Mini retina al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain***

üstatlar 7.1.1'deyim.habersiz şekilde ios 8.0.2 indirmiş.bende internet neden kasıyor diyorum.şu habersiz işlemlere de ayar oluyorum ya neyse.artık olan olduğuna göre 7.1.1'den 8.0.2'ye geçsem bişey kaybedermiyim.takılma,pil ömrü gibi.

pil ömründe ben pek bir değişiklik hissetmedim. takılmalarda ufak tefek var ama çok problem edilecek düzeyde değil. ileride düzelir diye düşünüyorum. ipad için ios 8 e geçilse de olur geçilmese de olur düşüncesindeyim.
  • ornapsen kullanıcısına yanıt
    sırf imovie ücretsiz diye geçecektim hocam.uyanıklar ücretsiz yapmış ama sadece ios 8 için indirilebiliyor.10 dolarlık uygulama.hemde alanında tek sayılır.madem durumlar öyle geçeyim ben de o zaman.mini 1'di senin cihaz değil mi hocam
  • evet ipad mini 1. iphone için beklemedeyim ama ipad mini için indirdim . bende 4 küsür gb boş alan istedi. yer açmak için bir sürü oyun sildim bu yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 3 Ekim 2014; 17:13:01 >
  • zaragoza Z kullanıcısına yanıt
    kesin 16 gb modelidir,en az 32 lik al hocam.16 hiçbişeyine yetmez.zaten alınca default olarak 12 kusur bos yer oluyor.o da hemen dolar.bikaç hafta once media markt ta 64 gb lık 799 tl idi yanlıs gormediysem.surekli takip etmek lazm.

• Arkadaşlar merhabalar

ipad mini için 7.1.2 var üzerinde 8.0.2 güncellemesini yapmaya çalışıyorum ama bir türlü tamamlanmıyor
    cihazda yeterince boş alan mevcut ama indirme işlemi yarıda kalıyor hep. manuel olarak güncellemeyi download
    edeyim dedim fakat cihaz modeli olarak md531tu/a görünüyor.

bu durumda

http://www.redmondpie.com/ios-8.0.2-download-links-for-iphone-ipad-ipod-touch-direct-links/

adresinden hangisini indirmem gerekiyor , hangisi benim cihazım bilen birisi cevap verebilirse çok sevinirim.

• Bu tabletde otg ile hiç bir şey yapılmıyor mu şimdi . Yapılmıyorsa apple neden lightning to usb diye bir şey çıkarmış .
  • Ipad miniciler simdi biz ios 8e guncelleyelim mi guncellemeyelim mi bi bilgi verin. Kararsiz kaldim. Net bir sekilde 8 cok kotu veya iyi diyen kimse yok.

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.